• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişebilir miyim sizce?

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Herkese merhaba,
Yazıcaklarım belki size uzun gelicek ama inanın yardıma fikrinize çok ihtiyacım var..
1.5 yıllık bi ilişkim var liseyi aynı sırada günün yarısından fazlasını birlikte geçirdiğimiz erkek arkadaşım..Birbirimizi yeterince tanıdık diyemiyorum çünkü eksik bişeyler var..
Çıkmaya başladığımızda bizi çekemedi etrafımızdaki kişiler fesatlık yapanlar dedikodular..çünkü beklenmedik bir şekilde başlamıştık herşey şaşkınlıklar içindeydi. pek yakın olmayan bi arkadaşımla konuşurken bana bizim okulda elif adında bir kızdan konuyu açtı. efe dersanede elifin yanında hep onu görmek için geliyo sürekli elif de kendinden hoşlandğnı düşünüyor demişti. gerçi bu arkadaşımla yıllar önce erkek arkadaşıma yani efeye aşıktı..artık beni üzmek için mi yaptı bilemiyorum ama hepsiyle muhabbetimi kestim. efeyi gerçekten çok sevdim başlangıcımızın aksine zaman bizi birbirimze öyle güzel bağlamıştıki..ama aklımda hep elif vardı. okulda yanımızdan geçerken belki takıntıdan ama hep efe ona bakıyomuş gibime geliyodu. efenin onu görmesini istemedim. çünkü mavi gözlü güzel denebilcek bi kızdı. efe de bu kıskançlığımın farkına vardı tabiki. çünkü bi cafede elifi gördüğümüzde suratım düşüyodu ister istemez. kıskanç belki fesat oldum kendimi tanıyamaz hale geldim. efeyle bazen konuştuk açık açık bana asla böyle bişey olamıcğnı alakası bile olmadığını söylüyodu.. ama bana itiraf eder miydi ki olsa bile.. yeminler ediyor bazen artık dayanamıyorum sensiz kalamam ama böyle yapmana dayanamıyorum intihar edip kurturalım geliyor diyordu.. sevgisini azaltmıştı bu davranışlarım çünkü efenin üstüne o kadar düşmüştümki kız arkadaşlarmla bile aram bozuldu kimseyi çekemez hale gelmiştim..belki ufacık bi takıntıyı nasıl büyütmüşsün diceksiniz ama bu benim içimi aylarca kemirdi aranızda akrep burcu varsa beni daha iyi anlar sanırım..
bugün yine konuştuk yapma nolur sadece seni seviyorum dedi o kadar masum ve savunmasızdıki.. zaten okul hayatımızda bitti artık elifi belki bi daha hiç göremiycez. bu takıntıdan kurtulmak efemi bi daha üzmemek istiyorum pırıl pırıl bi kalbi var artık daha fazla mutlu olmayı istiyorum:5:
insanlarla da öyle aram bozulduki.. kız arkadaşım kalmadı nerdeyse. sizce yeniden eski halime döneblr miyim çünkü hiç böyle değildim ben sahiplenme duygusu beni bambaşka biri yaptı. sizce ne yapmalıyım efe bunları unutabilir mi ona yeniden ispatlayabilir miyim mutlulukta artık sınır tanımayacağımı.. :85:

Bak şöyle düşün.Efe ile evli değilsiniz.Efe istese,seni bırakıp o kızla arkadaşlık eder.İkinizi idare etmesine gerek yok.Zaten Elif de ikinci kız olmayı istemez.Sen başkasıyla birliktesin der,reddeder.Böyle mantık kurarsan belki rahatlarsın.
Erkek arkadaşının kalbi zaten sendeymiş,zamanla bu kırgınlığı unutursunuz.Konu açılınca hatanı kabul edip,evet saçmaladım dersen tartışmaya girmezsiniz.
Bence asıl kızarkadaşlarınla aranı düzeltmeye çalış.

Haklısın başbaşayken birbirimize öyle sıcak öyle güzel bakıyoruzki o an efeden emin olabiliyorum..çok yıprattık birbirimizi bu ilişkiyi fesat biri oldum çıktım önce efeyle sonra insanlarla diyolaglarmı düzeltmeliyim

boşuna üzüyosun kendini canım böyle birşey için daha doğrusu ortada varolmayan bir durum için insan bu kadar kendini yıpratır mı:97:
yaşın çok genç biraz tecrübesizlikde var galiba sende
bir an önce bu kuruntulardan kurtulmay açalış sevdiğin insana güvenmeyi öğren:31:

benimde liseden beri süren 10 yıllık bir ilşkim var lise zamanlarında böle şeyler normal ama sen abartmışşsın cnm benim çocuğu sürekli bunla boğarsan sende uzaklaşır biraz kendine güven efe seni eliften daha güsel daha tatlı bulmuşki seninle beraber bence sürekli çocuğa bunu aşılama o kızı gördüğünde de surat döktüğün zaman çocuk bu defa dicekki ne kızmış ya hala swgilim onu kıskanıyor bence bunu at gitsin bi tarafa cnm kendine yaparsın sen bende yaptım bu hatayı ozamn ki sewgilim şimdi sözlüm:D bana hep şey derdi beni bunaltıyorsun sürekli aynı şeyi söyleyip beni başka şeylere itme derdi amann bende baktım böle olmucak kendime baktım giyindm süslendim:27: ne elifler geçer hayatından ama sen kuruntu yapma:34::34::34::34::34::34:

benimde liseden beri süren 10 yıllık bir ilşkim var lise zamanlarında böle şeyler normal ama sen abartmışşsın cnm benim çocuğu sürekli bunla boğarsan sende uzaklaşır biraz kendine güven efe seni eliften daha güsel daha tatlı bulmuşki seninle beraber bence sürekli çocuğa bunu aşılama o kızı gördüğünde de surat döktüğün zaman çocuk bu defa dicekki ne kızmış ya hala swgilim onu kıskanıyor bence bunu at gitsin bi tarafa cnm kendine yaparsın sen bende yaptım bu hatayı ozamn ki sewgilim şimdi sözlüm:D bana hep şey derdi beni bunaltıyorsun sürekli aynı şeyi söyleyip beni başka şeylere itme derdi amann bende baktım böle olmucak kendime baktım giyindm süslendim:27: ne elifler geçer hayatından ama sen kuruntu yapma:34::34::34::34::34::34:

çok haklısın kendime güveniyorum artık ki zaten okulumz btti binde bir görsem de gülüp geçicem değiştiğimi efeye ispatlıycam teşekkürler:3:

boşuna üzüyosun kendini canım böyle birşey için daha doğrusu ortada varolmayan bir durum için insan bu kadar kendini yıpratır mı:97:
yaşın çok genç biraz tecrübesizlikde var galiba sende
bir an önce bu kuruntulardan kurtulmay açalış sevdiğin insana güvenmeyi öğren:31:[/QUOTE

somut olarak var olmayan ama bunu seziyodum sanki bilmiyorum.. belkide efenin hayatından gelip geçti. ama bu sayede ona daha bağlandım bu son lafları beni o kadar etkiledi ve üzdü ki artk herşey farklı olucak. teşekkürler:3:

Akrep burcu olduğum için çok çok iyi anlıyorum seni.
Ama anlattıklarına göre çocuk böyle birşey yapacak gibi gözükmüyor.Tabi hiçbir şey belli olmaz ama aynı çevredensiniz.Böyle birşey yapsa bugüne kadar çoktan duymuş olurdun.O yüzden bu kadar takıntı yapma.Bence dönebilirsin eski haline bu zor değil.

Akrep burcu olduğum için çok çok iyi anlıyorum seni.
Ama anlattıklarına göre çocuk böyle birşey yapacak gibi gözükmüyor.Tabi hiçbir şey belli olmaz ama aynı çevredensiniz.Böyle birşey yapsa bugüne kadar çoktan duymuş olurdun.O yüzden bu kadar takıntı yapma.Bence dönebilirsin eski haline bu zor değil.

evet dönmem gerek.. en azından elif konusunda. akrepler böyle ne yazıkki ne yapsak da atamıycaz bu huyu en azından içimde tutmalıyım bazı şeyleri :40:

Onu karşına al ve açık açık konuş. Artık böyle bir kıskançlık yapmayacağım, mutluluğumuza gölge düşsün istemiyorum de. O zaman seni daha bi sevecek. Çünkü ilişkiniz için daha çok çaba sarfettiğini, kendini frenlemeye çalıştığını görecek. Erkekler ilişkisine sahip çıkan ve ilişkisi için uğraşan kızları hiç beğenmesemde eğlenilecek evlenilecek tabirini erkeklerin dilinde 'evlenilecek' kız olarak görürler.

Onu karşına al ve açık açık konuş. Artık böyle bir kıskançlık yapmayacağım, mutluluğumuza gölge düşsün istemiyorum de. O zaman seni daha bi sevecek. Çünkü ilişkiniz için daha çok çaba sarfettiğini, kendini frenlemeye çalıştığını görecek. Erkekler ilişkisine sahip çıkan ve ilişkisi için uğraşan kızları hiç beğenmesemde eğlenilecek evlenilecek tabirini erkeklerin dilinde 'evlenilecek' kız olarak görürler.

bu gece ona bunu söyleyip uyuycam.. teşekkürler:10:

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Back
X