- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
-
Diger ozel gunleriniz nedir bilmem ama neden evlilik yildonumunde esiniz size supriz yapsin ikinizinde ortak gunu degilmi.Mrb kızar hemen konuya girecem müsaadenizle.Dun esimle 9.evlilik yildonunumuzdu.eşim bundan oncekilerde hic birşey yapmadı niye yapmiyon dedigimdede sen sürekli hatirlattigin için dedi.Ve bende artik özel günlerden once hatirlatmama kararı aldım ve bir önceki özel günümüzü yine umursamadi .Neyse evlilik yildonumumuzu hatirlattim yaklaşık on gündür ne yapacaksın diyorum hatirlatiyorum neyse bu tlf felan konusuyor birisiyle sessiz sessis ben gelince düşüyor felan .Bende içimden dedim bu sefer birşeyler hazırlıyor diye düşündüm.Neyse giyeceklerimizi felan utuledim hazirlaniyorum kendi capimda.Aksam oldu tik yok bana diyorki ne yapacaz diyor bende dedimki ne bileyim ben dedim diyorki istersen seni yemeğe goturebilirim diyor .Çok sinirim bozuldu.Hala geçmedi sinirim .bende artik pes ettim hic bir özel gün umrumda bile değil umursamazin teki o gün onun için ozel değilmiş onu anladım nasıl bir yol izlemeliyim sizce durum bu karışım oldu biraz
Vallaha yok canım bana dediki sen erkek olsan ne yaparsın eşine dedi bende daydım iste sunu sunu diye tiyo da verdim yok dik yokÖnemli olan beraber kutlama yapmaktır. "Kocam düşünsün, bana sürpriz hazırlasın" değil, o gün adamın da evlililik yıl dönümü.
Madem kendi yapmıyor plan, siz yapın? İstediğiniz yerden yer ayırtın, evlilik yıl dönümümüz masayı süsler misiniz deyin.
Bunlar sorun değil ki. Adamın hamurunda yok plan yapabilmek demek.
Tamam işte aklınızdaki planları siz yapın, ondan beklemeyin. Siz beklenti içine giriyorsunuz, eşiniz plan yapmıyor e ne oluyor sonra? Elde var sıfır. Kendiniz yapın, istediğiniz gibi sonra da tadını çıkarın.Vallaha yok canım bana dediki sen erkek olsan ne yaparsın eşine dedi bende daydım iste sunu sunu diye tiyo da verdim yok dik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?