degisen birsey yok

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Mrb kızar hemen konuya girecem müsaadenizle.Dun esimle 9.evlilik yildonunumuzdu.eşim bundan oncekilerde hic birşey yapmadı niye yapmiyon dedigimdede sen sürekli hatirlattigin için dedi.Ve bende artik özel günlerden once hatirlatmama kararı aldım ve bir önceki özel günümüzü yine umursamadi .Neyse evlilik yildonumumuzu hatirlattim yaklaşık on gündür ne yapacaksın diyorum hatirlatiyorum neyse bu tlf felan konusuyor birisiyle sessiz sessis ben gelince düşüyor felan .Bende içimden dedim bu sefer birşeyler hazırlıyor diye düşündüm.Neyse giyeceklerimizi felan utuledim hazirlaniyorum kendi capimda.Aksam oldu tik yok bana diyorki ne yapacaz diyor bende dedimki ne bileyim ben dedim diyorki istersen seni yemeğe goturebilirim diyor .Çok sinirim bozuldu.Hala geçmedi sinirim .bende artik pes ettim hic bir özel gün umrumda bile değil umursamazin teki o gün onun için ozel değilmiş onu anladım nasıl bir yol izlemeliyim sizce durum bu karışım oldu biraz

Acik konusmak gerekirse benim icin de evlilik yil dönümü o gun evde yemek hazirlamaktan yirttigim bir gündür.
Bence önemli degil ama sizin icin onemliyse keske siz bir plan yapsaydiniz. Bunu illa erkekler dusunmek zorunda degil bence.

Kadınlar bu günlere neden takılır bilmiyorum.
Benim veya bizim her özel günümüzü hatırlayıp hediyelerde alsa kalan günlerde neyse ona dikkat ederim.
Bir gün değil her gün değer gördüğünüzü hissetmeniz daha önemli bence.
Erkeklerin geneli bu davranışı sevmiyor bende destekliyorum açıkçası.
Size göre sorun olabilir kişisel fikrim ortada bir problem yok bence...

Istersen seni yemege goturebilirim nedir yahu
Olur sanayideki cigerciye gotur bari deseydin keske. Ozel gunlere takilmayan takilmasin. Madem kutlamayacagiz neden evleniyoruz diyorum ben de;)

Mrb kızar hemen konuya girecem müsaadenizle.Dun esimle 9.evlilik yildonunumuzdu.eşim bundan oncekilerde hic birşey yapmadı niye yapmiyon dedigimdede sen sürekli hatirlattigin için dedi.Ve bende artik özel günlerden once hatirlatmama kararı aldım ve bir önceki özel günümüzü yine umursamadi .Neyse evlilik yildonumumuzu hatirlattim yaklaşık on gündür ne yapacaksın diyorum hatirlatiyorum neyse bu tlf felan konusuyor birisiyle sessiz sessis ben gelince düşüyor felan .Bende içimden dedim bu sefer birşeyler hazırlıyor diye düşündüm.Neyse giyeceklerimizi felan utuledim hazirlaniyorum kendi capimda.Aksam oldu tik yok bana diyorki ne yapacaz diyor bende dedimki ne bileyim ben dedim diyorki istersen seni yemeğe goturebilirim diyor .Çok sinirim bozuldu.Hala geçmedi sinirim .bende artik pes ettim hic bir özel gün umrumda bile değil umursamazin teki o gün onun için ozel değilmiş onu anladım nasıl bir yol izlemeliyim sizce durum bu karışım oldu biraz
Diger ozel gunleriniz nedir bilmem ama neden evlilik yildonumunde esiniz size supriz yapsin ikinizinde ortak gunu degilmi.

Okuz iste ya. Para iste, alisverise git. Harca bi guzel parasini. Boyle tiplerin gonullerinden incelik beklemektense, bu daha iyi gelir sana.

normalde nasıl? yani başka bi problem yoksa özel günlere bu kadar takılmanın manası yok. ben istisnasız her sene en yakınlarımın doğum gününü unutuyorum. ne olacak yani?

Önemli olan beraber kutlama yapmaktır. "Kocam düşünsün, bana sürpriz hazırlasın" değil, o gün adamın da evlililik yıl dönümü.

Madem kendi yapmıyor plan, siz yapın? İstediğiniz yerden yer ayırtın, evlilik yıl dönümümüz masayı süsler misiniz deyin.

Bunlar sorun değil ki. Adamın hamurunda yok plan yapabilmek demek.

Planı baştan sona siz yapın.
Evlilik yıldönümü kadına süpriz yapılsın diye yok ki, önemli olan kutlamaksa kutlanır işte.
Plan bekleyip çıldıracağıma plan yapar eğlenirim valla.

Önemli olan beraber kutlama yapmaktır. "Kocam düşünsün, bana sürpriz hazırlasın" değil, o gün adamın da evlililik yıl dönümü.

Madem kendi yapmıyor plan, siz yapın? İstediğiniz yerden yer ayırtın, evlilik yıl dönümümüz masayı süsler misiniz deyin.

Bunlar sorun değil ki. Adamın hamurunda yok plan yapabilmek demek.
Vallaha yok canım bana dediki sen erkek olsan ne yaparsın eşine dedi bende daydım iste sunu sunu diye tiyo da verdim yok dik yok

Vallaha yok canım bana dediki sen erkek olsan ne yaparsın eşine dedi bende daydım iste sunu sunu diye tiyo da verdim yok dik yok
Tamam işte aklınızdaki planları siz yapın, ondan beklemeyin. Siz beklenti içine giriyorsunuz, eşiniz plan yapmıyor e ne oluyor sonra? Elde var sıfır. Kendiniz yapın, istediğiniz gibi sonra da tadını çıkarın.

bence sen yıldonumunu hatırlayıp hatırlamadıgını degıl de kımle fısır fısır telde konusuyodu bunun bı pesıne dus bakayım

Back
X