değişen durumlar, fikirler, tavırlar .....

sen çalışıyormsun canım.erkeklerde genel durum ya ılk başta her şeye olur verıyolar sonra farklı tamamen elde etmek ıcın uyanık şeylerrr

Siz ne yaparsınız bilemem ama ben yerinizde olsam düğünü uzun bir süre ertelerdim.
İçinize sinmeyen durumlar varken pişman olma ihtimali bir o kadar yüksek olabiliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz ne yaparsınız bilemem ama ben yerinizde olsam düğünü uzun bir süre ertelerdim.
İçinize sinmeyen durumlar varken pişman olma ihtimali bir o kadar yüksek olabiliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

amin sağolun. 3 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıldır da nişanlıyız. salonlar tutuldu hazırlıklar başladı.
ama benim içimde evliliğin o heyecanı yok, ne zaman konu açılsa stresle bitiyo herşey, belki fazla yıprandık bilmiyorum.

seviyorum ama o heyecan yok sankı artık

devlet memuru olmak varken neden özelde çalışıyor. Sonradan çok pişman olur. en azından devlette işi garanti ayrıca biraz düşük olsun huzurunuz olsun

devlet memuru olmak varken neden özelde çalışıyor. Sonradan çok pişman olur. en azından devlette işi garanti ayrıca biraz düşük olsun huzurunuz olsun

şuan özelde değil, bi kurumda sözleşmeli memur. 1-2 yıla aynı kurumda kadroya geçme şansı da var, o yüzden ayrılmak istemiyor birazda.

canım,

keşke sen de atandıktan sonra düğün yapsaydınız.

ben o kadar kör cahildim ki "nasıl bir yerde yaşayacağız" diye sormadım. ailemden 15 saat uzağa, kv ile aynı KÖYE geldim. hem de ne köy... kanalizasyon yok, su sıkıntı... sürekli göç veren hayalet kasaba gibi.

3 yıl oldu buraya geleli. ben hala atanamadım. benden o kadar çok şey gitti ki... artık 3 yıl önceki insan mıyım bilmiyorum. ailem hiç yalnız bırakmadı, yılda en az 4 kere gidip geliyoruz ama hep masraf... oysa ne kadar isterdim turan'ı annemle büyütmeyi... telefonda "neyin var sesin kötü" dediğinde "sana öyle gelmiş " yerine dizine yatıp derdimi dökmeyi...

sen hiç kimsesiz kalmadın belli ki... ben çok kaldım. eşinle de tartışınca o 13 saat uzaktaki şehir sana zindan olur, dağ başı olur.

evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir.

senin rahatını da düşünmeli. eğer kv sorunsuz , iyi huylu biriyse-ki bu asla nişanlıyken belli olmaz-- deneyebilirsin derim ama forumda anket yapsan ne çıkar biliyorsun bu konuda...

ben de erkek evlat annesiyim. nasip olursa kv de olurum. ama diyorum ki

en iyi kaynana yılda bir bayramda görülendir

"peki hiç mi mutlu olmadın" dersen oldum tabii.

belki 3 yıl önceki halime sorsan yine gözü kapalı gelirdi.

ama şimdi diyorum ki, benim ailemin yanında olamıyorsak, o da biraz mesafeli olsun.

-----------------

başka bir bakış açısı:

iyi gün var kötü gün var. mesela atansan, çocuk olsa kv çok işe yarayabilir... tabii kişiliği önemli. mesela ben evde otururum çalışmam yine de ona baktırmam

canım yaaa, dolu dolu olan gözlerim senin yorumla süzüldü sonunda
1,5 yıldır nişanlıyız daha fazla uzamasın artık istedik ama nişanlımın düşünceleri değişti,
beraber yaşamayı hayal ettiğimiz şehirleri şuan yazmak istemiyor,
şartları iyiymiş falanmış filanmış....
oysa ben sadece onunla olmak istiyorum,3-5 kuruş değil derdim ama anlamıyor beni
üstelik annem rahatsız öyle çok sık uzun yolculuk yapamayacak, ve ben o kadar uzağa gitmek istemiyorum ya

isteyen kızsın bana.

gitme kızım. ipi şimdiden bırakma. diret. hiç bir şey yapamıyorsan "atandıktan sonra düğün istiyorum" de.

bana bak, aklına ben geleyim. benim annemi düşün.

svcann biliyorsun canım eş durumu tayini bu zamanda zor oluyor eger ki ikinzde doğuda değilseniz yani biriniz batıda diğeriniz doguda olursa (o şuan nerede bilmiyorum ama
biz atanınca biliyorsun doğu görevi yapacagız ilk)
o zaman senin tayinin eşinin yanına çıkmayacak gibi olursa
nişanlın ne yapar?

Son düzenleme:
isteyen kızsın bana.

gitme kızım. ipi şimdiden bırakma. diret. hiç bir şey yapamıyorsan "atandıktan sonra düğün istiyorum" de.

bana bak, aklına ben geleyim. benim annemi düşün.

canımmm, senin mücadelen çaban azmim yaşadıkların hep örnek oldu bana zaten. güç aldım ben senden.
ama salonlar tutuldu nikah günü alındı hazırlıklar başladı, eşe dosta düğün tarihi söylenmeye başlandı.
ertelemek olmaz ama benim nişanlımı ikna etmem lazım fakat buda pek mümkün görünmüyo
tek bildiğim gitmek istemiyorum ve gidersem bi daha gelemicem bunu da biliyorum.

inatlaşmanın işe yaramayacağını bildiğim halde,kararlı olduğumu bilsin diye sen yazmazsan ben yazarım dedim. ama işe yaramadı tartıştık ve inat büyüdü. güzellikle de olmuyor ki , öyle bi çıkmazdayım ki sankı boğuluyorum,
ne heyecan var içimde ne bi heves artık

şuanki çalıştığı yerde kalırsa 5 yıl tayin isteyemeyecek ve ayrı yere atanırsam bile yine ben yanına gelecekmişim
ve tabi bide şu var ona kalsa 26bile açtırmayacak (tabi ben açacam)

Son düzenleme:
şuanki çalıştığı yerde kalırsa 5 yıl tayin isteyemecek ve ayrı yere atanırsam bile yine ben yanına gelecekmişim
ve tabi bide şu var ona kalsa 26bile açtırmayacak (tabi ben açacam)

anladım kuzum ama sen istedigin kadar 26yı açma yani atanamayacak puanın olursa ne yapacaksın bunca emek çöpe mi?
sırf o inat ediyor diye
para bazı şeylerin önüne gecmemeli gercekten nişanlının tavrı yanlış ve senin tayinin cıkmazsa nasıl sürekli gelip gideceksin? düşünmüyor mu sen bir bayansın üstelik

Son düzenleme:
kuzum haklısın da işte ben biraz fazla taraflıyım bu konuda. kimse de yaşadığım şartlarda objektiflik bekleyemez zaten

aman ne güzel...

o beş yıl kalacak...

senin öyle pat diye eş durumundan yanına gideceğini sanıyorsa ya yaşınız hala çok küçük ya nişanlın çok saf... yıllardır kavuşamayan öğretmen arkadaşlarımız var. hele batıdaysa nişanlın nasıl gelecekmişsin yanına???

evet eş durumu tayini eskisi gibi mi? cok zor sivastan batısına cok cok zorlaştırdılar
ve bu kız nasıl gelip gitsin yanına sürekli yollarda aklım almadı

bilmiyorum renginam, aklından ne geçiyor ne düşünüyor bilmiyorum, anlayamıyorum nişanlımı artık.
orda yaşamak istemediğimi bildiği halde benim seçeneklerimi yok ediyor.

kuzu peki ailesi nasıl? yani az çok tanımışsındır. aynı şehirde olursanız çok sıkıntı olur mu?

bilmiyorum renginam, aklından ne geçiyor ne düşünüyor bilmiyorum, anlayamıyorum nişanlımı artık.
orda yaşamak istemediğimi bildiği halde benim seçeneklerimi yok ediyor.

canım benim şimdi para hoş görünüyor ona ama bak ilerde sorun olur yine ikinize yazık olur
su kkda bile tayinimiz cıkmadı 5 yıldır ugrasıyoruz aramız bozuk diye ne konular acılıyor
nişanlına anlat bu durumu cocuk oyuncagı sanmasın tayin işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…