Değişen kv adayı ve titizliği :(

sorduğum şeyle aldığım cevabın konusu bambaşkaysa saygı çerçevesinde herşeyi derim o güzel vaktinizi de ayırmasaydınız yalvaran olmadı

Senin akla ihtiyacın yok maşallah. Algılarım da gayet açık... Seninle polemiğe girmiycem .. Mesleğin beni ilgilendirmiyor öğretmen olman yeterli gelmemiş kv. adayına sana temizlik öğretmeye çalıştığına göre... Bu arada Allah kv. Adayına sabır versin sen sana görüşünü belirten insanlara ders vermeye çalışırsan yanındakine ne yaparsın artık.. Bu konu benim için kapanmıştır...Sana hoşcakal.....

Son düzenleme:

Sözlü olduğunu yeni yazıyosun yalnız erkek arkadaşım yerine sözlüm deseydin bizlerde bu konuda aydınlanmış olurduk.
Ayrıca değişme konusuyla bu gelip gitmeler bağlantılıdır. Düğüne kadar git gel bak daha ne değişiklikler olacak.
Gidip gitmemen elbet seni ilgilendirir ama emin ol ki değişmeler buna bağlı.
Çünkü ister istemez kendinde fazladan söz hakkı buluyo, fazla yüzgöz oluyosunuz, mesafeyi koruyamıyosunuz. Haliyle o da şuan için haddi olmayan şeylere bile yorum yapmayı hak görüyo.

en başta belirtmezseniz yorum yapanlar nerden bilebilir bunu.. müneccimler mi? ayrıca geçen sene daha iyiydi falan dediğinize göre sözlenmeden öncede görüşmüşsünüz muhtemelen(ama bunuda siz söylemeden bilemeyiz) ama şunu söyleyeyim nişanlı biri olarak eğer burda arkaşlara yazdığınız gibi cevap veriyorsanız kvnize, bazı şeylere bozukturup değişmiş olabilir. maalesef çok alıngan oluyorlar biraz idare etmek gerekıyor çizgiyi aşırtmadan.

sorduğum şeyle aldığım cevabın konusu bambaşkaysa saygı çerçevesinde herşeyi derim o güzel vaktinizi de ayırmasaydınız yalvaran olmadı

sen KV adayının evine gir çık yüz göz ol sana laf arasında ''benim istediğim gelin böyle olur'' mesajları versin bi güzelde dersini al sonra sorduğum soruyla aldığım cevabın ne alakası var de .... çooooooooook lakası var güzelim sen gitmeye devam et KV ADAYIN sana daha neler öğretir şaşar kalırsın
zaten yalvarsand bi daha cevap vermem yaptığın terbiyesizlik çünkü.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…