- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Önceden görüşmeyi çok isterdim onunla ama şuan içimden gelmiyor . Zaten o da bana karşı artık mesafeli gibi. Ben onun yaptığı hatayı yapmak istemiyorum insanları kırmak hoşuma gitmiyor.Değişmek değil, insanları küçük görmek ayıp bence. Hep söylerim hiçbir mevkiinin, evliliğin garantisi yok. Görüşmek isterse bahane uydurun. Ararsa dönmeyin zamanla soğur zaten aranız.
Evet çok üzülüyorum böyle olmasına. Ben bana öyle gelmistir alınganlık yapmışımdır diye düşündüm hep ama tekrarladi. Zaten o da yeni cevre falan yaptı belki o da benimle görüşmek istemiyordur. Ama bulusalim falan derse yine ayni hatalari yaparsa ben pat diye diyemiyorum bak bunu dedin yanlis falan diye .Yakın arkadaşın artık yakın olmadığını anladığımız an üzüyor ne yazık ki.. eğer sizi mutsuz ediyorsa gorusmemek en iyisi.. çünkü açıkça konuşsanız da belli ki düzelmeyecek ne var bunda vs diye konuşabilir
Bu düşünce çok üzücü geliyor. O kadar zaman var. O beni küçük görüp falan kırdı ama kendi de mesafe koyuyor gibi ve ben onu kiracak bisey yapmadim bileAranıza mesafe koyup yavaş yavaş uzaklaşın zamanla kopar gider zaten
Nasıl davranırsa öyle davranın. Kırılırsanız kırın. Değer görürseniz değer gösterin. Sonra yıpranmıyorsunuz inanın.Merhabalar. Uzun yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Gayet iyi bir dostluğumuz vardı. Onda bazı sevmediğim özellikler olmasına rağmen tolere ettim artıları da fazlaydı çünkü. Bu arkadaş yakın bir zamanda iş hayatına başladı kamuda. Ne olduysa o zaman oldu ya da vardı ortaya çıkti. Böyle bir büyüklenmeler , kendince bana acımalar, kırılabileceğım seyler söylemeler. Ama o bunları samimiyetten söylediğini görüyor bence. Ama ben soğudum bu sebeplerden dolayı. Direkt silmek de ayıp olur gibi. Bundan sonraki aramızdaki ilişki nasıl olmalı , bana neler önerirsiniz . Sizce de çok yanlış değil mi böyle değismek?
Haklısınız aslında ama pek yapamıyorum öyle.Nasıl davranırsa öyle davranın. Kırılırsanız kırın. Değer görürseniz değer gösterin. Sonra yıpranmıyorsunuz inanın.
Şuan mesafe koydum ama ben çok çabuk kanan biriyim. Bunu yapmak istemiyorum. İçim soğuk ona karşı . Mesafemi sürdürmeyi deneyeceğim.Içinize atmayın. Derdinizi söyleyin bence.
Insan içine atınca daha çok kırılıyor.
Derdinizi yüzyüze anlatın ya da mesajla yazin. Ve mesafeyi koyun.
Mesafenizde de sebat edin. Gönlünüzü almaya çalışırsa da dönmeyin.
Direkt kötü niyetli diyemiyorum ama önce böyle değildi . Son zamanlarda değişti böyle beni begenmez gibi kucumsedigini falan hissettim. Bir de normalde de biseyleri bir tik abartir. Ama artik daha fazla gibi. Hani böyle şımarmış gibi. Bu da rahatsız etti beni.Yakın arkadaşlık böyle değil, benim çok yakın bi tane arkadaşım var, aptal bişey yapsa bu yaptığın çok aptalcaydi da derim, kirsa kırıldığımi da çok net belli ederim. Deli gibi tartıştığımız da olur, ama günün sonunda ne o benden vazgeçer ne ben ondan. Yanlış anlaşılma olur, insanca hatalar olur, ama o asla bilerek benim kötülüğümu istemez, kimseye arkamdan konusmaz dediğiniz kişi dosttur.
Sizinki size dibe çekiyorsa ona arkadaş bile demem ben. Karşılıklı bi alışveriş varki ilişki devam ediyor.
Mesela ne yapıyo ?Konuyu detaylandırırmısınız.Merhabalar. Uzun yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Gayet iyi bir dostluğumuz vardı. Onda bazı sevmediğim özellikler olmasına rağmen tolere ettim artıları da fazlaydı çünkü. Bu arkadaş yakın bir zamanda iş hayatına başladı kamuda. Ne olduysa o zaman oldu ya da vardı ortaya çıkti. Böyle bir büyüklenmeler , kendince bana acımalar, kırılabileceğım seyler söylemeler. Ama o bunları samimiyetten söylediğini görüyor bence. Ama ben soğudum bu sebeplerden dolayı. Direkt silmek de ayıp olur gibi. Bundan sonraki aramızdaki ilişki nasıl olmalı , bana neler önerirsiniz . Sizce de çok yanlış değil mi böyle değismek?
Sizi nasıl hissettirdiğini sakin bir dille söyleyin. Belki kendini bir tartar. Konuşmakta cekinilecek bir durum değilDirekt kötü niyetli diyemiyorum ama önce böyle değildi . Son zamanlarda değişti böyle beni begenmez gibi kucumsedigini falan hissettim. Bir de normalde de biseyleri bir tik abartir. Ama artik daha fazla gibi. Hani böyle şımarmış gibi. Bu da rahatsız etti beni.
Mesela benim şuan araba almaya durumum yok ehliyet aldim . O da aldı. Araba da aldı. Iste bana diyor ki neyse sen de al ehliyeti dursun öyle . Sonra o araba alacaginda ilk bulamadı falan . Ben de acelesi yok ya sevdiğin hosuna giden bir araba olunca alırsın dedim. Bana dedigi yok ben oyle her yere yuruyemem falan arabasiz olmaz. Bana bu şımarikca geldi. O devlette calisiyor ben değil dedi ki seninki zaten geçici ben orda kaliciyim . Genel olarak da kendince bana acıyorMesela ne yapıyo ?Konuyu detaylandırırmısınız.
Mesafe koymak daha iyi olmaz mı. Kendi anlayabilir mi öyle ?Sizi nasıl hissettirdiğini sakin bir dille söyleyin. Belki kendini bir tartar. Konuşmakta cekinilecek bir durum değil
Vallaha ben açık açık yazardım görgüsüz olduğunu.Ayrıca herkes devlet memuru olmak zorunda değil.Mesela benim şuan araba almaya durumum yok ehliyet aldim . O da aldı. Araba da aldı. Iste bana diyor ki neyse sen de al ehliyeti dursun öyle . Sonra o araba alacaginda ilk bulamadı falan . Ben de acelesi yok ya sevdiğin hosuna giden bir araba olunca alırsın dedim. Bana dedigi yok ben oyle her yere yuruyemem falan arabasiz olmaz. Bana bu şımarikca geldi. O devlette calisiyor ben değil dedi ki seninki zaten geçici ben orda kaliciyim . Genel olarak da kendince bana acıyor
Hiç sanmam. Dediğiniz gibi kibirli bir insansa işine geldiği gibi yorumlar. Başarımı cekemedi, beni kiskandi gibiMesafe koymak daha iyi olmaz mı. Kendi anlayabilir mi öyle ?
Yani ben abartmiyorum degil mi ? Ben hep bunu düşünüyorumVallaha ben açık açık yazardım görgüsüz olduğunu.Ayrıca herkes devlet memuru olmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?