K KubraCammm Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 33 10 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi KubraCammm #1 Ben ara öğünde farklılık istiyorum hergün aynı şeyi yemek beni bayıyor bana değişik tarifler önerir misiniz?
Ben ara öğünde farklılık istiyorum hergün aynı şeyi yemek beni bayıyor bana değişik tarifler önerir misiniz?
serente Çok gezginnnnn, meraklı , eğitici, öğretici. Kayıtlı Üye Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 229 Emoji Skoru 303 Puanlar 103 Yer istanbul 15 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi KubraCammm #2 KubraCammm .!.: Ben ara öğünde farklılık istiyorum hergün aynı şeyi yemek beni bayıyor bana değişik tarifler önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ara öğünde neler yiyorsunuz yazsaydınız ona göre öneride bulunabilirim. Fakat 4-5 çiğ badem 1 su bardağı kefir veya ayran , bir küçük bitter çikolata +Türk kahvesi şekersiz , bir porsiyon meyve + bir su bardağı kefir veya ayran içebilirsiniz.
KubraCammm .!.: Ben ara öğünde farklılık istiyorum hergün aynı şeyi yemek beni bayıyor bana değişik tarifler önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ara öğünde neler yiyorsunuz yazsaydınız ona göre öneride bulunabilirim. Fakat 4-5 çiğ badem 1 su bardağı kefir veya ayran , bir küçük bitter çikolata +Türk kahvesi şekersiz , bir porsiyon meyve + bir su bardağı kefir veya ayran içebilirsiniz.