Herkese merhaba. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı varsa yazarlarsa çok sevinirim.
Durmadan vücudumu dinliyorum kalp atışımi nefes alışverişimi biryerde bir sivilce bir leke olsa hemen internetten araştıriyorum. Düzenli kontrollerimi olan biriyim ama aynı zamanda hastane korkumda var hastaneye gittiğimde çok korkuyorum çok panik yapıyorum. Midem rahatsız yemek yedikten sonra gaz şişkinlik çabuk doyma oluyor ve yemek yedikten sonra nabzım hızlanıyor çarpıntı gibi oluyor korkuyorum. Doktor normal diyor mide kalbe baskı yapıyordur diyor ama bazen korkuyorum bıçak saplanmasi tarzında ağrılarim oluyor kardiyolojiye gittim bir sıkıntı yok çok şükür sol omuz altima göğsume bazen sağ da da oluyor bıçak saplanmasi tarzında ağrılarım oluyor. Sosyal hayatimi artık çok etkiliyor durup dururken kalbim ağızimda atıyor sanki yada kramp giriyor bir yerime. Ne zaman EKG cektirsem o an panikten heyecandan nabzım 127 lere kadar çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Sakinleştirici tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum. Bunun başka çaresi yok müdür lütfen yazın