Doğuma Hazırlık Degisik bir cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kiz sen dogurdunmu senin bebek pek nazliydi gostermiyordu nub grubunda hep yorumlardin :) benim nick caniminiciydi degisdirdim Merve pamuk Merve pamuk
Aaa kiz dogdu :)) 1 yasina girecek valla dogacagi gün bile baktilar yüzde 50 dedi erkege dair bisey görünmüyor dedi bazen 1 doktor kiz gibi dedi :)) sonuc kiz oldu cok sükür.. ama kiz dogunca kizmi erkekmi bakmak aklina bile gelmiyo kiz oglan evlat farki getcekten yok.. sen ne yaptin canim ??

Aaa kiz dogdu :)) 1 yasina girecek valla dogacagi gün bile baktilar yüzde 50 dedi erkege dair bisey görünmüyor dedi bazen 1 doktor kiz gibi dedi :)) sonuc kiz oldu cok sükür.. ama kiz dogunca kizmi erkekmi bakmak aklina bile gelmiyo kiz oglan evlat farki getcekten yok.. sen ne yaptin canim ??
Hayirli olsun canim bebegin allah anali babali buyutsun vay be 1 sene oldu ben hala hamileyim, :KK49:

Benim kızım doğduğundan beri o mavi damar vardı kaşlar arasında şimdi bir oğlum oldu. İşin tuhafı oğlumunda kaşının ortasında o damar var:))) ve ben 3. Çocuğu asla düşünmüyorummm🙈

Bende tuttu ilk oglumda vardi o damar ikincide oglum oldu fakat ikincide yoktu simdi yine hamileyim😁bakalim ne olcak

Back
X