Değişik bir durum içersindeyiz :(

ceronii92

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
64
45
288
Merhabalar , kafam cok karışık en son 18 aralık 2022 de adet oldum . Şu tarihe kadar 2 aydır adet olamadım . Hamilelikten hiç şüphelenmedik hem daha önce kan vemriştim hemde eşimle hep korunuyoruz prezervatif ile o yüzden çok şaşkınız . Son bi haftadır kasık agrılarım cok olduğu için bugün tekrar test yapalım dedik idrar testinde çift çizgiyi görünce hemen kan testine gittik beta hcg 460 çıktı. Doktor cok yeni oldugunu ve adetiminde son tarihini düşününce çok mantıklı gelmediğini o yuzden salı günü tekrar kan vermemi söyledi değerde ykselme olup olmadığına bakıcak. Sanırım kimyasal gebelikten yada dış gebelikten süphelendiğini anladım ben . Ultrason ilede baktı ama 400 lerde olduğu için doğal olarak birşey gözükmüyor şuan. Sizce sağlıksız bir gebelik mi ??? Böyle birşey yaşayan var mı aramızda ?

Son düzenleme:
Çok şaşırdım korunurken bile olabiliyor 😃 keşke benimde yanlışlıkla olsa bence 400 civarı değer dış gebelik olamaz sanmıyorum umarım gayet sağlıklı ilerler ve güzel bir aile olursunuz..

Gebeliğin cok başı olması ve 2 aydır adet görmüyor oluşum beni korkutuyor açıkcası tarih ve değer cok uyumsuz

Ve şöylede birşey var ocağın 23 ünde adetim gecikti diye kan tahlili vermiştim ozaman sonuç negatif idi sonra baktım hala adet olmuyorum bugünki sonuçlar böyle beynim yanmış vaziyette

Geç döllenme olduysa eğer ocak 23 te negatif çıkmış olabilir keşke Şubat başında tekrar test yapsaydınız. Ama varsada ve sağlıklıysa olacağı varmış hayırlısı olsun

Geç döllenme olmuş olabilir acaba geçen ay hiç mi lekelenme falan tarzı da olsa adet olmadınız inşallah sağlıklı gebeliktir yeni oluşuyodur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gebeliğin cok başı olması ve 2 aydır adet görmüyor oluşum beni korkutuyor açıkcası tarih ve değer cok uyumsuz
4 at regl olmadan hamile kaldım ögrendigim zaman 5 haftalıktı polikistik over oldugum için böyleydi bide bazen yeni evliyken düzensiz regl olabiliyor yani korkmayın deger gayet güzel düzenli artış olması önemli son adet tarihi degil eger 2 gün sonra deger yüzde 60 artmış olursa herşey yolunda demektir

Geç döllenme olabilir.degeriniz güzel.katlanirsa sağlıklı gebelik vardır.adet olmadan da olabiliyor.
Adet tarihiniz gecikmiş dolayısıyla da yumurtlama da gecikmistir ama tesadüf 2 ay sonraki yumurtlama denk gelmiştir.
Hayırlısı olsun 🙂

Doktorum 2 katına yakın artış normal OLABİLİR dedi 1500 oldugunda ultroson ile görebilceğimizi onunda haftasonunu bulcagını söyledi randevum cuma günğ bakalım cuma gidince görebilcekmi en son geçen pazar gittiğimde keseyi görememişti. Olabilir lafı şuan beni çok düşündürüyor

Geç döllenme olmuş olabilir acaba geçen ay hiç mi lekelenme falan tarzı da olsa adet olmadınız inşallah sağlıklı gebeliktir yeni oluşuyodur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hiç lekelenme olmadı evett düz 2 aydır adet e dair birşey görmedim hissetmedim

Hiç lekelenme olmadı evett düz 2 aydır adet e dair birşey görmedim hissetmedim
Doktorum 2 katına yakın artış normal OLABİLİR dedi 1500 oldugunda ultroson ile görebilceğimizi onunda haftasonunu bulcagını söyledi randevum cuma günğ bakalım cuma gidince görebilcekmi en son geçen pazar gittiğimde keseyi görememişti. Olabilir lafı şuan beni çok düşündürüyor
Burda öğrendiğim kadarıyla 2 gün sonra yüzde 60 artış yeterli yani normal bir artış var gibi görünüyo canım doktorlar gebelik başında çok olumsuz konuşabiliyo bence onlar için gebelik kese görünce başlıyo bizim için beta yüksek çıkınca başlıyo o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir dış gebelik vsyi onlar hep göz onunde bulunduruyo

Burda öğrendiğim kadarıyla 2 gün sonra yüzde 60 artış yeterli yani normal bir artış var gibi görünüyo canım doktorlar gebelik başında çok olumsuz konuşabiliyo bence onlar için gebelik kese görünce başlıyo bizim için beta yüksek çıkınca başlıyo o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir dış gebelik vsyi onlar hep göz onunde bulunduruyo
Doktorlar için kese de yeterli değil kalp atışını bekliyorlar. Burda artış var evet %100 değil ama %60 a yakın artış düzenli devam edip kese doğru yerindeyse sıkıntı yok.

Her ay adet olmamış olabilirsin ama adet öncesi yumurtlama gününü denk gelip tutma ihtimali de oluyor. Burda gördüğümüz bir durum sağlıklı da doğuyor. Sıkıntı etme değerin artışını bekle

Back
X