- Konu Sahibi Sympathique
-
almanyadaki arkadaslar icin orjinal tarifte yine ayni sadece hazir corba yerine 4 paket Nudel-Schinken katcaksiniz
buda resmi
canim uzerinde resmi gozukuyo ama kac kez babami okutturdum bunda yok diyo ,bu sade baharatli bi sos, uzerinde resim gozuktgu ucin almiyolar, icinde domuz mamuluyle ilgili bisey yok
ama uzerinde tarifte yazdigi icin ismide odur canim
Azeri kizi canim bilmeden yaparmiyim hic ,r biluyosun avrupada her yedigimize dikkat ediyyoruz,
bu sosa gelince annemin bi yunan arkadasi var o ondan ogrendi o demis domuz katkisi yok annem inanmadi babama okutmus hayir dedi, ve ben onlarda yedim bayildim cok severim esimde cok sevdi ,her gittigimizde aliriz bababma derim al bi oku oda bi oflar poflar yok diyozya diye ,hadi size yediriyorumda kendimde yiyorum der, iste boylece kesinlesti
zaten paketi acip bakinca ozel kuru bi sos hazir corbalar gibi
yani simdi almanyadaki arkadaslar falan sakin ters falan anlamasin bunu
,insan uzerinde resim gordugu icin tedirgin oluyo
MutlulukRecetem canim benim agzina saglik guzel aciklma yaptin o sadece uzerindeki verdikleri malzemede ve resimde var ,iste millette icind var zannediyo
ben tencerede duymadim oda guzel olur malzemeler aynimi icinde kremayla falan
bu arada tesekkur ettim canim
ben yinede tarifi iki sekilde verdigim
kimhangisini isterse alir, ama ben oraya gidince buraya alip getiriyorum baya
Ya Sympathique cim,sen bu Schinken'in ne oldugunu biliyormusun:1shok::1shok::1shok::Schinken domuz jambonudur.Biz burada schinken li olan seylerin yanindan bile gecmiyoruz.
Gerci Schinken'i birak etli hicbirseye yanasmiyoruz.Kesin bilmiyordun demi.Ayyy sen onlari en iyisi hemen cöpe at.
bencede schinken demiş işte domuz eti demek
ay hemen çöpe tadı batsın:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?