- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Sympathique
-
canım bu kadar katı olmayın onun adı öyle sadece çünkü almanlar falan bu yemeği yaparken markanın içine schinken koyuyorlar
yani kısacası bu sadece bi seçenek mecbur değilsin her milletin her yörenin damak tadı değişiktir
bu sadece bir servis önerisi illaki sosun içinde schinken var anlamına gelmez
Rica ederim canim benim ne demek.. Yengemlerde hep soruyordu, ama kesinlikle bir sey yok icinde zemuszemus
Benim tarife gelince biz mantar corbasi ile yapiyorduk tencerede.. yani bu hazir paketle degil :kedi:
bencede schinken demiş işte domuz eti demek
ay hemen çöpe tadı batsın:dilcikar:
canım benim bende almanyada doğdum büyüdüm evlendim türkiyeye yerleştim bu yemek konusu almanyaya olan tek hasretim ve özellikle pastaları
vallaha gördüm şimdi canım çekti bunlardan niye burada yokkiiiii vallaha şöyle bi alman marketi olsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum
bizim burada bir pastane buldum almanyadan kahve ve pasta getiriyorlar vallaha canım okadar çekiyor diye hiç parama acımıyorum gidiyorum bir pasta bir kahve 11 TL gidiyor tadıda damağımda kalıyor ahh ahh
bende onu daha değişik yapıyorum sahne yani türkiyede yemek kreması diye geçiyor ondan döküyorum üzerine sos olarak yine tabi kaşar falan kremanın içine bi kaşıkta un serpiyorum öyle sürüyorum fırına ben makarnaya haşlanmış bezelye, havuç, karnıbahar ve brokolide koyuyorum süper oluyor vallaha tam vitamin bombası
lasagne de çok seviyorum onada beşamel sosu kendim yapıyorum biraz margarin ve un kavuruyorum üzerine 1litre süt tuz ve muskat fındığı oda süper oluyor bu markanın üzerine o sosta olur aslında
canım bu kadar katı olmayın onun adı öyle sadece çünkü almanlar falan bu yemeği yaparken markanın içine schinken koyuyorlar
yani kısacası bu sadece bi seçenek mecbur değilsin her milletin her yörenin damak tadı değişiktir
bu sadece bir servis önerisi illaki sosun içinde schinken var anlamına gelmez
Çok lezizzz görünüyor ellerine saglıkk makarnanın her türlüsüne varım:lepi:
bu aldığımı algida(max) yani dondurmamnın içinde alkol olduğunu biliyorum ama okuyamadım inceledim
bunu tüketiciden gizliyorlar biliyorlarki bazı kesimler çocuklarına yedirmez, yemez
çoğu tariflerdede katkı maddeleri saklıyorlar
sengözlerimebaksanab
canim bunun icinde domuz eti var .schinken domuz eti demek:1shok:almanyadaki arkadaslar icin orjinal tarifte yine ayni sadece hazir corba yerine 4 paket Nudel-Schinken katcaksiniz
buda resmi
iki sayfa bu konu hakkinda yazildi.. LÜtfen okuyun..canim bunun icinde domuz eti var .schinken domuz eti demek:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?