Değişik bir tip anlam veremiyorum..

bybrc90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
108
66
13
34
merhaba kızlar,
Hayatımda olup olmadığından bir haber bir insan için konuyu açıyorum .Bundan 2 hafta öncesinde tatilde iken biriyle tanıştım ama yüzyüze bir tanışma olmadı .Malum instagram hesabı var ,çoğu insan gittiği yerin resmini atıyor ,yer etiketi yapıyor.Dışarı çıktığımız akşam bu kişi beni görüyor sonrasında da instagram çekilen bir resim görüyor bana dm 'den mesaj atıyor .İyi ,güzel bir şekilde yazışmamız oluyor . Sonrasında whatsappdan yazışıyoruz,telefonda görüşüyoruz ,resimlerini gönderiyor işe giderken evdeyken felan.Bir gün ablasına hediye almak istediğini ve benimde bilgimin olduğunu düşünerek öneride bulunmamı istiyor .Netten beğendiğim birkaç bileklik modeli gönderiyorum.Ertesi günü gidp alıyor .Bana en sadesini ,en pahalısını gidip aldım Diyor,resmini atıyor ,iyiymiş diyorum ,birde yemeğe götür bari dedim pahalısından demesi beni orda kopardı .Oldu birde mum yakıyım . Ne yemeği ya sana mı alıyorum bilekliği yemeğe çıkaracakmışım sevgilime yaparım ancak onu dedi bileklik için beğenmez bu ne ya der Dedi .Hediyenin kötüsü mü olurmuş gayet şık ,zarif bir bileklik dedim .Ses kaydınını gönderirim Dedi iyi peki dedim .Gönderdi bana bayıldı Dedi . Bu odasının kitaplığını ,askerdeki resimlerini atıyor. Sabahları günaydın mesajı atar mesela .bir akşam gayet iyi yazışıyoruz ben dedim ki dolu dizgin ya konuşuruz ya da hiç konuşmayız dedim o da takılma onlara bu benden kaynaklanıyor ben sana yazışmayı sevmediğimi söylemiştim arayamıyoruzda seni Dedi (ben ilk konuşmamızda telefonda konuşmayı sevmediğimi söylemiştim ). Sen gerçekten kaliteli terbiyeli efendi ailesi belli birisisin tanıycam istiyorum yazdı . Ama sadece günaydın ,napıyosın gibi yazışmalardan ibaret bir konuşma var ,başta namuslu ,terbiyeli bir kızla evlenmek istediğini yazmıştı .Benim canımı sıkan bu konuşmanın ilerlememesi ,eğer ki tanımak istiyorsan sadece günaydın ,napıyosun ile kalmaz . Kendini kameraman iş saatleri belli değil . Pazar günü izinliydi acaba görüşebilir miyiz müsait olur musun Dedi olurum dedim bende.Ama işyeri için tekrardan gitti bu miting olaylarından dolayı .
Konuyu tam hatırlamıyorum ama seni tanımasam da bazı şeyler belli en azından kafa yapımız uyuyor gibi Allah için güzel kızsın Dediydi
Bu belirsizlik benim canımı sıkıyor .Ya olur ya olmaz . İnsan tanıma aşamasındayken bu kadar az konuşma yapabilir mi ?
Siz ne düşünüyorsunuz ? Öylesine konuşuyor gibi geliyor bana ,birde şu en pahalısından aldım lafı beni inanılmaz sinir etti ben sana parasını sormamışım ne dye söylenir ki böyle bişey.
umarım karışık anlatmamışımdır
Teşekkürler okuduğunuz için Şimdiden

Önyargılı davranmamak gerek, rahatça istediğin zaman kalkıp evine dönebileceğin bir yerde 1 saat sohbet etseniz zaten, izlenimin oluşur. İltifatlara takılma, olaylara bakış açısını, kadınlara bakışını, saygısını iyice bi ölç tart. Seni eve bırakmasına izin verme. Sınamaktan ve sınanmaktan korkma.
Bir de insan yazışmayı sevmiyorsa normaldir bu. Bazı insanlar yazarken, bazısı da konuşurken tıkanır. Empati yapman gerekli. Tek bir buluşmada bu sıkıntın geçer merak etme ;)

Önyargılı davranmamak gerek, rahatça istediğin zaman kalkıp evine dönebileceğin bir yerde 1 saat sohbet etseniz zaten, izlenimin oluşur. İltifatlara takılma, olaylara bakış açısını, kadınlara bakışını, saygısını iyice bi ölç tart. Seni eve bırakmasına izin verme. Sınamaktan ve sınanmaktan korkma.
Bir de insan yazışmayı sevmiyorsa normaldir bu. Bazı insanlar yazarken, bazısı da konuşurken tıkanır. Empati yapman gerekli. Tek bir buluşmada bu sıkıntın geçer merak etme :KK66:

Önyargılı mı davranıyorum :KK14: illa ki kendisi konuşmaktan hoşnut telefonda iki kez konuşmamız oldu gayet keyifli güzeldi fakat yazışmada bir ilerleme yok. Aslında sürekli whatsappda olan bir insan değil .Son görülme tarihinden gördüğüm .bugün mesela sadece günaydın dye yazdı ve akşam işe gidecek insan nasılsın günün nSıl geçiyor dye yazmaz mı ,? Böyle şeyler benim kafamı kurcalıyor .Yani ilk buluşma olsa zaten hani anlaşılır ama o buluşma ne Zaman olur kendisi hafta içi izinli olabiliyor ben ise haftasonları yani

Yani önyargılı olma derken, parayla ilgili mevzuuda dedim. Peki sen yazsan biraz? Uzatsan konuyu, nelerden konuşmak istersen mesela, bi şekilde giriş yap devam et? Cevap yazmazsa zaten tribini atarsın :halay:kadınlığın şanındandır

Bence tanımak isteyen insan hevesli olur, muhabbet sel gibi akar.

Erkekler her kıza diyor namuslusun da böyle kızla evlenmek isterim de bilmem ne..

Öylesine konuşuyor gibi.

Yani önyargılı olma derken, parayla ilgili mevzuuda dedim. Peki sen yazsan biraz? Uzatsan konuyu, nelerden konuşmak istersen mesela, bi şekilde giriş yap devam et? Cevap yazmazsa zaten tribini atarsın :halay:kadınlığın şanındandır
Ben zaten yazıyorum ama çok ta ilgili gözükmek istemiyorum tanışmak istiyorum diye adım Atan kendisiydi .yazılarım cevapsız kalmaz cevap verir en basiti uyumuyorsan konuşalım o zaman dediğimde geç gördü ben arıyımm Dedi hemen aradı mesela ,ama bilmiyorum işte şu süreçte insanlar daha fazla yazışıp konuşuyor birbirlerini tanımak için ,bizde öyle bir durum yok ,ilk Zaman'larda daha iyi konuşuyorduk bu darbe olaylarından sonra bizim konuşmalarımız seyrekleşti gerçi ona da hak veriyorum o hafta çok yoruluyordu durmaksızın çekimlerdeydi .
Kameramanların telefon kullanması yasak mı acaba ? Öyle bişey var mı ? Bizde telefon kullanmak yasak gibi birşey Dedi .yazınca da çok Mutlu oluyorum :-):KK37:

Bence tanımak isteyen insan hevesli olur, muhabbet sel gibi akar.

Erkekler her kıza diyor namuslusun da böyle kızla evlenmek isterim de bilmem ne..

Öylesine konuşuyor gibi.

İşte bende burda takılıyorum zaten .İlk başlarda insanlar birbirlerini tanımak için fazlasıyla konuşur yazışırlar anlam veremiyorum benden kaynaklı benim doğal yapım böyle Dedi bana

Ben zaten yazıyorum ama çok ta ilgili gözükmek istemiyorum tanışmak istiyorum diye adım Atan kendisiydi .yazılarım cevapsız kalmaz cevap verir en basiti uyumuyorsan konuşalım o zaman dediğimde geç gördü ben arıyımm Dedi hemen aradı mesela ,ama bilmiyorum işte şu süreçte insanlar daha fazla yazışıp konuşuyor birbirlerini tanımak için ,bizde öyle bir durum yok ,ilk Zaman'larda daha iyi konuşuyorduk bu darbe olaylarından sonra bizim konuşmalarımız seyrekleşti gerçi ona da hak veriyorum o hafta çok yoruluyordu durmaksızın çekimlerdeydi .
Kameramanların telefon kullanması yasak mı acaba ? Öyle bişey var mı ? Bizde telefon kullanmak yasak gibi birşey Dedi .yazınca da çok Mutlu oluyorum :-):KK37:
O mesajlasmayi sende telefonda konusmayi sevmiyosun anlasilan. Biraz zamana birakmaya calis istersen. Illaki bulusursunuz ve illaki biseyler duzene girer. Guzel bi surectesiniz bunlari dusunucegine tadini cikar derim ben

Bazı şeyleri olduğu gibi bırakıp tadını çıkar yavaş yavaş.. akışına bırakmakta fayda var. vakti geldiğinde buluşucaksınız. ;)

Valla bana bu kadar kısa sürede daha seni görmeden üstelik fotolar yollayan yok ablasına alınacak hediye için fikir soran bir erkek gereksiz gelir açıkcası yani bunun etrafında hiç mi dostu yokta sana soruyor yada sürekli foto göndermek nedir ya. Bana gereksiz geldi. Üstelik gerçekten tanımak isteseydi şimdiye kadar ne yapar eder karşılıklı konuşabileceğini bir ortam ve Zaman yaratırdı. Abi zaten internetten kız ayarlamak nedir. Bence hiç bulaşıp kafa ağrıtma. Bunun sonunda güzel bişey olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

erkeklerin ezberlenmis cümlesi
namuslu oturup kalkmasını bilen
aile terbiyesini görmüş birini arıyorum
bunu duydun mu kaç

Bu ne ya ya bu cocuk cok kendini beğenmiş bi tip yada seni hic sevmemiş umursamıyor sanki bundan sana adam cikmaz:kahve:

O mesajlasmayi sende telefonda konusmayi sevmiyosun anlasilan. Biraz zamana birakmaya calis istersen. Illaki bulusursunuz ve illaki biseyler duzene girer. Guzel bi surectesiniz bunlari dusunucegine tadini cikar derim ben

Aynen öyle ben konuşmaya çalışıyorum o da yazışıyor tabi . Ama bilmiyorum ben niye bu kadar takıyorum akışına bırakmıyorum

Önyargılı mı davranıyorum :KK14: illa ki kendisi konuşmaktan hoşnut telefonda iki kez konuşmamız oldu gayet keyifli güzeldi fakat yazışmada bir ilerleme yok. Aslında sürekli whatsappda olan bir insan değil .Son görülme tarihinden gördüğüm .bugün mesela sadece günaydın dye yazdı ve akşam işe gidecek insan nasılsın günün nSıl geçiyor dye yazmaz mı ,? Böyle şeyler benim kafamı kurcalıyor .Yani ilk buluşma olsa zaten hani anlaşılır ama o buluşma ne Zaman olur kendisi hafta içi izinli olabiliyor ben ise haftasonları yani

Biz başka şeyler bekliyoruz, karşımızdaki bizmiş gibi.

Arasın, mesaj atsın, evde çıkarken haber versin vs vs.

Aama bundaan on-yirmi sene önce işe gidenler akşam eve dönmeye yakın "ne lazım?" diye iş yerinden ararlarmış.

Bizi hayat şartları böyle yaptı.

Erkekler manuel, kafaları da düşünceleri de. Tutuklar, en fışırdağı bile "hee, ne, öyle mii" diye tepki veriyor.
İteklemek gerekiyor.
Aynı değiliz onlarla.

Zamana bırakın, bir şey nasipse olsun.

Ama bir kaç saat sohbet etmek yüzyüze karar vermeye yetiyor bence.

Soyledıgı laflara ınanma ılk olarak. Yok namuslu kızmıs yok aıle terbıyesı gormus falanda fılanda laf olsun ıste
Mesajlasmaya gelecek olursak bende pek hoslanmam mesaj yazmaktan esımle sevgılıykende cok azdı yazdıgımız mesajlar. Ikımız ıcınde arayıp telefonla konusmak daha cazıp.
Sızın ıkınızde de bır zıtlık var. Ama cok ıstıyorsan sen fedakarlık yapmalısın :) Telefonda konusma anlamında yanı. Bulusmak ısteyen ınsan musaıt zamanıda ıllakı bulur

Biz daha çok başındayız sevme gibi bir durum olamaz sadece hoşlantı olur .
Canim bu pek hoşlanan bi tipte degil insan başlangıçta biraz heyecanli olur surekli ilgi bekler ilgilenmek ister bu kisiye kendini fazla kaptirma derimHoppa

Ben bu internetten yürüyenlere guvenemiyorum. Sonucta sana yaziyorsa baskasinada yazıyordur. Belkide alışkanlık adaminki. Yinede icinize siniyorsa hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Biz başka şeyler bekliyoruz, karşımızdaki bizmiş gibi.

Arasın, mesaj atsın, evde çıkarken haber versin vs vs.

Aama bundaan on-yirmi sene önce işe gidenler akşam eve dönmeye yakın "ne lazım?" diye iş yerinden ararlarmış.

Bizi hayat şartları böyle yaptı.

Erkekler manuel, kafaları da düşünceleri de. Tutuklar, en fışırdağı bile "hee, ne, öyle mii" diye tepki veriyor.
İteklemek gerekiyor.
Aynı değiliz onlarla.

Zamana bırakın, bir şey nasipse olsun.

Ama bir kaç saat sohbet etmek yüzyüze karar vermeye yetiyor bence.

Nasıl da güzel yazmışsın öyle evet istediğim bu ama şöyle ki tanışmanın ilk başlarında ilgilendiğin alanlar ,gezdiğin yerler ,ne bilim doğum tarihin felan sorulur dimi biz birbirimizin doğum tarihini bile bilmiyoruz ki ben facede öğrendim ne burcu olduğunu da biraz garip değil mi bu durumlar?

Soyledıgı laflara ınanma ılk olarak. Yok namuslu kızmıs yok aıle terbıyesı gormus falanda fılanda laf olsun ıste
Mesajlasmaya gelecek olursak bende pek hoslanmam mesaj yazmaktan esımle sevgılıykende cok azdı yazdıgımız mesajlar. Ikımız ıcınde arayıp telefonla konusmak daha cazıp.
Sızın ıkınızde de bır zıtlık var. Ama cok ıstıyorsan sen fedakarlık yapmalısın :) Telefonda konusma anlamında yanı. Bulusmak ısteyen ınsan musaıt zamanıda ıllakı bulur

İstiyorum ama işte tek taraflı da olmaz ki bu onunda biraz fedakarlık yapmasını isterim sslında ilk başlarda arıyordu aama ben salak gibi açmıyordum şimdi de aramasını bekliyorum :KK43: işte o bi buluşma olsa zaten bu kadar takıntılığım kalmayacak

Back
X