Önyargılı davranmamak gerek, rahatça istediğin zaman kalkıp evine dönebileceğin bir yerde 1 saat sohbet etseniz zaten, izlenimin oluşur. İltifatlara takılma, olaylara bakış açısını, kadınlara bakışını, saygısını iyice bi ölç tart. Seni eve bırakmasına izin verme. Sınamaktan ve sınanmaktan korkma.
Bir de insan yazışmayı sevmiyorsa normaldir bu. Bazı insanlar yazarken, bazısı da konuşurken tıkanır. Empati yapman gerekli. Tek bir buluşmada bu sıkıntın geçer merak etme
Ben zaten yazıyorum ama çok ta ilgili gözükmek istemiyorum tanışmak istiyorum diye adım Atan kendisiydi .yazılarım cevapsız kalmaz cevap verir en basiti uyumuyorsan konuşalım o zaman dediğimde geç gördü ben arıyımm Dedi hemen aradı mesela ,ama bilmiyorum işte şu süreçte insanlar daha fazla yazışıp konuşuyor birbirlerini tanımak için ,bizde öyle bir durum yok ,ilk Zaman'larda daha iyi konuşuyorduk bu darbe olaylarından sonra bizim konuşmalarımız seyrekleşti gerçi ona da hak veriyorum o hafta çok yoruluyordu durmaksızın çekimlerdeydi .Yani önyargılı olma derken, parayla ilgili mevzuuda dedim. Peki sen yazsan biraz? Uzatsan konuyu, nelerden konuşmak istersen mesela, bi şekilde giriş yap devam et? Cevap yazmazsa zaten tribini atarsınkadınlığın şanındandır
Bence tanımak isteyen insan hevesli olur, muhabbet sel gibi akar.
Erkekler her kıza diyor namuslusun da böyle kızla evlenmek isterim de bilmem ne..
Öylesine konuşuyor gibi.
O mesajlasmayi sende telefonda konusmayi sevmiyosun anlasilan. Biraz zamana birakmaya calis istersen. Illaki bulusursunuz ve illaki biseyler duzene girer. Guzel bi surectesiniz bunlari dusunucegine tadini cikar derim benBen zaten yazıyorum ama çok ta ilgili gözükmek istemiyorum tanışmak istiyorum diye adım Atan kendisiydi .yazılarım cevapsız kalmaz cevap verir en basiti uyumuyorsan konuşalım o zaman dediğimde geç gördü ben arıyımm Dedi hemen aradı mesela ,ama bilmiyorum işte şu süreçte insanlar daha fazla yazışıp konuşuyor birbirlerini tanımak için ,bizde öyle bir durum yok ,ilk Zaman'larda daha iyi konuşuyorduk bu darbe olaylarından sonra bizim konuşmalarımız seyrekleşti gerçi ona da hak veriyorum o hafta çok yoruluyordu durmaksızın çekimlerdeydi .
Kameramanların telefon kullanması yasak mı acaba ? Öyle bişey var mı ? Bizde telefon kullanmak yasak gibi birşey Dedi .yazınca da çok Mutlu oluyorum
Bu ne ya ya bu cocuk cok kendini beğenmiş bi tip yada seni hic sevmemiş umursamıyor sanki bundan sana adam cikmaz
O mesajlasmayi sende telefonda konusmayi sevmiyosun anlasilan. Biraz zamana birakmaya calis istersen. Illaki bulusursunuz ve illaki biseyler duzene girer. Guzel bi surectesiniz bunlari dusunucegine tadini cikar derim ben
Önyargılı mı davranıyorumilla ki kendisi konuşmaktan hoşnut telefonda iki kez konuşmamız oldu gayet keyifli güzeldi fakat yazışmada bir ilerleme yok. Aslında sürekli whatsappda olan bir insan değil .Son görülme tarihinden gördüğüm .bugün mesela sadece günaydın dye yazdı ve akşam işe gidecek insan nasılsın günün nSıl geçiyor dye yazmaz mı ,? Böyle şeyler benim kafamı kurcalıyor .Yani ilk buluşma olsa zaten hani anlaşılır ama o buluşma ne Zaman olur kendisi hafta içi izinli olabiliyor ben ise haftasonları yani
Canim bu pek hoşlanan bi tipte degil insan başlangıçta biraz heyecanli olur surekli ilgi bekler ilgilenmek ister bu kisiye kendini fazla kaptirma derimBiz daha çok başındayız sevme gibi bir durum olamaz sadece hoşlantı olur .
Biz başka şeyler bekliyoruz, karşımızdaki bizmiş gibi.
Arasın, mesaj atsın, evde çıkarken haber versin vs vs.
Aama bundaan on-yirmi sene önce işe gidenler akşam eve dönmeye yakın "ne lazım?" diye iş yerinden ararlarmış.
Bizi hayat şartları böyle yaptı.
Erkekler manuel, kafaları da düşünceleri de. Tutuklar, en fışırdağı bile "hee, ne, öyle mii" diye tepki veriyor.
İteklemek gerekiyor.
Aynı değiliz onlarla.
Zamana bırakın, bir şey nasipse olsun.
Ama bir kaç saat sohbet etmek yüzyüze karar vermeye yetiyor bence.
Soyledıgı laflara ınanma ılk olarak. Yok namuslu kızmıs yok aıle terbıyesı gormus falanda fılanda laf olsun ıste
Mesajlasmaya gelecek olursak bende pek hoslanmam mesaj yazmaktan esımle sevgılıykende cok azdı yazdıgımız mesajlar. Ikımız ıcınde arayıp telefonla konusmak daha cazıp.
Sızın ıkınızde de bır zıtlık var. Ama cok ıstıyorsan sen fedakarlık yapmalısın :) Telefonda konusma anlamında yanı. Bulusmak ısteyen ınsan musaıt zamanıda ıllakı bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?