Değişik bir tip anlam veremiyorum..

Canim bu pek hoşlanan bi tipte degil insan başlangıçta biraz heyecanli olur surekli ilgi bekler ilgilenmek ister bu kisiye kendini fazla kaptirma derim

Ya öyle ilgilensin ister biz aslında ilk yazışmalarımızda çok iyiydik arıyordu açmıyordum yazışıyorduk ısrarla arardı ah benim kafam şimdi de arasın diye gözüm telefonda .kaptırdım ki ne kaptırma öyle böyle değil bir mesajıyla bile çok Mutlu oluyorum belki buluştuğumuzda hiç hoşlanmayacağım şeyler olacak orası da belli olmaz tabi

Ben bu internetten yürüyenlere guvenemiyorum. Sonucta sana yaziyorsa baskasinada yazıyordur. Belkide alışkanlık adaminki. Yinede icinize siniyorsa hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

orası öyle tabi karakter meselesi . Ama sonunda evlilik yapan da çok insan var net diyr yadırgamayın .inşallah Amin

ben olsam aradıgım zaman karsımdakı acmasa yada gerı donmese sogurdum sahsen ne olacak kı telefonda konusunca kac haftadır konusuyorsunuz?

ben olsam aradıgım zaman karsımdakı acmasa yada gerı donmese sogurdum sahsen ne olacak kı telefonda konusunca kac haftadır konusuyorsunuz?

3 haftadır konuşuyorz bana dediği aramıcam diyorum bi bakıyorum yine seni aramış oluyorum Dedi . Haftasonu yazışmamızda uyumuyorsan konuşalım o zaman dediğimde biraz Zaman geçtikten sonra görüp konuşalım mı arıyım ben hemen:)) Dedi aradı konuştuk
Ya bilmiyorum ilk başta hemen telefonda konuşamıyorum konuşmayı yanlış anlarım felan diye çekiniyorum galiba

aslında mesajlasmak yanlıs anlamaya daha musaıt sankı :)
hakkınızda hayırlısı bakalım bu hafta sonu ıcın plan yapacak mı ? yıne gorusmezsenız caba yok demek kı.

aslında mesajlasmak yanlıs anlamaya daha musaıt sankı :)
hakkınızda hayırlısı bakalım bu hafta sonu ıcın plan yapacak mı ? yıne gorusmezsenız caba yok demek kı.

Her ikisi de sıkıntı :)
Aslında ben 2 hafta boyunca tatildeydim geçen hafta geldim o da zaten bayramda görmüş beni tatilde öylece konuşmaya başlamıştık .

Bazı insanlar mesajlaşmayı sevmiyor. Kendimden biliyorum. Biri whatsapp'tan falan iki mesaj atsa üçüncü de ararım. Acaip angarya geliyor bana. O da böyle olabilir. Hele ki meşgulsem, yüzüne bakmıyorum uygulamanın.

Garantici biri de olabilir. Senin telefonla görüşmek istememenden onu ciddiye almadığını düşünüp bağlanmak istemediği için böyle davranıyordur.

Bence garip; çünkü tanıma istediği hoşlantıyla olur.

Ama belki de oturup karşılıklı yüz yüze tanımak istiyor.

Biz çok büyütüyoruz. Ben de ne zaman bir şey sorsam saf saf başka cevap veren birine sabır ediyorum, çünkü huyu o, onun.

Bekleyin bakalım, hayırlısı olsun.

Bu konularda 4 saat fikrimi söylebilirim :) o yüzden susayım.

Mesajla nasıl birbirinizi tanımayı düşünüyorsunuz? Telefonda konuşmadan, buluşmadan olmaz o iş. Adam da bunun farkında, o yüzden işler ilerleyene kadar günaydından öteye gitmiyor.

Saçmalık. Tanımıyosun işte bilmiyosun karakteri nedir ne değildir. Sonra böyle saçma sapan konuşma oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…