Cnm o bende hamile olmadan öncede oluyodu her seferinde olmasada arada oluyodu kemiğe çarpması şimdi hamileyim yine oldu bnce hamilelikle ilgisi yok
Nasıl yani Bebek'ten mi şüpheleniyosunGeçen bana da oldu. kemik değil de bişeye dayanıyrmuş gibi. Ümitlenmek istemiyoreum ama
Bebek rahimde oluyo cnm vajina da deil hamileysen bile asla çarpmaz bebeğe sadece vajinada olur ilişki üste çikamazNasıl yani Bebek'ten mi şüpheleniyosun
Bizde yapmiyorduk cnm ama bi kere oldu artık uzun süre yapmayızKizlar bn hamile oldugumu ogrendim ogreneli iliski yok zaten kanka olduk esimle
Nasıl yani Bebek'ten mi şüpheleniyosun
Bebeğe carpıyr demedim ki.Bebek oluşr mu ztn hemen.Sadece değişiklik hisettim rahimde ilişki sırasındaBebek rahimde oluyo cnm vajina da deil hamileysen bile asla çarpmaz bebeğe sadece vajinada olur ilişki üste çikamaz
Anladım cnm ne demek istedigini ama ilişki de rahimle ilgili bişey olmuyor vajinada değişiklik hissettin sanırımBebeğe carpıyr demedim ki.Bebek oluşr mu ztn hemen.Sadece değişiklik hisettim rahimde ilişki sırasında
Bunu daha önce baskasindada duymuştum canm ve ben şuan 11 haftalik gebeyim esinle beraberligimiz de ayni şeyi esimde söyledi demir gibi sert bi şey degiyor dedi ama ben hissetmiyorumKizlar merak ediyorum yasadigim durumu yasayan var mi? 3 gebelik gecirdim. Ve 3.de ayni sey oldu. Adet olucagim zaman affederdiniz ama iliski sirasinda kemige carpiyor gibi. Ama hamile kaldigimda hic kemige birsey carpmiyor ve ben boyle hamile oldugumu anliyorum zaten. Bu herkeste oluyor mu? Yoksa bi hastalik mi bu ??
Bunu daha önce baskasindada duymuştum canm ve ben şuan 11 haftalik gebeyim esinle beraber lig imiz de ayni şeyi kesimde söyledi demir gibi sert bi şey degiyor dedi ama ben hissetmiyorum
Ben hissetmiyordum ama bide bu dediğini 10 haftalikkrn felan hissetti onun öncesinde ilişki yasanmadi çünkü demek ki normal bi şey başka bir arkadaştan da duymuştum bunuDemekki tek bende degilmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?