Doğuma Hazırlık Değişik Hastane Çıkışı Arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Katreee

Rabbim sen bizi esirge!
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
1.037
3
116
İstanbul
Selam kızlar,

değişik modellerde 10lu hastane çıkışı arıyorum kızıma idil bebe ürünleri çok güzel kaliteli ama hep piyasadakilere benziyor. var mı farklı önerileri olan, ya da gören?

canım bende aynen böle bi konu açacaktım buraya.. yardımcı olan olursa seviniriz.. :)

ben chicconun aldım. 3 lü hastane çıkışı diğer çoklularda gereksiz malzeme var gibi, yine chicconun çoklularıda var tabi. chicconun tulumu bağcıklı falan çok kullanışlı olduğunu söyledi kullanan arkadaşlar. resim nasıl ekleyebilirim. anlatırsanız resim ekleyebilirim

anladım canım bakarım bi chicco'ya. resim eklemek için cevap kısmına girince mektup işareti var onun yanında grafik ekle seçeneği var oraya tıklayarak ilerleyebilirsin. oradan ekleniyor. zaten dosya seçip ekle diyosun ya da link veriyosun.

aziz bebenin hastane çıkışları harika bence.renkleri görünce farkını anlarsın zaten.kesinlikle tavsiye ederim.

öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun kızlar bizzat kullanmış biri olarak da chicconun hastane çıkışı setlerini çok önermiyorum.önden bağlamalı olduğu için yakası yeni doğanlarda çok açık duruyor ne kadar sıksanız da toplanmıyor.Yine bahsdtmişsiniz ama idilin organik hastane çıkışları çok kullanışlı ve şık duruyor.büyük olan değil de küçük bir seti daha var.özellikle içinde zıbın değil de badi olan seti öneririm.İnşallah tüm cicilerinizi sağlıklı mutlu günlerde kullanırsınız, çok güzel heyecanlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…