- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İster istemez herkes kötü veya iyi yorum yapıyor burda eleştiriye açık olmak zorunda olduğun bir platformadasın çünkü ona göre yorum yapıyorsun kimsenin kafası bir değilki iyi yorumda yapabilir kötü yorumda hakaret etmemesi dışında .
Burda herkes iyi kötü eleştiriye marus kaldı bende kaldım ama üyelik iptali nedir? sonuçta tanınmıyorsunuz etmiyorsunuz hesabınızı gizlersiniz kimse konunuzu göremez yada isminizi değiştirin profilinizi falan üzmeyin kendinizi insanların yorumlarını çok umursamayın nasılsa 5 dakika konuşup unutuluyor herşey
Eki Görüntüle 2619510
Sizin de verdiğiniz cevaplara ve üslubunuza bakacak olursak şikayet ettiğiniz kişilerden pek te bir farkınız yok??
Eki Görüntüle 2619510
Sizin de verdiğiniz cevaplara ve üslubunuza bakacak olursak şikayet ettiğiniz kişilerden pek te bir farkınız yok??
Eki Görüntüle 2619510
Burda yazılan yorumlar sizin için ne kadar önemli?Hakedene hak ettigi gibi yanit verdim hepsi bu...burda uye oldugumdan beri alttan aldim yook kesinlikle alttan alininca uste cikiliyor, en guzeli en sert yaniti vermek. Sert ynt vericeksin ki sırf alay etmek icin yanit yazmasin ne bana ne bir baskasina
Burda yazılan yorumlar sizin için ne kadar önemli?
Önemsiz değil. Sadece bazı kişilerin yorumlarını bilgi almak için takip ediyorum. Bir kısmıni da gülmek için. İkisi farklı şeyler. Neşeli olan daha alayci, takmaz moduna yorum yapar diğeri cok ciddi yorum yapar. Sizin duygusal, kırılgan olduğunuzu düşünüyorum. Siz de yorumundan hoşlanmadığınız kişileri göz ardı edin, engelleyin gitsin.Anladim sizin icin onemsiz
Ben kendimi biliyorum isteyen konu acar, konuyu sacma bulan da yorum yapmasin bi zahmetAlıngan ve çok kırılgan, sinirli olan konu açmasın, o kadar da kendinizi bilin
Madem ki üzülüyorsumuz kk binbir türlü karekter var
Siteden gitmek istiyorsanız bunun için kamuyu aydınlatma platformuna bildirir gibi başlık açmanıza gerek yoktu ki. Bu tür kamu spotları bana samimi gelmiyor üzgünüm.
Konularınızı veya sizi bilmiyorum, dolayısıyla evet belki çok üstünüze gelmişlerdir, buna bir şey diyemem. Ama "siz şöylesiniz böylesiniz ben gidiyorum" diye zaten şikayetçi olduğunuz şeylerin belki daha fazlasını yaşamaya gerek yok.
Zaten forumdakilerden hazzetmediğiniz için gitmeye karar verip bunu bir de hazzetmediğiniz insanlara duyurmaya gerek yok ki.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?