degisik karakterler, alayci tavirlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Burada gercekten cok guzel insanlar da var ama cogunluk artık nasil alay edebilirim, karsimdakini nasil elestirebilirim derdine dusmus. Tamamen kafa dagitmak ya da bir üzüntü paylasmak icin konu actim diyelim hemen hop bir alayci yaklasim, ters cvp, insan derdine care bulamaz hadi paylassin diyelim o da yok. Ben begenmedigim konu oldugunda hic yorum yapmiyorum geciyorum...burda ise insanlar nsl konu acanin ustune gelebilirim, onu banlatabilirim derdinde. Siteden uyelik iptali de istedim ozel msjla iptal de yapilmadi.
Kadin kadinin kurdu gercekten
Herkes hava atmanin ve alay etmenin derdinde. Tabi ki iyi insanlar da var onlari disinda tutuyorum

İster istemez herkes kötü veya iyi yorum yapıyor burda eleştiriye açık olmak zorunda olduğun bir platformadasın çünkü ona göre yorum yapıyorsun kimsenin kafası bir değilki iyi yorumda yapabilir kötü yorumda hakaret etmemesi dışında .
Burda herkes iyi kötü eleştiriye marus kaldı bende kaldım ama üyelik iptali nedir? sonuçta tanınmıyorsunuz etmiyorsunuz hesabınızı gizlersiniz kimse konunuzu göremez yada isminizi değiştirin profilinizi falan üzmeyin kendinizi insanların yorumlarını çok umursamayın nasılsa 5 dakika konuşup unutuluyor herşey

İster istemez herkes kötü veya iyi yorum yapıyor burda eleştiriye açık olmak zorunda olduğun bir platformadasın çünkü ona göre yorum yapıyorsun kimsenin kafası bir değilki iyi yorumda yapabilir kötü yorumda hakaret etmemesi dışında .
Burda herkes iyi kötü eleştiriye marus kaldı bende kaldım ama üyelik iptali nedir? sonuçta tanınmıyorsunuz etmiyorsunuz hesabınızı gizlersiniz kimse konunuzu göremez yada isminizi değiştirin profilinizi falan üzmeyin kendinizi insanların yorumlarını çok umursamayın nasılsa 5 dakika konuşup unutuluyor herşey

Uyelik iptalini siteye bi daha girmemek icin istemistim cunku lakayt ve sirf alay etmek icin ynt verenler cok fazla. Konularim gorunsun skinti yok, zaten kafaya taksam bu kdr cok konu acmam.

Ekran görüntüleri_20200414-033950.webp

Sizin de verdiğiniz cevaplara ve üslubunuza bakacak olursak şikayet ettiğiniz kişilerden pek te bir farkınız yok??

Eki Görüntüle 2619510

Sizin de verdiğiniz cevaplara ve üslubunuza bakacak olursak şikayet ettiğiniz kişilerden pek te bir farkınız yok??

Hakedene hak ettigi gibi yanit verdim hepsi bu...burda uye oldugumdan beri alttan aldim yook kesinlikle alttan alininca uste cikiliyor, en guzeli en sert yaniti vermek. Sert ynt vericeksin ki sırf alay etmek icin yanit yazmasin ne bana ne bir baskasina

Eki Görüntüle 2619510

Ben kimsenin derdine ya da akil ver istegine alayci ve dalgaci cvp vermedim vermem de..bana burda cok alayci yntlar verildi. En sert sekilde yanitini verdim.herkes kendine baksin once. Birini kiskirtmak icin hicnirsey yapilamasa kahkaha emojileri atiliyor. Sonuc ben ban yiyorum, madem banlanicam alttan almiyorum sert ynt vericem kimse kusura bakmasin. Kimse kimsenin stres topu degillll

Eki Görüntüle 2619510

Haa sunu da yapamam, gelmis benle dalga geciyor, ahh canimm diyecek halim yok. Zaten kahkaha emojileri vs de alttan kiskirtmak icin atiliyo, cvplar sa tam ti ye alir tarzda e ben yntini vericem tabi ki

Alıngan ve çok kırılgan, sinirli olan konu açmasın, o kadar da kendinizi bilin
Madem ki üzülüyorsumuz kk binbir türlü karekter var

Hakedene hak ettigi gibi yanit verdim hepsi bu...burda uye oldugumdan beri alttan aldim yook kesinlikle alttan alininca uste cikiliyor, en guzeli en sert yaniti vermek. Sert ynt vericeksin ki sırf alay etmek icin yanit yazmasin ne bana ne bir baskasina
Burda yazılan yorumlar sizin için ne kadar önemli?

Anladim sizin icin onemsiz
Önemsiz değil. Sadece bazı kişilerin yorumlarını bilgi almak için takip ediyorum. Bir kısmıni da gülmek için. İkisi farklı şeyler. Neşeli olan daha alayci, takmaz moduna yorum yapar diğeri cok ciddi yorum yapar. Sizin duygusal, kırılgan olduğunuzu düşünüyorum. Siz de yorumundan hoşlanmadığınız kişileri göz ardı edin, engelleyin gitsin.

Siteden gitmek istiyorsanız bunun için kamuyu aydınlatma platformuna bildirir gibi başlık açmanıza gerek yoktu ki. Bu tür kamu spotları bana samimi gelmiyor üzgünüm.
Konularınızı veya sizi bilmiyorum, dolayısıyla evet belki çok üstünüze gelmişlerdir, buna bir şey diyemem. Ama "siz şöylesiniz böylesiniz ben gidiyorum" diye zaten şikayetçi olduğunuz şeylerin belki daha fazlasını yaşamaya gerek yok.

Zaten forumdakilerden hazzetmediğiniz için gitmeye karar verip bunu bir de hazzetmediğiniz insanlara duyurmaya gerek yok ki.

Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Siteden gitmek istiyorsanız bunun için kamuyu aydınlatma platformuna bildirir gibi başlık açmanıza gerek yoktu ki. Bu tür kamu spotları bana samimi gelmiyor üzgünüm.
Konularınızı veya sizi bilmiyorum, dolayısıyla evet belki çok üstünüze gelmişlerdir, buna bir şey diyemem. Ama "siz şöylesiniz böylesiniz ben gidiyorum" diye zaten şikayetçi olduğunuz şeylerin belki daha fazlasını yaşamaya gerek yok.

Zaten forumdakilerden hazzetmediğiniz için gitmeye karar verip bunu bir de hazzetmediğiniz insanlara duyurmaya gerek yok ki.

Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Yoo kamu duyurusu yapmadim...sadece insanlara sasirdim belki de ben cok ciddiye aldim ozellikle konu actim yanlis oldugunu düşünüyorum ...uyelik iptalim bu sekilde kesinlesecektir ama ben de icimi dokmek istedim, yoksa kimse kimseyi tanimiyo burda ben de sizi hic tanimiorum mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X