degisik kocalar

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Yani ne desem bilmiyorum ama iyi ki bura var ic dokmek icin..
esime diyorum yarin yada cuma annemlere gitcem diyoki neden ozledinmi daha pazartesi gordun.bebegin olunca ozledim de diyemezsin bebekle ugrasmaktan!!!
Ne bekliyolar bilmiyorum kadinlarin evlenince tapulu mallari mi oldugunu! Kendi ise hergun gidiyo ben ona oyle birsey soylesem kiyameti koparir! Takmayacam kendi bildigimi yapacam diyorum ama gene sinir oluyorum ona

o oyle dediğinde ne cevap veriyorsun?

neden açık açık sen hergün gidiyorsun diye söyle miyorsunuz ki? çekiniyor musunuz? bırakın bu nedenle kıyameti koparırsa da koparsın... ağırlığınızı biraz koymazsanız hep öyle gider. çocuk gibi izin mi alacakmışsınız,sadece sohbet esnasında ya da bilgisi olsun diye söyler giderim ben, söylemediğim de çok olur hatta çok gerekli değil yani.bu konu hiç sorun da olmadı.

Ewet ozledim dedim zaten:p oda iste bebek gelince vaktin olmayacak dedi ben de beklentin nedir bilmem desim ona(ama cok beklersin dedim icimden).

kendi her gün giderken sana laf etmesı komık.
istediği kadar kıyamet koparsın, öyle saçma sapam şey olur mu yahu? ne yap biliyor musun? sallama onu canın istedikçe git.. sana bişi demeye hakkı yok kendı allahın her günü gıderken...

E özlüyorum tabi, beni bu güne getiren kişiler büyüdüğüm ev, çevrem, banyosunda ki havluyu bile özlüyorum de. Ayıp mı yoksa günah mi diye sor bi de üstüne. Senin çocuğun seni ozlmezse sen ne hissedersin acaba diye de bi taş vur kafasına.

neden açık açık sen hergün gidiyorsun diye söyle miyorsunuz ki? çekiniyor musunuz? bırakın bu nedenle kıyameti koparırsa da koparsın... ağırlığınızı biraz koymazsanız hep öyle gider. çocuk gibi izin mi alacakmışsınız,sadece sohbet esnasında ya da bilgisi olsun diye söyler giderim ben, söylemediğim de çok olur hatta çok gerekli değil yani.bu konu hiç sorun da olmadı.
Haklisin bu konuda cok tartisiyoruz ve hep ben fedakarlik yapiyorum.simdi kavga falan etmedik ama bu imalarindan sikildim sizin dediginiz gibi yapmayi bi becerebilsem cok rahat etcem hic sorunum kalmayacak

Cok dedim oyle her seferinde kavga cikiyodu .. artik takilmiyorum isterse orda kalsin.
Hen suçlu hem güçlüler yaa vallahi. Anneleri babaları nasıl yetiştirmiş ise..
Bence o zaman hiçbirşey deme tepki bile verme madem kavga çıkıyor sürekli hiiiiç takma.

Hen suçlu hem güçlüler yaa vallahi. Anneleri babaları nasıl yetiştirmiş ise..
Bence o zaman hiçbirşey deme tepki bile verme madem kavga çıkıyor sürekli hiiiiç takma.
EWet iste onu diyorum. Kawga cikariyo ya o yuzden ben gidecem dedim gitme diyemedigi icin oyle dio. Bende icimden diyom ne desende giderim soylen dur. Ama iste bi yerde insanin cok agirina gidiyo kizlar yaa

Iste benim eksigim takmamayi ve gercekten umursamamayi ogrenmek onu yaparsam daha mutlu olcam. Sonucta o hergun annesinin gonlunu aliyo goruyo. Ve ben sekiz aylik hamileyim duygularim taa tepede

Guzel cewapmis bak:)) iste o oyle imayla sorunca hos cewap gelmiyo insanin aklina
Biraz sinirlerine hakim olmalısın o Zaman tatlım, böyle önünü tıkayıcı cümleler kur, karşındaki sana hak vermekten başka bisey yapamaz :)

Kesinlikle katılıyorum, politik bir cevap. Bunu kullanacağım ileride teşekkürler.
Aynen, politik cevaplar her daim işe yarar, rica ederim ;)

Biraz sinirlerine hakim olmalısın o Zaman tatlım, böyle önünü tıkayıcı cümleler kur, karşındaki sana hak vermekten başka bisey yapamaz :)

Aynen, politik cevaplar her daim işe yarar, rica ederim :KK66:
Supersinnn keske dediklerini yapsamm;) politik cewapplar vede hicbirsey olmamis gibi gulumseme

Back
X