degisik kocalar

"Sen her gün gidiyosun ama" demek bana çok doğru gelmiyor. Eşlerimizle sidik yarıştırmayı (afedersiniz :KK70: ) bırakırsak daha mutlu olabiliriz sanırım :)))

Özledin mi diyorsa "evet özledim" demek yeterli. Gitme, görüşme tarzında kelimeler kullanıyorsa o zaman "sen her gün gidip annenleri gördüğüne göre özlüyosun demekki, bende evladım ve annemleri özlemek, onları ziyaret etmek en doğal hakkım" demek daha doğru. Yani sen yapıyosan ben de yaparım tavrı karşı tarafı hırslandırır :KK51:

Al bendende o kadar :KK17:bende diyorum bi tek ben mi o hisse kapiliyorum die demek yalniz degilimmm :KK73:
Yok yaa, valla geçen gün ben bu adamla niye evlendim diye sorguladım.Gitmiş oyun hamurları ve büyük oyuncak toplamış.bebek bezi almış (gitmiş bi de 6 aylık bebekler için almış üstündeki aylara bakmadan) dedim yeni doğmuş bebek oyuncak mı oynicak?6 aylık bebek bezini de tulum diye giydiririz dedim küstü şimdi niye hevesini kırıyomuşum. ne biliyim bebek bezi mi aldım daha önce üstünde kaç aylık bebek okumadım bunu aldım diyo.bi de daha 3 aylık hamileyim ne bebek bezi. deli adam :KK34:

Ben anneme gidiyorum diyeceksiniz veyada annene gidip ben annemdeyim diye mesaj atacaksiniz. Izin isterseniz kendisini karar verici olarak gorur.

kendi annesi annede hergün gidilirken iyide, senin annen ne peki. Kendine gelsin:KK11:Anneme gitmek için kimseden izin almam. Erkekde almaz kadında almaz, hergünse hergün gitsin uğrasın ama sen yapınca laf söyleyemez. Ölümüne çatışırım valla:stop:

Yok yaa, valla geçen gün ben bu adamla niye evlendim diye sorguladım.Gitmiş oyun hamurları ve büyük oyuncak toplamış.bebek bezi almış (gitmiş bi de 6 aylık bebekler için almış üstündeki aylara bakmadan) dedim yeni doğmuş bebek oyuncak mı oynicak?6 aylık bebek bezini de tulum diye giydiririz dedim küstü şimdi niye hevesini kırıyomuşum. ne biliyim bebek bezi mi aldım daha önce üstünde kaç aylık bebek okumadım bunu aldım diyo.bi de daha 3 aylık hamileyim ne bebek bezi. deli adam :KK34:
Ya adam hewes etmis bilmemis iste napsinn kizma sende hemen:KK15:

Cok benciller cook en iyisi iste bildigini yapmak gitmeyince mutlu mu oluyoruz hayirr.. o yuzden gidecen valla bari onlari gorunce insanin ici aciliyooo
Annemlerle ayni sehirdeyiz bundan arabayla 5 dk dolmuşlar 15-20 dk oluyo hergun göremiyorum annemde şikayet ediyor bana kocan mi göndermiyor diyor bende evet diyorum niye yalan soleym ki.. Bebeğimi kaybettiğinden beri aralari limoni :KK43: çünkü hastanede para konusu acti annemler... Ondan bundan kirgin. esimde yollamak istemiyor annemin bana karsi biseyler dolduracagi düşünüyor. O kadar

Ya adam hewes etmis bilmemis iste napsinn kizma sende hemen:KK15:
Bi de diyo sen doğurunca annem yardıma gelir,boş bulunmuş.Şöyle dönüp bi baktım.O da tuz biber oldu.annemle anlaşamyosunuz ama bu kadar belli etmene gerek yoktu merak etme diyo.dedim merak etmiyorum kızsa gelmicek zaten kafam rahat.kendi bilir valla.alır çocuğu giderim.

Annemlerle ayni sehirdeyiz bundan arabayla 5 dk dolmuşlar 15-20 dk oluyo hergun göremiyorum annemde şikayet ediyor bana kocan mi göndermiyor diyor bende evet diyorum niye yalan soleym ki.. Bebeğimi kaybettiğinden beri aralari limoni :KK43: çünkü hastanede para konusu acti annemler... Ondan bundan kirgin. esimde yollamak istemiyor annemin bana karsi biseyler dolduracagi düşünüyor. O kadar
nasıl para konusu canım?

Back
X