O zaman sende kocana sen her gün anneni nasıl özlüyorsan ben de özlüyorum diyeceksin gideceksin.Dolmusla gidiliyo 15 20 dk kadarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sende kocana sen her gün anneni nasıl özlüyorsan ben de özlüyorum diyeceksin gideceksin.Dolmusla gidiliyo 15 20 dk kadarr
Yok yaa, valla geçen gün ben bu adamla niye evlendim diye sorguladım.Gitmiş oyun hamurları ve büyük oyuncak toplamış.bebek bezi almış (gitmiş bi de 6 aylık bebekler için almış üstündeki aylara bakmadan) dedim yeni doğmuş bebek oyuncak mı oynicak?6 aylık bebek bezini de tulum diye giydiririz dedim küstü şimdi niye hevesini kırıyomuşum. ne biliyim bebek bezi mi aldım daha önce üstünde kaç aylık bebek okumadım bunu aldım diyo.bi de daha 3 aylık hamileyim ne bebek bezi. deli adamAl bendende o kadarbende diyorum bi tek ben mi o hisse kapiliyorum die demek yalniz degilimmm
![]()
Çok meraklanmıştım sağ ol merakımı giderdiğin içinSoyledim canimm sen meraklanma ama ben karisamazmisimmm beyimizee
Ayy canım sen arada bana da biraz akıl ver çok güzel cevap verdin tebrik ediyorum vallaHer laftan kavga çıkarmak zorunda değilsinizki, evet özledim tabi, Senide 2-3 gün görmesem özlerim de kapansın konu
Ters cevap vermene gerek yoktu. Lafin gelisi soyledim.. tabiki cok meraklanmamissindir. Burda dertlesiyoruz istemiyosan yazmazsin.Çok meraklanmıştım sağ ol merakımı giderdiğin için
Ya adam hewes etmis bilmemis iste napsinn kizma sende hemenYok yaa, valla geçen gün ben bu adamla niye evlendim diye sorguladım.Gitmiş oyun hamurları ve büyük oyuncak toplamış.bebek bezi almış (gitmiş bi de 6 aylık bebekler için almış üstündeki aylara bakmadan) dedim yeni doğmuş bebek oyuncak mı oynicak?6 aylık bebek bezini de tulum diye giydiririz dedim küstü şimdi niye hevesini kırıyomuşum. ne biliyim bebek bezi mi aldım daha önce üstünde kaç aylık bebek okumadım bunu aldım diyo.bi de daha 3 aylık hamileyim ne bebek bezi. deli adam![]()
Annemlerle ayni sehirdeyiz bundan arabayla 5 dk dolmuşlar 15-20 dk oluyo hergun göremiyorum annemde şikayet ediyor bana kocan mi göndermiyor diyor bende evet diyorum niye yalan soleym ki.. Bebeğimi kaybettiğinden beri aralari limoniCok benciller cook en iyisi iste bildigini yapmak gitmeyince mutlu mu oluyoruz hayirr.. o yuzden gidecen valla bari onlari gorunce insanin ici aciliyooo
Bi de diyo sen doğurunca annem yardıma gelir,boş bulunmuş.Şöyle dönüp bi baktım.O da tuz biber oldu.annemle anlaşamyosunuz ama bu kadar belli etmene gerek yoktu merak etme diyo.dedim merak etmiyorum kızsa gelmicek zaten kafam rahat.kendi bilir valla.alır çocuğu giderim.Ya adam hewes etmis bilmemis iste napsinn kizma sende hemen![]()
nasıl para konusu canım?Annemlerle ayni sehirdeyiz bundan arabayla 5 dk dolmuşlar 15-20 dk oluyo hergun göremiyorum annemde şikayet ediyor bana kocan mi göndermiyor diyor bende evet diyorum niye yalan soleym ki.. Bebeğimi kaybettiğinden beri aralari limoniçünkü hastanede para konusu acti annemler... Ondan bundan kirgin. esimde yollamak istemiyor annemin bana karsi biseyler dolduracagi düşünüyor. O kadar