De get, başlarım orjinalliğine
Seneler önce tiramisu yaptığımda, hem de kek ile yapmıştım, oy verdiği halde bir üye orjinalinde alkollü içecek var esasında demişti
Benim için tat ön planda geliyor. Mesela çoğu tarifi yapınca hoşuma gitmezse tadı eklemek istemiyorum. Çünkü belki benim tarifimi göre yapacakmemnun olmasını isterim.
Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde
Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde
Kendisi benmari yapıyormuş İtalyanlar değil herkes bir yorum katıyor işte bazı şeylerin orijinalini bulmak çok zor zaman içinde değişiyor bir çok tarif