- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi Sevdiiiiiim
-
Cinsel sapkinlik manyaklik aptallık beyinsizlik ☺ kan gitmiyo beynine boylelerin sanirim sidik iyi gelicek ay ne igrenc yaaŞİmdi girdim bu hastalığı nete birtür cinsel sapkınlık mış.
Daha neler var demekki.
OhaSelam arkadaşlar bir sorunum var
Nasıl söylenir bilmiyorum en iyisi direk anlatıyım uzun zamandır eşimin çişini içmek istiyorum ama söyleyemiyorum Sağlık açısından zararı varmı diye doktora sordum arada bir az miktar içersen zararlı olmaz dedi çok sevindim ama eşime söylemeye çekiniyorum nasıl söylesem acaba
Cinsel sapkinlik manyaklik aptallık beyinsizlik ☺ kan gitmiyo beynine boylelerin sanirim sidik iyi gelicek ay ne igrenc yaa
İcsin icsin buyu tutmaz hahahahahahİdrar antiseptiktir
İçin içiniz temizlensin
Yaaa bitanem iyide neden idrar nedem baska bir sapkinlik degilde idrar? Beyin firtinasi yasiyorum suan inan ☺Aslında buradan bakınca sinir zıplatmaya yeterli bir konu.
Hatta dalgamı geçiyor bizimle diye düşündürücü ve iğrenç.
Fakat gerçekten de hastada olabilir.
Yani hastalığa bakılınca okuyunca aile ile ilgili sıkıntılar geçmiş şu bu hep birer etkenmiş.
Gerçekten rahatsız ise Rabbim yardımxısı olsun ve bu düşüncelerden bir UZMAN yardımı ile kurtulsun İnşallah....
Yaaa bitanem iyide neden idrar nedem baska bir sapkinlik degilde idrar? Beyin firtinasi yasiyorum suan inan ☺
Kadın abla erkek olan kocasıkonu sahibi kadın mı? ben erkek üye zannettim.
Kadın abla erkek olan kocası
Saf değil de iyi niyetlisin
kadınlardan böyle sapık çıkmaz diye düşündüm,çok mu safım ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?