Kısılıp kalmış hissettiğim zamanlardan birindeyim yine ne yapsam da ne etsem de bu halimden kurtulsam artık diye düşünüyorum bugün de. Yanlış insanlara kapılıp, yalnızlıktan korkup da kendimi korumak için arasına düştüğüm insanlarla mutlu değilim çok uzun zamandır, mutsuzluğumu bastırmaya çalıştığım tek araçsa yemek yemek 4 yıldır. çikolata, cips, şekerli içecekler, makarna, pilav... kimseye yaklaşmamak için sığındığım bilgisayar bağımlılığım da var diğer yanda. hareketsizlik ve çok yemek bir araya geldiğinde ise 75 kilo bir insan oluveriyorsun anlamadan. insan demeye de bin şahit lazım ya neyse.
"aslında kilo versem güzel kızım ya", bu kandırmacayla kendimi kandıra kandıra yalanlarıma inanmaya başladım ve "aslında"dan sonrasındaki kilo verme eylemine geçmeye izin vermedi, vermiyor bilinçaltım. Evrene, beynimin derinlerine gönderdiğim sinyaller böyle cevapsız kaldı yıllarca işte.
Yine karar verdim 15 kilodan kurtulmaya, 3 gündür öğle aralarında yürüyorum sahilde, 30dk-45dk-1sa diye arttırmaya çalışarak. Günlük yazmak yardımcı olur belki biraz da önce şu kilolarımdan sonra da beni engelleyen enerjimi tüketen insanlardan kurtulmama (bir de böyle deneyeyim).
Buradaki başarı hikayelerini okumamın da çok etkisi var aslında başaranlar var ben neden yapamayayım????????
hoşgeldiiinöncelikle kim üzdü seni bakıyım? kim üzdüyse salla gitsin sen ver o kiloları da ben çevrendekileri o zaman görürüm. Çünkü devir değişti.artık ye kürküm ye zamanı :/ o zamaaaan sık azcık kendini bak bakalım neler olacak
Biliyor musun insan kilolu olunca daha da kapanıyor içine ben şu an memleketteyim tanıdık birini görürsem bu kilolarımla diye aklım çıkıyor... Ve işte kısır döngü böyle oluşuyor sosyalleşememe ve acısını en yakın arkadaşın ve sana keyif veren tek şey olan yemekten çıkarma...Bu döngü ne zaman bitecek kabus gibi(
Hoşgeldiniz kulübümüze:) bende yeni üyeyim bende kendimî değiştîrmek için çok okudum ,buradaki kişilerin paylaşımlarını ,başarı öykülerinîn faydasını gördüm birde destek için yazı yazanlar daha etkilî oluyor hemen hemen aynı kilodayız 73 idim ama grip olunca diyeti bıraktım bugün dikkat etmeye başladım sende ailenin yanında iken tabiki güzel yemekleri yemişsin pişman olma bence yaz ayına kadar istersek bu kilolardan kurtulabiliriz yeterki isteyelim ben hergün ne yediğimi yazamıyorum kendi. Kafama göre takılıyorum hayırlı olsun günlüğün arada ziyaret ederim seni bakalım kaç kilo vericeksin merakla bekliyorum başarılar :))
Ne mutlu sana umarım "vayy müthiş görünüyorsun,nasıl bu kadar inceledin" v.b iltifatlarıda duyarsınız yakında. Benim olayım karamsarlık yada zehir etme değil aksine oldukça keyfiliğim,çünkü 8 aylık bebeğim var:))Ama kilo konusuna gelince eskiden oldukça hoş ve zayıfım şimdi ise 80kiloyum ve görüntüm gerçekten kötü..tanıdık birileri görsün istemiyorum elimde değil((Ama diyetede giremiyorum bi türlü, hayırlısı bakalım...
slm 10 kilo vermen mükemmel
bende hep kilo vermek isteyen ama birtürlü yemeğe karşı koyamayan ve çok fazla yemek yiyen bi kişi olarak seni tebrik ediyorum
kalan 7 kiloyuda bu azimle devam edersen en kısa zamanda verebiliceğini biliyorum ve sakın vazgeçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?