Degısım 1 ve 5 ay

Dmldrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
178
35
48
35
Sızde deısım nasıl varmı besıncı ayımdayım merak edenlerde vardır belkı

Eklentiler

• IMG_8006.webp
    IMG_8006.webp
    17 KB · Görüntüleme: 549
Ben beğendim burnunuzu. Ve şanslısınız değişimi iyi yönde olmuş. Hatta normalde zaman geçtikçe şişlikler indikçe biraz düşer derler, sizinki sanki daha bi oturmus biraz kalkmış. Beğendim ben :)

Ben beğendim burnunuzu. Ve şanslısınız değişimi iyi yönde olmuş. Hatta normalde zaman geçtikçe şişlikler indikçe biraz düşer derler, sizinki sanki daha bi oturmus biraz kalkmış. Beğendim ben :)
Tskr ederm cnm hala ucu sıs hıssedebılıorum dokununca bıraz daha zaman gereklı sanırım

Burun ucu en geç ödemi inen bölgeymiş zaten ortalama 9ay-1sene arasında anca iniyormuş normal. Dediğim gibi değişimi iyi yönde olmuş. Ucu sanki kalkmıs biraz daha gibi gözüküyo

Var tabi değişim küçülmüş. Güzel görünüyor gayet. yandan da bi resim koysaydınız

Hokka burun dedikleri bu olsa gerek.
Kolay kolay her yüze yakışmaz ama bence sizde çok iyi duruyor, güle güle kullanun.
Ben bu burunlara minnie mouse burnu diyorum, tatlılıkta üstlerine yok.

Hokka burun dedikleri bu olsa gerek.
Kolay kolay her yüze yakışmaz ama bence sizde çok iyi duruyor, güle güle kullanun.
Ben bu burunlara minnie mouse burnu diyorum, tatlılıkta üstlerine yok.
Tskr ederım canım genelde amelıyattan sonra fındık burun dıo gorenler eskı halım baya bı buyuktu

Burun işi ameliyata kadar değil ameliyat sonrasi değişim ve zaman tabiki sabırla beklemek muhteşem olmuş benim henüz 22. Gün ve değişim hızla başladı hergün farklı oluyor ama zamanla nasıl oturduğunu gösteren bir başlıkta böyle bilgilendirme daha bi güzel olmuş teşekkür ederim

Burun işi ameliyata kadar değil ameliyat sonrasi değişim ve zaman tabiki sabırla beklemek muhteşem olmuş benim henüz 22. Gün ve değişim hızla başladı hergün farklı oluyor ama zamanla nasıl oturduğunu gösteren bir başlıkta böyle bilgilendirme daha bi güzel olmuş teşekkür ederim
Rıca ederım hep yenı donem resımlerı paylasılıor onemlı olan sonrası bnce zaman gectıkce paylasım yaparım bulgılendırmek ıcın merak edenler cok oluor bende bı yıl sonrakı deısımı cok merak edıorum

üç buçuk aylık burnum. sağ tarafımda hala daha çok ödem var:) siiznki çok güzel olmuş maşallah geçmiş olsun. darısı tüm isteyenlerin başına

20170112_145640.webp
20170112_145600.webp

Cok güzel olmuş. Yüzünüze cuk diyip oturmuş!
Zahmet olmassa eski halini yüklermisiniz...? Merak etdim

Eklentiler

• IMG_8099.webp
    IMG_8099.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 132
Back
X