Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskr ederm cnm hala ucu sıs hıssedebılıorum dokununca bıraz daha zaman gereklı sanırımBen beğendim burnunuzu. Ve şanslısınız değişimi iyi yönde olmuş. Hatta normalde zaman geçtikçe şişlikler indikçe biraz düşer derler, sizinki sanki daha bi oturmus biraz kalkmış. Beğendim ben :)
Yandan goruntumde boyle cnmVar tabi değişim küçülmüş. Güzel görünüyor gayet. yandan da bi resim koysaydınız
Tskr ederım cnm saolGayet güzel canım maşallah nazar değmesin güle güle kullan :)
Tskr ederım canım genelde amelıyattan sonra fındık burun dıo gorenler eskı halım baya bı buyuktuHokka burun dedikleri bu olsa gerek.
Kolay kolay her yüze yakışmaz ama bence sizde çok iyi duruyor, güle güle kullanun.
Ben bu burunlara minnie mouse burnu diyorum, tatlılıkta üstlerine yok.
Tskrler ozelden ıleteyımÇok güzel olmuş kim yaptı burnunuzu
Rıca ederım hep yenı donem resımlerı paylasılıor onemlı olan sonrası bnce zaman gectıkce paylasım yaparım bulgılendırmek ıcın merak edenler cok oluor bende bı yıl sonrakı deısımı cok merak edıorumBurun işi ameliyata kadar değil ameliyat sonrasi değişim ve zaman tabiki sabırla beklemek muhteşem olmuş benim henüz 22. Gün ve değişim hızla başladı hergün farklı oluyor ama zamanla nasıl oturduğunu gösteren bir başlıkta böyle bilgilendirme daha bi güzel olmuş teşekkür ederim
Sızınkıde gayet guzel gule gule kullanınüç buçuk aylık burnum. sağ tarafımda hala daha çok ödem var:) siiznki çok güzel olmuş maşallah geçmiş olsun. darısı tüm isteyenlerin başına
Eki Görüntüle 1938794 Eki Görüntüle 1938795
Cok güzel olmuş. Yüzünüze cuk diyip oturmuş!
Zahmet olmassa eski halini yüklermisiniz...? Merak etdim
onden yandan buda eskı halıCok güzel olmuş. Yüzünüze cuk diyip oturmuş!
Zahmet olmassa eski halini yüklermisiniz...? Merak etdim