Degisim istegine mutsuz olmak

Evdeki eşyaları değiştirmek içiin para harcamak yerine ihtiyacı olanlara yardım ederek mi harcasanız acaba. Belki kendini daha iyi hissedersiniz. Yani aylıke 50 100 tl ihtiyacı olana verebilirsiniz bütçenize göre miktarı ayarlayabilirsniz

Hem bebeğiniz olduğu için fazla masraf yapmadan para harcama ihtiyacınızihtiyacınızı giderebilirsiniz :KK51:

Daha gerekli yerlere harcasanız.sosyal yardımlar yapabilirsiniz asıl o zaman kendiniz dışında birine faydalı olursunuz. Ayrıca eşya işte bir yandan yaşayıp gidiyoruz. Evdeki mobilya a olsa nolur b olsa nolur? Kaç kültürle tanıştın kaç insan tanıdın kendine eşya dışında ne kattin yani maddiyatı manevi şeylerinizi geliştirmek için araç olarak kullanmayı deneseniz sizi daha mutlu eder.
Bunun kulturle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum cok sacma ayrica esya a olsa nolur b olsa dogru

Bunun kulturle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum cok sacma ayrica esya a olsa nolur b olsa dogru
Bende kültürle ilgisi var demiyorum zaten. Parayla gezip dolasip yeni yerler görüp yeni kültürlerle tanışın diyorum. Eşya kısmına mı saçma dediniz anlamadım saçma olan ne

Abartiyorsun aldigin seyin daha guzeli daha iyisi hep cikacaktir.bitmez bu durumlar.ev aldik borcunu oduyoruz.ama sirada bir suru sey var.balkonlara cam balkon yapilacak.balkonun birine dolap yaptiracagim.mutfaga fayansti parke yaptirmak istiyorum bir de halisi yenilenmeli.kizima guzel bir oda yapmak istiyorum odanin birine yukluk yapmak istiyorum vs.vs.benim esyalarim da 6 yillik begenerek aldim.gerek yok yenilemeye.sapasaglam.ama taksitler bitmeden bunlar biraz zor maastan para kalirsa ilerde baslariz.o zamana kadar nasib der gecerim.

Arkadaslar da bahsetti alisveris hastaligi tibbi diliyle Oniomania(kompulsif) aklıma geldi.Kimisinin ayakkabı,çanta veya sizin gibi esyaya yöneliktir takintili bir şekilde alma istekleri.Alirlar bir süre iç huzuruna kavuşurlar ama arkasindan yine derin bir mutsuzluk,huzursuzluk başlar.Su an yeni bir esya almak icin beklediğiniz süreyi bekleyemez olacaksiniz,daha sık esya degistirmeye başladığınızda da ciddi maddi sıkıntı yaşayacaksınız ve ya eşiniz tarafindan terk edileceksiniz.Ben özel bir psikiyatriste başvurmanizi oneririm

Yazık verdiginiz paralara...
Simdi degistirseniz 6 ay sonra yeni modeller çıkacak Onları isteyeceksiniz. Bunun sonu yok ki. Biraz mantıklı düşünün.
Zaten ev eşyasına bu kadar önem veren insanları da hic anlamam. Isnizi görüyorsa tamam iste yeter

Back
X