Tesekkur ederim.ben dyo nun ahsap,ic cephe,duvar boyasiyla boyadim.zimpara mimpara falanda yapmadim.zimparasiz olmaz demislerdi ama gayette oldu yani.aldim fircayi elime surdum.cok kolay tuttu.aslinda 3 katta guzel kapandi ama ben fazladan bir kat daha surdum.4 kat boyadim yani.once kurban olarak o 2 cekmeceli komidini sectim:))olmazsa en fazla atarim dedim.tek komidin olsun yatak odasinda ne olacakki dedim basladim.baktim cok da guzel oluyor butun eve giristim:))boya isleri bitince 2 katta vernikledim bu kadar.ben tum yatak odasi yemek masasi ve o camli dolap icin toplam 200 tl odedim.boyasi,vernigi,cam kenarlari icin koruma bandi,rulo firca ,vernik icin firca ve ruli furcayla ulasilmasi zor minik alanlar icin normal firca hepsi 200 tl.senin bir tek konsol en fazla 50 tutar.verniklemesende olur ama ben ne olur ne olmaz diye surdum dislarina.iclerini verniklemedim.bir de cok eglenceli:))benim boya 1 numara parlak beyazdi.parlak diyor ama oyle parlamiyor.normal resinlerdeki gibi beyaz oluyor