Kizlar benim derdim su surekli evde birseyler degistirmek istiyorum.1,5 yildir evliyim ama katlanamiyorum mesela yatak odasi takimim tabiki yeni sayilir 1,5 yil ama taktim degistirmek istiyorum gorunce mutsuz oluyorum aklima geldikce surat asiyorum bebek odasindaki hali oval diye cok pisman oldum neden bu bunu degistirmem lazim diye hemen arayisa geciyorum internet basina esime soyluyorum sagolsun tamam dedi onu degistirdik yenisini aldik ama simdi yatak odasindan tutunda su bardaklarima kadar bakiyorum bi oncekileride cooook ihtiyaci olan birine veriyorum (evinde perdesi bile her odada olmayan dusunun)
İsin garibi verdikce de hosuma gidiyor sanki iki ev duzuyor birini mutlu ettikce daha cok yapmam gerekiyor diye dusunuyorum.Sonuc iki odanin perdesini de degistirdim.Maddi olarak sıkıntıya sokmaya basladi bizi.Simdi bebegim 5 aylik ama ben besigini degistiriyorum.Hep daha kullanisli bisiler ve de guzel duran seyler bakiyorum.Antredeki fayanslar neden parke degil diye uzuluyorum.Kafamda kuruyorum soyle olmaliydi boyle olsa keske diye..Napmam lazim bunun onune nasil gecicem elimdekiyle anlik mutlu kaliyorum bunun sonu yok cildiricam.Elimde degil...