- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Kızlar merhaba. Şu an yeni bir işe başladım başka bir ile taşındım yani ve kendimi çok değişmiş hissediyorum eskiye dair çoğu şeyi kapattım yani mesela eskiden beni işi düşünce arayan arkadaşlarım vardı benim sıkıntım olunca pek de yardımı olmayan vs. Şimdi telefonlarını bile açmaz oldum müsait değilim diyip. Önceden yapamazdım böyle şeyler. Hayatımda en önemli şeyin kendim olduğuna inanıyorum artık. Canımı sıkan her şeyi herkesi defediyorum. Sadece beni mutsuz eden şeyleri kişileri bile. Onun bunun hatırı kalır kırılır gibi düşüncelerim hiç yok artık. Şu an burdan görüştüğüm bir arkadaş çevrem bile yok. Çünkü şu ana kadar tanıştığım bir kaç kişi yaş grubum olanlar yani bana uygun değil gibi geldi. Gereksiz muhabbetler gereksiz hareketler fakan. Şu an da da evdeyim ama çok iyi hissediyorum. Önceden yaşadığım yerde çok arkadaşım vardı şimdi yok ama hiç eksiklik duymuyorum. Normal mi bu? Acaba farkında olmadan yorulmuşum da dinleniyor muyum? Önceden böyle bir hayat beni çok sıkardı. Şimdi ev kuşu gibiyim kahvemi yapıyorum oturuyorum sakin sakin ve hiç sıkılmıyorum. Yaş olarak büyüdükçe olgunlaşıyor muyum acaba? Sanki gereksiz her şey herkes hayatımdan çıkınca hafifledim gibi böyle değişik bir huzur...
Son düzenleme: