• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Geçen Hayat

35 yaş gözünde büyüttüğün kadar artık sıfırdan başlanmaz diye düşündüğün bir yaş değil öncelikle bunu bir kabullen. sonra önce neler yapacaksın bir liste yap kendine ve tek tek başla ( bu yönetemi bir arkadaşımda denedik ve kısa zamanda hepsine yeşil tik attı) mesela önceliğin bir iş bulmak olsun bunun niyetine gir ve öğretmenlik olmuyorsa başka iş alanlarına yönel. çok seçici olma bir yerden başla. belki de orda kısmetinde karşında çıkacak bilemezsin. arkadaşım işini buldu 36 da evlendi 37 de çocuk doğurdu. harika bir evliliği var. ayrıca senin yaşında bi arkadaşım var oda okudu çalışmıyor evlenmedi de erkek arkadaşı var şimdi ama daha erken diyor hayat dolu takmıyor bile kafasına. inan iş çocuk ev okadar yorucu ki hayat. insan olmayanı istiyor hep ama bazen de yalnız kalıp dinlenmeyi öyle çok özlüyor ki. demem o ki sen kendine bakımına hayatına dikkat et bakma millet konuşur da konuşur Allah karşına neler getirir sen bile şaşar kalırsın sadece kendini toparla ve güven.
Teşekkür ederim bende is bulabilsem devamı gelir belki. Arkadaşınız adına da çok sevindim, inşallah benim hayatımda da güzel şeyler olur🤲

ne mal insanlar var su dünyada ya
gerizekali kadina bak
dune kadar sen de evliydin ne olacak yani madalya mi verdiler?
kendi evli de kocasının bes seneye nallari dikmeyeceginden ya da genc kadin bulup terketmeyeceginden cok mu emin? Allahla anlasma mi yapmis?
boyle mal mal konusan herkes umarim dilinden bulur.

cocuk icin de istersen ise girdikten sonra kredi cek - devlet hastanesinde yumurta dondur. Bazi kişilere rapor cikiyor bir sansini dene. en azindan kenarda bir avuc yumurtan olsun ki yarin öbür gün sirf cocuk icin acele bir evlilik yapip pisman olma.
kkda yaptiranlar var, okuyup bilgi alabilirsin.
Teşekkür ederim şuan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz toparlanayim yumurta dondurma işlemi yaptiricam

canım çok haklısın, bazen üst üste her şey kötü gider gibi olur ama inan geçiyor ;) sen elinden geleni yapıyorsun, biraz da hayatın dengeye gelmesini bekle; her şey bir anda değişebilir. Umudunu asla kaybetme.
Teşekkür ederim inşallah bazen onu da düşünüyorum nasıl hersey bir anda kötü olduysa bir anda hersey tersine dönüp iyide olabilir 🥺

Selamlar herkese, arkadaşlar daha öncede konu açmıştım hayatımda yolunda giden hiç birsey yok. Bosaniyorum ona elimde olmadan canım sıkılıyor, iş desem o da yok normalde çok kolay gireceğim işlere bile giremiyorum.Gorusmeye gittiğim işler oldu. Görüşme çok güzel geçiyor benim için olumlu diyorlar bi şekilde aksilik çıkıyor olmuyor.Zaten 35 yaş sendromunu yaşıyorum. 35 yıl boşa geçen bir ömür, bundan sonrası içinde umudum yok. Gece İç sıkıntısı ile uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum.Dün bir akrabam bak ablanlar abin evli kardeşinde yakında evlenir, Annen baban şimdi hayatta onlar ölünce ne yapacaksın dedi o anda içime bir taş oturdu. Ben artık evlenip çoluk çocuk sahibi olacağımı düşünmüyorum ama öyle başkası söyleyince aşırı zoruma gitti.Kendimi evlenmemis ya da evlenememis kendini yegenleri icin feda etmis, herkese iyi gelmiş ama kendine yararı olmamış biri olucam gibi hissediyorum. Bakiyorum yaşıtlarıma herkesin hayatı güzel bir düzeni var ben bir düzen tutturamadım. Paylaşacağım kimse yok sizinle paylaşmak istedim🥲😔
başka konularından da biliyorum seni. Şuan çok karamsar bakıyorsun hayata hep overthink durumundasın buda ister istemez enerji dünyana yansıyordur. Bedenini ve ruhunu rahatlatmalısın hayatta herşey biz insanlar için. Herşey olabilir belki hayatın birden güzelleşir belki daha kötü olur bunu bilemeyiz ama şuan şu dakika yaşıyor ve nefes alıyorsun sağlığın yerinde bunlar çok kıymetli zaman tanı kendine.
zaman tüm yaralarını iyileştirecek kafandaki tüm soru işaretlerini giderecektir.
Mutlu olmanı çok ama çok gönülden isterim arkadaşım...

başka konularından da biliyorum seni. Şuan çok karamsar bakıyorsun hayata hep overthink durumundasın buda ister istemez enerji dünyana yansıyordur. Bedenini ve ruhunu rahatlatmalısın hayatta herşey biz insanlar için. Herşey olabilir belki hayatın birden güzelleşir belki daha kötü olur bunu bilemeyiz ama şuan şu dakika yaşıyor ve nefes alıyorsun sağlığın yerinde bunlar çok kıymetli zaman tanı kendine.
zaman tüm yaralarını iyileştirecek kafandaki tüm soru işaretlerini giderecektir.
Çok teşekkür ederim 🙏
Bende seni hatırlıyorum, sende inşallah çok mutlu olursun🤲
Aslında çok enerjik, ortamı şenlendiren bir yapım vardı.
Hem yaşadığım olumsuzlukların üst üste gelmesi hem de böyle patavatsız insanlarla aynı ortamlarda olmak beni aşağı çekiyor. Artık ortamlara girerken de modumu düsürmeyecegim kimseye birsey belli etmeyeceğim diyorum ama konustukca konu benim hayatımı geliyor çat diye bir kelime söylüyorlar sonra yine başa dönüyorum.
Daha dikkatli olmaya calisicam.

Siz bosanabildiniz mi

evet çok şükür anlaşmalı boşandık nafakada anlaştık. Kafam rahat sanki üstümden büyük bir yük kalktı ayağımda ip vardıda o çözüldü sanki göklere uçmuş gibi hissediyorum huzurluyum.
Çok sevindim huzurlu olmanıza, yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz insallah 🌺

Sormadan edemiycem siz ne kadar oldu bosanali, hiç görüştüğünüz biri oldu mu boşandıktan sonra ya da bosandiginiza pişman oldunuz mu hic
2 sene olacak boşanma kararı alalı. Hayır pişman olmadım, keşke çok daha önce bu kararı verseydim.
Benim bir buçuk yıllık çok güzel bi ilişkim var, çok mutluyum, keşke seneler önce karşıma çıksaymış diyorum ama hayat işte..

Çoluğa çocuğa karışık olan da ömrüm sürekli başkaları için uğraşarak geçti.bir tane adam uğruna kendimi unuttum.kimbilir bekar olsam neler yapardım falan filan diye düşünüyor.bana kalırsa bu yazdıklarımın daha ideal bir hayat tarzı olduğunu bile düşünmüyorum.tek kıstas yaşlanınca yanında birinin olmasi mı yani? demem o ki insanoğlu hiçbir zaman tatmin olmuş ve htamamlanmış hissetmiyor.eee doğamız bu şekilde demek ki.
Her şey zamanında güzel aslında. Gençliği de doya doya yaşamak lazım. E gez toz, yeni insanlar tanı, bu da bi yere kadar. İnsan bi yerde durulmak, daha stabil bi hayat yaşamak isteyebiliyor. Her kadının hayattan beklentileri de aynı olamaz. Toplum dayatıyor diye de çocuk yapılmaz. Bende mesela anne olma isteği hiç olmadı. Herkes 30dan sonra olur dedi, 40'a geliyorum hala tık yok. Evlenmesem de olur ama güvendiğim sevdiğim ve arzuladığım bi hayat arkadaşı isterim, tek eşliyim ve stabiliteyi severim. Ama her kadın bi olacak diye bi kural kaide olamaz. Hepimiz nasıl istiyorsak öyle yaşayabilmeliyiz.

2 sene olacak boşanma kararı alalı. Hayır pişman olmadım, keşke çok daha önce bu kararı verseydim.
Benim bir buçuk yıllık çok güzel bi ilişkim var, çok mutluyum, keşke seneler önce karşıma çıksaymış diyorum ama hayat işte..
Maşallah ne güzel çok mutlu olun🌺

Back
X