- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Tam yazıyorum, gülesim geliyor.Oncelikle cok kararli olun. Bir gun dahi aksatmayin. Ben sabah 6 da kalkarim ve 45 dakika kosumu yaparim eve gelir dus aldiktan sonra hastaneye giderim. Ogle aramda alanim tip oldugu icin tip makaleleri dergileri okurum. Her gün gun bitmeden en az 100 sayfa kitap okurum. Yillik kitap okuma kaydi tutarim her yil 500 kitap okuma hedefimi gecmeye calisirim. Evlenmeden once izin gunlerimi kutuphanede gecirirdim. Dil ogrenmeyi severim ve bos zamanlarimda bunun ustunde dururum. Fotograf cekmeye giderim. Fizik ve matematik cok severim ve zaman buldukca sorular çözerim. Turkiye de yasarken bir suru bilim ve uzay dergilerine aboneligim vardi. Operaya gitmeyi ve orada yeni insanlarla tanismayi severim. Her ay 1 yeri ziyaret ederim. Cografyam berbat oldugu icin ona vakit ayiririm. Ve bu aralar kitap yazmaya basladim vakit buldukca. Sizde eksik yanlarinizi gidermeye calisabilir alaninizla ilgili seyleri okuyabilirsiniz. Sizi degisime goturecek bir sürü kitapla tanisacaksiniz bu yuzden okumayi birakmayin. Kitap paylasilan 1000k gibi uygulamalarla okudugum kitaplari tartisirim. Makaleler yazarim gittigim gordugum yerlerle, okudugum kitaplarla ilgili. Tabi evlendikten sonra biraz duzensiz olsa da elimden geleni yine yapiyorum. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir elbet degiseceksiniz ama sectiginiz yol cicekli yollardan gecsin.
Aa vae mı öyle uyarı veren ajanda gibi bir şeyTelefonunuza uygulamalar indirin ve oraya herseyinizi kaydedin. Bu sizi daha cok sey yapmak icin harekete gecirir.
evet salgın çok etkiledi ama sanki çoğu kişi değişmek istiyor ama güvenli limanları da terk etmek istemiyor gibi.Bazen olduğumuz halden sıkılıyoruz monoton geliyor ama şu sırada malum salgın vs pekte değişiklik yapamıyoruz
Aylardır kısıtlı yaşamak evlerde zaman geçirmek biraz boğucu tabı geçici bir duygu olabilir çoğu insanda var suanda herkes sıkıldı artık ama yapacak bir şey yokevet salgın çok etkiledi ama sanki çoğu kişi değişmek istiyor ama güvenli limanları da terk etmek istemiyor gibi.
rahat olun,konu hepimizin konusu.Hepimiz ucundan kıyısından hayatımızda değişiklik istiyoruzdur.Aa vae mı öyle uyarı veren ajanda gibi bir şeyBen aslında günlük liste yapıp asayım tik atayım diye düşünüyordum şu an. Bir de eşim üç akşamda bir evde oluyor. Diğer günler gece geliyor. Ben de çalışmıyorum şu an. Yani klasik bir ev gibi akşam yemeği pişsin sofra kurulsun düzenim de yok. E kahvaltılar zaten öğlen yapılıyor. Ay amma dert yandım konu benim konum gibi. Ama konu sahibinden daha vahim bir durumdayım.
500 kitap olayını açıklayın n'olur. Ayda 6 kitap okumaya çalışıyorum. İntihar edicem ona göre.Oncelikle cok kararli olun. Bir gun dahi aksatmayin. Ben sabah 6 da kalkarim ve 45 dakika kosumu yaparim eve gelir dus aldiktan sonra hastaneye giderim. Ogle aramda alanim tip oldugu icin tip makaleleri dergileri okurum. Her gün gun bitmeden en az 100 sayfa kitap okurum. Yillik kitap okuma kaydi tutarim her yil 500 kitap okuma hedefimi gecmeye calisirim. Evlenmeden once izin gunlerimi kutuphanede gecirirdim. Dil ogrenmeyi severim ve bos zamanlarimda bunun ustunde dururum. Fotograf cekmeye giderim. Fizik ve matematik cok severim ve zaman buldukca sorular çözerim. Turkiye de yasarken bir suru bilim ve uzay dergilerine aboneligim vardi. Operaya gitmeyi ve orada yeni insanlarla tanismayi severim. Her ay 1 yeri ziyaret ederim. Cografyam berbat oldugu icin ona vakit ayiririm. Ve bu aralar kitap yazmaya basladim vakit buldukca. Sizde eksik yanlarinizi gidermeye calisabilir alaninizla ilgili seyleri okuyabilirsiniz. Sizi degisime goturecek bir sürü kitapla tanisacaksiniz bu yuzden okumayi birakmayin. Kitap paylasilan 1000k gibi uygulamalarla okudugum kitaplari tartisirim. Makaleler yazarim gittigim gordugum yerlerle, okudugum kitaplarla ilgili. Tabi evlendikten sonra biraz duzensiz olsa da elimden geleni yine yapiyorum. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir elbet degiseceksiniz ama sectiginiz yol cicekli yollardan gecsin.
aslında değişim için neleri yapmak istediğimi yazdım ama bunları hep birlikte nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.Bir yerden başlamalıyım ama nereden onu da bilmiyorum.Şimdi bu senin değişimin senin dönüşümün
Gregor Samsa Bir sabah uyandığında bir böceğe dönüşmüştü
Şaka bir yana iç dönüşüm kişiye özeldir sana göre yaşamı şekillendir
A kişisi kitap okurken kendini bulur bir başkası kedisini okşarken
Üniversite bitince bir boşluk duygusu olur ama iş arıyor musun
Hiç öyle uyanma sıkıntısı yaşamadım ama hiç 6 da kalkıp yürüyüşe de gitmedim benim uykum önemlidir mesela yani kendine göre makul düzen kur
Her gün öğlen 12 de kalkan biri her sabah 5 te kalkarsa gergin olur mutsuz olur ve erken kalktım ondan diye değil de başka gerekçeler değerlendirir zira erken kalkmak iyi denmiştir
Özetle size göre değişimi yavaş yavaş başlayın hepsini birden yapmaya kalkmayın
İş vs düzene girince hayat da düzene girer ama gençken iş eş çocuk günü sorumluluklar yokken biraz light yaşamak gününü gün etmek de lazım zira bu günlere sorumluluklar artınca geri dönmek mümkün olmayacak
aslında değişim için neleri yapmak istediğimi yazdım ama bunları hep birlikte nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.Bir yerden başlamalıyım ama nereden onu da bilmiyorum.
çok haklısınız,belki de tam olarak bu noktadadır eksiğim.İşte yazdın da o yazdıkların klişe
Olması gereken hissi
Örneğin tarhana yaptım bu sene kitap okumak yerine
Kitap okumak mesela üst kavram ama dersen ki ben Mars hakkında yazılanları merak ediyorum onu okursun
Ama görev gibi okumak olmaz
Ya da mesela roman mı okuyalım klasiklerden mi popüler olan mı vs der açarız konuyu
Ne bileyim mesela yurtdışına gidip gezelim bu da moda zira iki günde oralarda dolaşmak eğlenceli olur vs ama çok kültürlüyüz pompasına ek olarak kullanılıyor
Yani demek istediğim kendine göre bir dönüşüm bul herkes böyle yapıyor böyle değişiliyor vs diye kalıplarla düşünme
Tebrik ederim sizi. Her sabah kalkıp 1 saat yürüyeyim diyorum, henüz 1 gün dahi yapmadım yaOncelikle cok kararli olun. Bir gun dahi aksatmayin. Ben sabah 6 da kalkarim ve 45 dakika kosumu yaparim eve gelir dus aldiktan sonra hastaneye giderim. Ogle aramda alanim tip oldugu icin tip makaleleri dergileri okurum. Her gün gun bitmeden en az 100 sayfa kitap okurum. Yillik kitap okuma kaydi tutarim her yil 500 kitap okuma hedefimi gecmeye calisirim. Evlenmeden once izin gunlerimi kutuphanede gecirirdim. Dil ogrenmeyi severim ve bos zamanlarimda bunun ustunde dururum. Fotograf cekmeye giderim. Fizik ve matematik cok severim ve zaman buldukca sorular çözerim. Turkiye de yasarken bir suru bilim ve uzay dergilerine aboneligim vardi. Operaya gitmeyi ve orada yeni insanlarla tanismayi severim. Her ay 1 yeri ziyaret ederim. Cografyam berbat oldugu icin ona vakit ayiririm. Ve bu aralar kitap yazmaya basladim vakit buldukca. Sizde eksik yanlarinizi gidermeye calisabilir alaninizla ilgili seyleri okuyabilirsiniz. Sizi degisime goturecek bir sürü kitapla tanisacaksiniz bu yuzden okumayi birakmayin. Kitap paylasilan 1000k gibi uygulamalarla okudugum kitaplari tartisirim. Makaleler yazarim gittigim gordugum yerlerle, okudugum kitaplarla ilgili. Tabi evlendikten sonra biraz duzensiz olsa da elimden geleni yine yapiyorum. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir elbet degiseceksiniz ama sectiginiz yol cicekli yollardan gecsin.
Oncelikle cok kararli olun. Bir gun dahi aksatmayin. Ben sabah 6 da kalkarim ve 45 dakika kosumu yaparim eve gelir dus aldiktan sonra hastaneye giderim. Ogle aramda alanim tip oldugu icin tip makaleleri dergileri okurum. Her gün gun bitmeden en az 100 sayfa kitap okurum. Yillik kitap okuma kaydi tutarim her yil 500 kitap okuma hedefimi gecmeye calisirim. Evlenmeden once izin gunlerimi kutuphanede gecirirdim. Dil ogrenmeyi severim ve bos zamanlarimda bunun ustunde dururum. Fotograf cekmeye giderim. Fizik ve matematik cok severim ve zaman buldukca sorular çözerim. Turkiye de yasarken bir suru bilim ve uzay dergilerine aboneligim vardi. Operaya gitmeyi ve orada yeni insanlarla tanismayi severim. Her ay 1 yeri ziyaret ederim. Cografyam berbat oldugu icin ona vakit ayiririm. Ve bu aralar kitap yazmaya basladim vakit buldukca. Sizde eksik yanlarinizi gidermeye calisabilir alaninizla ilgili seyleri okuyabilirsiniz. Sizi degisime goturecek bir sürü kitapla tanisacaksiniz bu yuzden okumayi birakmayin. Kitap paylasilan 1000k gibi uygulamalarla okudugum kitaplari tartisirim. Makaleler yazarim gittigim gordugum yerlerle, okudugum kitaplarla ilgili. Tabi evlendikten sonra biraz duzensiz olsa da elimden geleni yine yapiyorum. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir elbet degiseceksiniz ama sectiginiz yol cicekli yollardan gecsin.
Her yıl 500 kitap. Yıl 365 gün olsaaa, e geçmeye çalışırım dediğinize göre yuvarlayıp 600 kitap diyelim ona. Günde iki kitap eder neredeyse. Mhpnin 40. yılıııı ajjsemsks. Şey diycem ilaç prospektüsleri ve market katalogları da dahil mi yoksa bildiğimiz düz kitap mı? Her kitap ortalama 70 sayfa olsaaaa ahsjsjs. Bir deligöz Atakan'a bir size hayran oldum. İdolümsünüz.
Uzayda zamanın daha yavaş aktığını izlemiştim bi belgeselde (Senelik 750 belgesel izleme kotamı doldurmaya çalışıyorum), belki gizli görevdeki bir astronottur. Bilemezsin. Bu kadar şüpheci olma ve insanlara inanmayı dene İdrak.
Kesinlikle abartıyor ve bir hayali yazıyor olamaz.
Konu sahibi, hayatınızı değiştirmek için, bir estetik ameliyat ya da güzellik bakım filan başlayabilirsiniz; iyi geliyor.
1000 kitap okuyanlar var gunde 3 4 kitap bitirerek hedeflerine ulasan tabi malesef ben hedef koyuyorum 500 kitabi gecmek calisma ve evlilik hayatimdan önce basarirdim. Hizli okuma kursu almistim en son olctugumde dakikada 440-485 kelime arasi okuyorum. Normal okuysn egitim almamış bir insan dakikada 120 150 kelime okur. Eger ilginizi cekiyorsa ve meraklisiysaniz kursun adını ozelden atabilirim. Bildiginiz düz kitap bu aradaHer yıl 500 kitap. Yıl 365 gün olsaaa, e geçmeye çalışırım dediğinize göre yuvarlayıp 600 kitap diyelim ona. Günde iki kitap eder neredeyse. Mhpnin 40. yılıııı ajjsemsks. Şey diycem ilaç prospektüsleri ve market katalogları da dahil mi yoksa bildiğimiz düz kitap mı? Her kitap ortalama 70 sayfa olsaaaa ahsjsjs. Bir deligöz Atakan'a bir size hayran oldum. İdolümsünüz.
Turkiyede iken ayniydim 1 kez disari cikmisligim yoktu yürüyüş icin zaten evimizin yakinlarinda boyle bir alanda yoktu ama Ingiltere de her yer park her yer yürüyüş alani ve insanlarin cogu cok erkenci. Cogu parklarda spor yapiyor kosuyor buraya geldikten sonra yaptigim birsey.Tebrik ederim sizi. Her sabah kalkıp 1 saat yürüyeyim diyorum, henüz 1 gün dahi yapmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?