Doğuma Hazırlık Değişir mi acaba ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
16+4 hamileyim
13+4 te doktorum %85 kız dedi
Eşimde heveslendi hergğn elinde bebek malzemeleriyle geliyor
Özele gidiyprum doktorumda iyi bir doktor
Gidenler hep doğru çıktığını söyledi
Sizce değişebilir mi bu oranla ?
Yoksa pembe pembe gezeriz erkekse bile

Bu hafta kesin belli olur gidebilirseniz eger doktora tekrar gidin derim benim 16 da kesinlesti çünkü

11 haftalıkken doktorum kıza benziyo demisti 14 18 haftalarda başka bi doktor erkek dedi 22. Haftada ayrıntılı ultrasonla netlestirdik kizim oldu şimdi 16. Haftalık ikinciye hamileyim 14. Haftada ve 16. Haftada doktorumuz kesin erkek dedi cinsel organının resmini bile verdi elimize ama inanamıyorum en güzeli ayrıntılı ultrasona guvenmek

Canim bence doktorun dedigi %85 azda degil degisecegini sanmiyorum. Sanirim burda okuduklarimizdan dolayi etkisinde kaliyoruz. Ben 16 haftada erkek oldugunu ogrendim ve bacak arasini o kadar guzel gosterdiki doktor daha demeden erkek oldugunu soyledim pipisini resmen gordum ama her aksam dusunuyorum her an degisirmi diye. Hala alisamadim cinsiyetine bu yuzden. Doktora gidecegim zaman farkli soyler diye korkuyorum oysaki net pipisini gorduk. Ya tabikide kizinda oglaninda Rabbim hayirlisini versin ama ese dosta soyledik oglumuz oluyor diye biraz o yuzden tuhaf oluyorum. Suanki yasadigin belirsizligi anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…