Ay o çok kötüymüş allah yardım etsin teyzeye inşallah onun gibi olmamHatta şunu söyleyeyim bu yakınım teyzem 65 yaşında, düğünde bayramda vs dayim dışında hic kimsede kalmasina izin vermez diğerleri damatmış olmazmış kadin 65 yaşında arayıp kontrol eder
Bence önleminizi alın şimdiden kadin çok güzel bir şehirde yaşıyor ama asla evden çıkarmaz eniştem!Ay o çok kötüymüş allah yardım etsin teyzeye inşallah onun gibi olmam
Şansımı tekrar deneyeceğimBence önleminizi alın şimdiden kadin çok güzel bir şehirde yaşıyor ama asla evden çıkarmaz eniştem!
Bence eşinizi destek almaya ikna edin.
Benim eşim de aynısı diyor inşallah bizde aşarız bu sorunlarıDeğişir... Değişir derken minimum seviyeye iniyor belli bir süreden sonra tabi bu kişiden kişiye değişir siz sabredebilecekmisiniz veya o değişimini evrimini kaç yılda tamamlayabilecek önemli olan bu..
Eşimde öyleydi , kp den bile kıskanırdı iyiki erkek kardeşim falan yok konuşmanı bile kıskanırdım diye söylenirdi seninki kadar yani takıntısı ortalama 3 yılda aşabildik biz ...
Şuan aptalmışım hayatı zehir etmişim ikimizede diyor çok şükür
Çok zor gerçektenBenim eşimde böyle değişmez diye düşünüyorum hep böyleydi böyle kalcak hiçbir akrabamın evinde kalamam arkadaşlarım da kalamam bir yere giderken haber vermem geeekir hmenn dönmem gerekir kimseyle muhattap olmamam gerekir gerekir de gerekir
Maleesefozellikle seni sucluyormu ona cok dikka et birinin sana baktigini düşünüp sanada bakiyormu ona baktin diye vede seni sık sık kontrol ediyormu ne yaptin nerelere gittin kimle konstun ne konustun v.s.
egerki bunlarda varsa hrmen bir psikayatir gidip tedavi olmasi lazim
Biz 2 yildir evliyiz. Kocam o kadar kiskanc ki, camasirlari bile kendisi serer, toplar, pencereleri kendisi siler )))Bakkala bile birakmaz))) Ama anlattim, yanlis yaptigini soyledim artik saglik ocagina yalniz gitmeme musade ediyo. Gecen de cocugu parka yalniz goture bilirsin dedi))) Yavas yavas duzeliyo))) Ama ben yalniz cikmayi sevmiyorum. Aslinda kiskancligi isime yariyo, camasirla, pencereyle ugrasmiyorum, bakkala filan gitmiyom)))Eşiniz benim anlattığım gibi mi peki umut oldunuz şuan bana inşallah bi nebze azalsa ona da razıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?