Degisır mi ?

Değişir... Değişir derken minimum seviyeye iniyor belli bir süreden sonra tabi bu kişiden kişiye değişir siz sabredebilecekmisiniz veya o değişimini evrimini kaç yılda tamamlayabilecek önemli olan bu..
Eşimde öyleydi , kp den bile kıskanırdı iyiki erkek kardeşim falan yok konuşmanı bile kıskanırdım diye söylenirdi seninki kadar yani takıntısı ortalama 3 yılda aşabildik biz ...
Şuan aptalmışım hayatı zehir etmişim ikimizede diyor çok şükür

Benim eşim de aynısı diyor inşallah bizde aşarız bu sorunları

Benim eşimde böyle değişmez diye düşünüyorum hep böyleydi böyle kalcak hiçbir akrabamın evinde kalamam arkadaşlarım da kalamam bir yere giderken haber vermem geeekir hmenn dönmem gerekir kimseyle muhattap olmamam gerekir gerekir de gerekir

Çok zor gerçekten

3 yıllık evliyim benim esimde manyak ötesi kiskancti evliliğimin ilk bir yılı eşimi yontmakla geçti diyebilirim ama ben senin gibi sessiz kalmadım sende kalma tavrını köy 4 yıl peşinde koştu en sonunda ikna etti evlendik telefon kurcalamar gelen misafire hoş geldin diyememeler neyse işler çığrından çıkmaya başladı ama sevgisini hep belli etti bu süreçte erkek sineği bile kıskanıyorum derdi neyse bir iki üç aldım telefonu yere çaldım kullanmıyorum artık dedim ne bu böyle daha yeni evliyiz seni mi aldaticam dedim her kiskancliginda olay çıkardım derken derken düzeldi şimdi çok şükür medeni insana dönüştü evlendikten sonra daha çok aşık olduğumu fark ettim onu çok seviyorum

Malesef degismez annemin teyzesi 60 küsür yasında kadın kocası balkonda gorse kızar hala ama belki zamanla hafifleyebilir bu kisiden kisiye degisir cunku

Maleesef

Bence törpülenebilir bir şey. Ama sizin verdiğiniz tepkilerin de çok büyük önemi var. Böyle yaptığı zaman elini bırakıp,evinize dönün. Eve gelen misafirden mi kıskandı? Misafiri önemsemeden gidin kendinizi odaya kapatın. O düşünsün ne diyeceğini misafirlere.

Eşinizin önceden, biri tarafından aldatılıp aldatılmadığını biliyor musunuz ?
Ya da eşinizin annesi yaşıyor mu ?

Bu tip kıskanç erkeklerin geçmişinde çok sevdiği kadın tarafından aldatılmak ya da küçük yaşta anneyi kaybetmek , hatta en kötü seçenek olan annesinin babasını aldatmış olması yatabiliyor çoğu zaman.

Benim esimde oyleydi canim ki ikimizde universite mezunuyuz ve beraber ayni sinifta okuduk..basimi dahi kaldirmazdim kavga cikmasin diye bazen oyle bir an geldi ki nefes alamaz olmustum..simdi niye boyle biriyle devam ettin diyeceksiniz defalarca ayrildik ama her seferinde dayanamadik..oyle boyle degildi birbirimize duydugumuz ask..universitede herkes bimirdi askimizin buyuklugunu..meyse fazla uzatmayayim esim nisanliyken degismeye basladi evlenince daha bir azaldi kiskancligi ve su an iki cocugumuz var cok sukur artik her iliskide olabilecek kadar kiskancligi var..insallah gececek seninki de degisecek eşinn dua et ve sabir et umudunu kaybetme..seviyorsan ve o da seviyorsa atlatilacak..dusun ki ben tek basima markete gidemezdim ona haber vermeden disari adim atamazdim cunku kavga gurultu birbirimizi yerdik..

Eşiniz benim anlattığım gibi mi peki umut oldunuz şuan bana inşallah bi nebze azalsa ona da razıyım :)
Biz 2 yildir evliyiz. Kocam o kadar kiskanc ki, camasirlari bile kendisi serer, toplar, pencereleri kendisi siler )))Bakkala bile birakmaz))) Ama anlattim, yanlis yaptigini soyledim artik saglik ocagina yalniz gitmeme musade ediyo. Gecen de cocugu parka yalniz goture bilirsin dedi))) Yavas yavas duzeliyo))) Ama ben yalniz cikmayi sevmiyorum. Aslinda kiskancligi isime yariyo, camasirla, pencereyle ugrasmiyorum, bakkala filan gitmiyom)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…