Degisır mi ?

Aslinda kocami da anliyorum, ben turk degilim ve burda kimsem yok. Oyuzden beni korumaya calisiyo ...

Bence törpülenebilir bir şey. Ama sizin verdiğiniz tepkilerin de çok büyük önemi var. Böyle yaptığı zaman elini bırakıp,evinize dönün. Eve gelen misafirden mi kıskandı? Misafiri önemsemeden gidin kendinizi odaya kapatın. O düşünsün ne diyeceğini misafirlere.

Eşinizin önceden, biri tarafından aldatılıp aldatılmadığını biliyor musunuz ?
Ya da eşinizin annesi yaşıyor mu ?

Bu tip kıskanç erkeklerin geçmişinde çok sevdiği kadın tarafından aldatılmak ya da küçük yaşta anneyi kaybetmek , hatta en kötü seçenek olan annesinin babasını aldatmış olması yatabiliyor çoğu zaman.
hayatında hiç öyle bişey yaşamamış annesi hayatta babası ile mutlu bi evlilikleri var

değişmez

Kendi gözü dışarda olan adamlar böylesi karilarini kisitliyor. Ama kendi gözleri fildir fildir. Kişi kendinden bile işi misali...

Eşiniz benim anlattığım gibi mi peki umut oldunuz şuan bana inşallah bi nebze azalsa ona da razıyım :)
Sen onu bu sebepten dolayı terk edersen değişir
ikinci, eşine bya baya serbest olur
6 senelik ilişkimi bitirdim bu kıskanclık yuzunden
beni şortla balkona cıkartmayan adam , şimdi eşini full dekolte dısarı cıkartıyor:)

baya acı cekmıstı ayrıldıgımızda demekki ders olmus

Kızlar herkese iyi akşamlar direk konuya giriyorum. 1 buçuk yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var. Sorunum eşim şöyle ki; birbirimizi severek evlendik önceden böyle olduğunu biliyordum. Eşim aşırı derece kıskanç ve takıntılı bi insan kendi kardeşlerinden bile kıskanır beni. Yolda yürürken biri bana baksa,bakan adama ters ters bakar ben engel olmaya çalışırım. Adam uzaklaştıgi halde kurcalar durur neden baktı diye. Huyunu bildiğim için kendime,hareketlerime çok dikkat ediyorum fakat hala yaranamıyorum. Onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyo fakat artık bu durum huzurumuzu bozmaya kadar gidiyo malesef. Sizce eşimı değiştire bilir miyim? Ne yaparsam bu hareketlerinden vazgeçer ?

değiştirmek istediğiniz bir adamla neden evlendiniz?

Yahu şu kadınların evlenince değişir, çocuk olunca değişir kafası yok mu?
Niye değişsin, neye dayanarak değişsin akıl var mantık var.
Değişmez kardeşim, çekeceksin bu adamı. Böyle almışsın böyle devam edeceksin.
Hayatını ona bağlı, onun takdirinde yaşayacaksın. Bu senin seçimin.

Biraz da alıştırmaya bağlı bu. En başından tavrınızı takınmalıydınız. Böyle alışınca böyle gidiyo genelde, zor değişir

Arkadasimin babasida öyleydi, Kadin 5. katta perdeler kapali oturur, balkona camasir Asamaz, pazaryerine gidemez yani hicc bisey yapamazdi. Halada öyle devam ediyor. Arkadasimin cok kötü giden bir evliligi var fakat babasinin kiskancligindan dolayi evliligini bitiremiyor...
Cevap: degismiyorlar...

şikayetçi değilseniz neyi değiştirmeye çabalıyorsunuz?
Belli zamanlar da canımı sıkıyor yoksa sürekli ah neden böyle vah bu nasıl gider böyle diye dövünmüyorum. Belli bi çaba içerisine de girmiyorum. Dediğim gibi sadece sorup şansımı denemek istedim o kadar. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Benm esimde senin esin gbi ayni seyleri yasiyoruz giyimime kadar herseyime karisir ve kiskanir demem o ki uzulerek soyluyorum bunlar busaatten sonra asla degismez huylari karakterleri bu

Back
X