• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişmek istiyorum!

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Dün sevgilimden ayrıldım. Nedeni hiç ilgilenmiyor olmasıydı hani her kadın kıskanılmak sahiplenilmek ister ama onda öyle birşey yoktu seviyor gibiydi ve bende gerçekten seviyordum ama ayrılmak zorunda kaldım çünkü o kadar gevşeği bana gelmezdi. Ve ayrıldım da. Tabii gitmemi istemedi ama yapılacak baska birşey yoktu. Belki de beni güzel bulmadığı için ilgilenmiyordu. Her neyse bi aşkı daha yarıladık :) Demek istediğim ben değişmek istiyorum 1 ay sonra dayımın düğünü var ve oda gelicek ve pişman olması gerekiyor. Çevremdekiler beni ve fiziğimi beğeniyorlar. Hatasının farkına varması gerekiyor. Bana değişmem konusunda yardımcı olur musunuz ? en basitinden düğünde gördüğümde nasıl davranayım ? Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :40::39::46::46::45::45:

Çok yan yana gelirseniz merhaba de geç.
Şimdi de sen ilgilenme.
O orda yokmuş gibi yap yani.
Sonuçta ilişki noktalanmış zaten. Vazgeçtiğini hissetsin.

Dün sevgilimden ayrıldım. Nedeni hiç ilgilenmiyor olmasıydı hani her kadın kıskanılmak sahiplenilmek ister ama onda öyle birşey yoktu seviyor gibiydi ve bende gerçekten seviyordum ama ayrılmak zorunda kaldım çünkü o kadar gevşeği bana gelmezdi. Ve ayrıldım da. Tabii gitmemi istemedi ama yapılacak baska birşey yoktu. Belki de beni güzel bulmadığı için ilgilenmiyordu. Her neyse bi aşkı daha yarıladık :) Demek istediğim ben değişmek istiyorum 1 ay sonra dayımın düğünü var ve oda gelicek ve pişman olması gerekiyor. Çevremdekiler beni ve fiziğimi beğeniyorlar. Hatasının farkına varması gerekiyor. Bana değişmem konusunda yardımcı olur musunuz ? en basitinden düğünde gördüğümde nasıl davranayım ? Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :40::39::46::46::45::45:

yapısı öyleymiş, hem adam neden pişman olsun ayrılan sizsiniz..

sonra siz pişman olmayın da :31:

Son düzenleme:
Siz ayrılmamışsınız ki...
1 ay sonra onu düğünde göreceksiniz diye hazırlık yapma planınız var...
peki niye? ne için?
bittiyse neden hala güzel görünmek istiyorsunuz
neden umursuyorsunuz?
Bu ayrılmak mı bence ayrılamamak....
Bir de sanki varsayımlar üzerine bir bitiş gibi görünüyor

yapısı öyleymiş, hem adam neden pişman olsun ayrılan sizsiniz..

sonra siz pişman olmayın da :31:

Siz ayrılmamışsınız ki...
1 ay sonra onu düğünde göreceksiniz diye hazırlık yapma planınız var...
peki niye? ne için?
bittiyse neden hala güzel görünmek istiyorsunuz
neden umursuyorsunuz?
Bu ayrılmak mı bence ayrılamamak....
Bir de sanki varsayımlar üzerine bir bitiş gibi görünüyor

Kafam o kadar karışık ki seviyorum gibi ama umursamaz tavırları beni çıldırtıyor geri dönmek bidaha denemek için mesaj attım dun reddetti o yüzden yani cok karıştığım :'(

Çok yan yana gelirseniz merhaba de geç.
Şimdi de sen ilgilenme.
O orda yokmuş gibi yap yani.
Sonuçta ilişki noktalanmış zaten. Vazgeçtiğini hissetsin.

Tamam yapicam bunu canim sağol ://

Bu cok acizce bir tavır bence.
Hem ayrıldım diyorsunuz sonra mesaj attım diyorsunuz, kendinizi ona endeksleyerek 1 ay sonraki düğünde nasıl görünmeniz gerektiğini planlıyorsunuz.
Değişmek istiyorsanız kendiniz icin değişin, fiziksel olarak değişecekseniz kendinize nasıl hoş görünüyorsanız o yönde değiştirin kendinizi.
Huy ve tavır olarak degismek istiyorsanız gercekten bunu istiyorsanız yapın.
Sizinle ilgilenmeyen eski sevgiliniz icin değil.

Mesaj atmisiniz redddetmis..daha nolsun...kendiniz icin suslenin birakin onu bu is bitmis.gorsede umursayacagini sanmam artik sizi..yeni birini bulmaniz dilegiyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dil de ayrıldım durumu var sizde içten içe sizinle ilgilenilsin istiyorsunuz.

Bu cok acizce bir tavır bence.
Hem ayrıldım diyorsunuz sonra mesaj attım diyorsunuz, kendinizi ona endeksleyerek 1 ay sonraki düğünde nasıl görünmeniz gerektiğini planlıyorsunuz.
Değişmek istiyorsanız kendiniz icin değişin, fiziksel olarak değişecekseniz kendinize nasıl hoş görünüyorsanız o yönde değiştirin kendinizi.
Huy ve tavır olarak degismek istiyorsanız gercekten bunu istiyorsanız yapın.
Sizinle ilgilenmeyen eski sevgiliniz icin değil.

Haklısın mantıklı düşünmeye başladım şu an sağol canım gözümü açtın kimse için değil kendim için değişicem kendimi iyi hissetmek için de o düğüne istediğim gibi gideceğim :)

Mesaj atmisiniz redddetmis..daha nolsun...kendiniz icin suslenin birakin onu bu is bitmis.gorsede umursayacagini sanmam artik sizi..yeni birini bulmaniz dilegiyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bişey olduğunda gurur olmasın aramızda bişeyleri düzeltmek için mesaj atalım demişti kurtarmak için mesaj attım fakat fayda etmedi, bundan sonra yapılabilecek en iyi şey önüme bakmak olacak :/

Yokmuş gibi davran bence değişim konusuna gelince saç rengini değiştirebilirsin :)

Dil de ayrıldım durumu var sizde içten içe sizinle ilgilenilsin istiyorsunuz.

Bilemiyorum belki de öyledir ya ben sadece o kadar değer verirken kıskanırken umursamaz hallerine kızıyordum ve bizimle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler yazıyordu durumlar atıyordu en sonunda dayanamadım öyle ayrıldık

Yokmuş gibi davran bence değişim konusuna gelince saç rengini değiştirebilirsin :)

Kestiricem uzun zamandır aynı şekilde ve boyatıcam :) Bundan sonra olsa da fayda olucak mı bilemiyorum :)

Öncelikle ah neler kaçırmışım desin diye süslenmeyi abartmayın sade ve şık olun Hiç oralı değilmiş gibi davranın aa sen demi burdaydın merhaba naber de tavır koymadığını belli et belki o dikkatini çekmeye çalışıp pişman olur

Uzak Se yühzemül cemu ve .. yüvellüned dübür be lissaetü mevi dühüm ves saetü edhe ve emer
dil bağla allahümme ya camiennası li yevmin la reybe fihi urdud aleyye dalleti
Kötüduakorunma
Bismillahillezi la yedurru mea ismihi şeyun fil eardi ve la fis semai ve hüves semiul alim

Öncelikle ah neler kaçırmışım desin diye süslenmeyi abartmayın sade ve şık olun Hiç oralı değilmiş gibi davranın aa sen demi burdaydın merhaba naber de tavır koymadığını belli et belki o dikkatini çekmeye çalışıp pişman olur

Uzak Se yühzemül cemu ve .. yüvellüned dübür be lissaetü mevi dühüm ves saetü edhe ve emer
dil bağla allahümme ya camiennası li yevmin la reybe fihi urdud aleyye dalleti
Kötüduakorunma
Bismillahillezi la yedurru mea ismihi şeyun fil eardi ve la fis semai ve hüves semiul alim

Umursamıyormuş gibi davranıcam hatta muhabbetimiz bile olmaz çünkü yanıma gelip konuşacak yüzü yok diye düşünüyorum :)

bende gerçekten seviyordum ama ayrılmak zorunda kaldım çünkü o kadar gevşeği bana gelmezdi. Ve ayrıldım da.

Kafam o kadar karışık ki seviyorum gibi ama umursamaz tavırları beni çıldırtıyor geri dönmek bidaha denemek için mesaj attım dun reddetti.

Hem 'Bana oylesi yaramazdi, ayrildim' diyorsunuz hem de bir daha denemek icin mesaj atmissiniz. Yani ondan ilgi gormek icin iliskinizi bitirmekle tehdit etmissiniz onu ve sozde icraate gecmissiniz ama karsinizdaki o kadar ilgisizmis ki bunu umursamamis bile... Siz 'ayrildim' diyorsunuz ama o sizden evvel birakmis sizi, onu istedigi de buymus zaten... Bu nedenle geri donme teklifinizi reddetmis cunku siz 'ayrilarak' onun gozunde ona iyilik yapmissiniz...

Biri sizi sevmiyor, sizinle ilgilenmiyor hatta sizin durumunuzda oldugu gibi ondan ayrildiginiza memnun oluyorsa sizin icin dogru kisi degildir zorlamayin...

Kendinize su sorulari sormayi da ihmal etmeyin. Madem donecek kadar seviyordunuz neden ayrildiniz? Madem ilgisizligi yuzunden ayrildiniz ilgi gostermeden neden geri donmeye calisiyor ve ayni ilgisizlige maruz kalmak icin ona sizi reddetme keyfini yasatiyorsunuz? Diyelim tekrar basladiniz, bu kisi ayni umursamazligi surdurmeyecek mi hatta bir daha sizi ciddiye alacak mi, 'giderse gider, donerse doner' demeyecek mi? Cevabi ben vereyim tamamen bosluktan, ilgi gorme isteginden, hayatinin merkezine birini koyma ihtiyacindan, terk edisiniz onun umrunda olmadi diye berbat hissetmenizden...

Bu bakis acinizi degistirmezseniz farkli kisilerle ayni iliskileri yasar, asla beklediginiz ilgiyi goremez ve surekili 'Ben nerede hata yapiyorum?' derken bulursunuz kendinizi...

İnşallah olur bence çünkü onu umursamadığınızı göstermek için fırsat olur ortam doğmasa da sürekli ona bakmamaya çalışın gözler hemen ele verebilir aman dikkat

Back
X