Değişmek istiyorum

Nasıl geçicek

• Bunalımdan kurtulmayı

OY: 5 100,0%
  • Nasıl bu biticek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Nsnrr123789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
116
16
98
30
Arkadaşlar değişmek ve ben bunalımdan çıkmak istiyorum 5 yıllık bi ilişkim vardı ve çok kötü günler geçiriyorum bişeyler yapmak istiyorum bana neler iyi gelir bilmiyorum yardım edin...
Beni aldattı bu sene böyle kız takıntıları oldu ve ben engelledim her yerden ve nasıl kafamı dağıtıcağımı bilmiyorum zaten ilişkimiz kötüydü ve tamamen işin içinden çıkılmaz hale geldiği için kesin bitirmek istedim her yerden engelledim ama kalbim o kötü aklıma gelince kötü oluyorum ve kafamı dağıtmak içinde kendimi başka yerlere yani kendimi geliştirmek için çabalıyorum ama nasıl geçicek bu inanın ki bi fikrim yok

değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
zamana bırakın

Yaşam döngünü değiştirebilirsin.Hep aynı kişilerle aynı yerlere gidiyorsan farklı kişileriara,daha önce gitmediğin yerlere git.Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarını ara.Engellediğin halde sürekli profiline bakıyorsan bilgisayardan uzak dur.Kitap oku,eğer zaten okuyorsan farklı türde kitap al veya elişi yap.Evden uzaklaşmak da iyi gelebilir.Tatil olmuyorsa bir arkadaş veya akrabanda kalabilirsin.

Zamana bıraktım aynı ben artık onu sevmekten kurtulmak istiyorum
sevin sevmemek için kendinizi zorlamayın duyguları zorlayarak hapsederek kurtulamazsınız
bir yakınınızı kaybettiniz ağlayın üzüntünüzü yaşayın
bir olayamı sevindiniz kimseye aldırmayın mutluğunuzu yaşayın

Yaşam döngünü değiştirebilirsin.Hep aynı kişilerle aynı yerlere gidiyorsan farklı kişileriara,daha önce gitmediğin yerlere git.Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarını ara.Engellediğin halde sürekli profiline bakıyorsan bilgisayardan uzak dur.Kitap oku,eğer zaten okuyorsan farklı türde kitap al veya elişi yap.Evden uzaklaşmak da iyi gelebilir.Tatil olmuyorsa bir arkadaş veya akrabanda kalabilirsin.
İşte istediğim akıllar bunlar benim her yerden engelledim facebook ve integramı kapattım numarasına varana kadar sessiz kaşmayı iatesim ama son olandan sonra kesinlikle geri dönüşü olamazdı. Kitap oluyorum takip ediyodum ama nasıl desem şu an 4 gün oldu sadece iki kere baktım kendime hakim olmaya çalışıyorum ve dediklerini yapmaya başladım ama bazen insan dayanamıyo

Arkadaşlar değişmek ve ben bunalımdan çıkmak istiyorum 5 yıllık bi ilişkim vardı ve çok kötü günler geçiriyorum bişeyler yapmak istiyorum bana neler iyi gelir bilmiyorum yardım edin...
Beni aldattı bu sene böyle kız takıntıları oldu ve ben engelledim her yerden ve nasıl kafamı dağıtıcağımı bilmiyorum zaten ilişkimiz kötüydü ve tamamen işin içinden çıkılmaz hale geldiği için kesin bitirmek istedim her yerden engelledim ama kalbim o kötü aklıma gelince kötü oluyorum ve kafamı dağıtmak içinde kendimi başka yerlere yani kendimi geliştirmek için çabalıyorum ama nasıl geçicek bu inanın ki bi fikrim yok
hobilere yönel kurslara yönel bol bol kitap oku
okula gidiyorsan derslerine yönel

Mrb insanlar hayatta neler yaşıyor ne acılar ... sizi aldatmis karaktersiz bır adamı hala nasıl seviyorsunuz bunu bi düşünün. Bu sevgi olamaz çünkü böyle kötü birini sevmeniz için sizinde ruhsuz olmanız gerek. Ama siz buna degmezsiniz yani üzülmeyin. Yeni hobiler edinin kursa falan gidin halk eğitim. Unutulmayacak kimse yok hayatta inanin. Karşınıza sizi gerçekten hak edecek adam gbi biri çıkacak mutlaka. Mutlu kalın hep ve silin kafanizdan o adiyi

Ben de böyle bir sevgiyi anlamıyorum. Sevginin de mantığı yok mu?sana kötülük edip değer vermeyen seni aldatan insana karşı nefret duyman gerekirken nasıl sevebiliyorsun ki?sevgi paylaşmak ve huzur ve güven ve karşılıklı duygu karışımı bir şey degil mi?

Ben de böyle bir sevgiyi anlamıyorum. Sevginin de mantığı yok mu?sana kötülük edip değer vermeyen seni aldatan insana karşı nefret duyman gerekirken nasıl sevebiliyorsun ki?sevgi paylaşmak ve huzur ve güven ve karşılıklı duygu karışımı bir şey degil mi?
Haklısınız kızlar biticek zaten beni aldattığını öğrendim ya bana vurdu ki o yakaladığım mesajla o bana vurduğundaki surat şeklini unutamıyorum. Zaten aklımda o olduğu sürece ne biliyim sanırım soğuyorum bitsin ya

Ablacığım benim bir ablamın 9 senelik ilişkisi bitti aldatmayla bu Haziran... Ve öyle değişik şeyler oldu ki yani güler misin ağlar mısın seviyesine kapı tıklattık. Yine erken dönmüşsün hayatının hatasından sakın karalar bağlamaya kalkışma. Özlersin içinde bir boşluk olur zira bir taşı bile odanda 5 sene tutsan senin için kutsallaşır. Ki bir insanı kalbinde 5 sene tutmak... O yönden yaşadığın her evre fazlasıyla normal duygusal anlamda. Çivi çiviyi söker mentalitesiyle de başkalarına yönlenmemelisin. Evet söker ama olan tahtaya olur. Birlikte hep birlikte bu zamanlarını geçiririz. Ve unutma... Ne kadar çok anlatır içindekini kusarsan senin için özel olmaktan o kadar çıkar. Ve herkes birer gram alsa şu yükten varlığı yokluğu zerre-i miskal etkilemez seni :)

Öncelikle farklı eyler düşünmeye çalış. Okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Kurslara falan git yeni bir çevren olsun. Hobilerin varsa onlara vakit ayır falan..
Bu arada oylamada ne demek istedin hiçbir şey anlamadım

Nasıl geçicek
Bu anket 26 Ekim 2016 21:30 tarihinde sona erecektir.
  1. Bunalımdan kurtulmayı
  2. Nasıl bu biticek
Nasıl bir oylama bu neyi seçmemizi bekliyorsun??

Back
X