Değişmek mümkün mü?

Bence insanlar değişir. Ama çok azı. Ve burada önemli olan bir şey daha var, değişince her şey düzelecek mi acaba? Büyük ihtimalle hayır. Enerji, sevgi, umut, heves bitince ve hayal kırıklıkları çoğalınca karşınızdaki kişi değişse de artık bir şey ifade etmiyor.

Bence insanlar değişir. Ama çok azı. Ve burada önemli olan bir şey daha var, değişince her şey düzelecek mi acaba? Büyük ihtimalle hayır. Enerji, sevgi, umut, heves bitince ve hayal kırıklıkları çoğalınca karşınızdaki kişi değişse de artık bir şey ifade etmiyor.
Aynen dediğiniz gibi. Pek azı değişiyordur belki ama o değişim olana kadar kişi kendinden geçiyor. Her şey vaktinde kıymetli...

Bir kaç ay önce çok güzel bir twit atmıştım. Size de paylaşıyorum konu sahibi;
“Bundan sonra”lar degismez, bundan sonra’lar acı verir, bundan sonra’ların önceki neyse sonrası en beteridir, bundan sonra’lar yıpratıyor, öldürüyor o “bundan sonra” ile başlayan cümleler.”

Bundan sonra’lar acıdır.

Yok bosanmazsınız siz ben eminim.
Anlamadığınız şu; her insanın sabrının taştığı, umudunun bittiği, gücünün tükendiği bir nokta vardır. İnsan bazen çok büyük olaylarda oturur bekler sabreder ama bazen bir küçük damla taşırır bardağı. Benim boşanmayacağıma inanabilirsiniz elbette bu size kalmış ama ben durumumu burada konumla ilgilenen arkadaşlarla paylaşmayı kendime borç bildim. Sonuçta ne kadar tanımasakta birbirimizi, birbirimizin hayatına şahit olup bir yakınımız kadar merak ediyoruz acaba falanca biri vardı ne yaptı vs gibi. Bu yüzden de buraya ne yazıyorsam odur.

Bir kaç ay önce çok güzel bir twit atmıştım. Size de paylaşıyorum konu sahibi;
“Bundan sonra”lar degismez, bundan sonra’lar acı verir, bundan sonra’ların önceki neyse sonrası en beteridir, bundan sonra’lar yıpratıyor, öldürüyor o “bundan sonra” ile başlayan cümleler.”

Bundan sonra’lar acıdır.
Aynen buna inandığım için ben de kararımı verdim. Bundan sonra bundan öncekinin sonrası olmayacak :)

senin bu bosanma cok uzun mu surdu? bana mi oyle geliyor?

bak canim insan icin karsidakinin cazibe yuzdesi soyledir;

elde etmeden once: % 80
elde edince: % 50
kaybedince: % 100

yani vazgecersen geri o % 50 lik bolume gireceksin : )

Kisi yedisinde neyse yetmisinde de ayni degismiyorlar net.. Ilk gunler kendini torpuler belki ama bu sadece ilk gunler icin gecerli sonrasi ayni kaos ayni firtina

Back
X