Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni o kadar çok kırdı ki artık kalbim de affetmek istemiyor bu adamı![]()
Haklısınız. Zaten beni hep aynı noktaya getirdi.Değişmez kardes.
Yarı yoksa umudun hayallerin kırıldığı ile kalırsın.
Ayrıl kurtul.
Bakıyorum programa da hiç kimseyle konuşmuyor. Aksine terapi için falan araştırmalar yapıyor.Sen hala aynı yerdr misin? Bence o sana yalvarırken bile kadınlarla yazısıyordur emin ol
Aynen dediğiniz gibi. Pek azı değişiyordur belki ama o değişim olana kadar kişi kendinden geçiyor. Her şey vaktinde kıymetli...Bence insanlar değişir. Ama çok azı. Ve burada önemli olan bir şey daha var, değişince her şey düzelecek mi acaba? Büyük ihtimalle hayır. Enerji, sevgi, umut, heves bitince ve hayal kırıklıkları çoğalınca karşınızdaki kişi değişse de artık bir şey ifade etmiyor.
Bakıyorum programa da hiç kimseyle konuşmuyor. Aksine terapi için falan araştırmalar yapıyor.
Baktığımı bilmiyor. Avukata bir şeyler sormuş mesela. Bana da diyor ki ben hiç avukat falan tutmuyorum bak yıkma yuvamızı vs vs...E baktıgını zaten biliyor :)))
Baska hat olmadıgını nerden biliyorsun
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsunYarın açıyorum davayı. Dua edin bana...
Yarın açıyorum davayı. Dua edin bana...
İnşallah çok sağolun...Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Anlamadığınız şu; her insanın sabrının taştığı, umudunun bittiği, gücünün tükendiği bir nokta vardır. İnsan bazen çok büyük olaylarda oturur bekler sabreder ama bazen bir küçük damla taşırır bardağı. Benim boşanmayacağıma inanabilirsiniz elbette bu size kalmış ama ben durumumu burada konumla ilgilenen arkadaşlarla paylaşmayı kendime borç bildim. Sonuçta ne kadar tanımasakta birbirimizi, birbirimizin hayatına şahit olup bir yakınımız kadar merak ediyoruz acaba falanca biri vardı ne yaptı vs gibi. Bu yüzden de buraya ne yazıyorsam odur.Yok bosanmazsınız siz ben eminim.
Aynen buna inandığım için ben de kararımı verdim. Bundan sonra bundan öncekinin sonrası olmayacak :)Bir kaç ay önce çok güzel bir twit atmıştım. Size de paylaşıyorum konu sahibi;
“Bundan sonra”lar degismez, bundan sonra’lar acı verir, bundan sonra’ların önceki neyse sonrası en beteridir, bundan sonra’lar yıpratıyor, öldürüyor o “bundan sonra” ile başlayan cümleler.”
Bundan sonra’lar acıdır.