- 28 Mart 2020
- 21.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.287
- 598
- Konu Sahibi Angelarelation
Doktorunuz ameliyat öncesinde photoshop uygulamasıyla yeni burnunuz boyle olacak diye gostermedi mi size?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gösterdi fakat gösterdiğiyle alakası yokDoktorunuz ameliyat öncesinde photoshop uygulamasıyla yeni burnunuz boyle olacak diye gostermedi mi size?
Teşekkür ederim estetikli burunlardan genel olarak farklı biraz evetBurnun gayet güzel olmuş iyi ki de böyle yapmış doktor. Diğer itici, aynı fabrika çıkışlı gibi duranlara benzememiş. Çok doğal görünüyor. Beğendim![]()
Vaktiye hesap sorsaniz biraz olay cikarsaniz revizyon yapardi. Bu basarili bir doktorun yapacağı uygulama degil.Gösterdi fakat gösterdiğiyle alakası yok
Boyunu küçülttüm dediBurnunuz dudak üstünü cekiyor. Oraya bir islem yapabilirdi. Boyunu küçültebilirdi. Sadece kemeri törpülemiş.
Yeteri kadar kucultmemis iste. Benim burnum da estetik. Fabrikasyon ürün gibi klasik findik burunlardan degil ama boydan kemerden düşüklükten kurtuldum. Kimse inanmiyor estetik olduguna.Boyunu küçülttüm dedi
kesinlikle haklısınız :)valla gayet güzel görünüyor. kemik kabalığı düzelmiş cnm. bak insanların fikirlerine göre yaşarsan bil ki her daim mutsuz olursun. kendini sev ALLAH herkesi nuruyla sevgisiyle yarattı. kendine bu hayatı zehretme. şu an hastane odasında ağrı içinde kıvranan insanları düşün.
tesekkür ederim :)Hayırlı olsun.
ben genelde insanların orjinal hallerini daha çok beğeniyorum ama sen kesinlikle iyi ki yaptırmışsın. Çok da doğal olmuş.
aslında kalkık sayılırSanki ucu daha kalkık olmalıydı genelde estetiklerde gördüğüm öyle oluyor .Böylede güzel daha doğal duruyor .
Siz hangi doktora yaptırdınız paylaşır mısınız rica etsemYeteri kadar kucultmemis iste. Benim burnum da estetik. Fabrikasyon ürün gibi klasik findik burunlardan degil ama boydan kemerden düşüklükten kurtuldum. Kimse inanmiyor estetik olduguna.