Değişmiş miyim sizce??

evet çok değişmişsiniz ? acık teknik ile mi oldunuz kapalı teknikle mi ?

Moral bozmak istemem ama cok iyi olmamis, burnunuz hala kocaman, ustelik ucu dusuk ve kemeri duruyor? Hangi doktor yaptiysa kotu olmus.. :duduk:

Fikrimizi soylemek ne zamandan beri kotuluk oldu anlayamadim. İlla yalan mi soylememiz gerekiyor?
-bunu giydim nasil sence
+Harikaaaa
-sacim nasil olmus
+Harika mikemmelll

Bir salin insanlari allah askina ya...
Yoo. Beğenmeyen başka insanlar da var nedense bu battı gözüme. Neyse ben sadece bu konularda hassasım belki ondandır. Yoksa ben de beğenmediğim şeyler hakkında yalan söyleyemem.iyi gecelerrr

Yoo. Beğenmeyen başka insanlar da var nedense bu battı gözüme. Neyse ben sadece bu konularda hassasım belki ondandır. Yoksa ben de beğenmediğim şeyler hakkında yalan söyleyemem.iyi gecelerrr
Fiziksel konularla ilgili hassasliklarinizi kendi kendinze cozmeyi denemelisiniz, burda insanlara satasarak degil.. :işsiz:

Eskisine nazaran çok değişmişsiniz, çok olumlu bir değişim olmuş ama revizyonla burnu daha da küçülttürüp hafif kavis verdirtip birazcık kaldırtırsanız daha güzel olur. Yalnız kapalı teknikte değişimler hep minimal oluyor. Açık ile iyice küçültülebiliyor bence burun

Üzülerek söylemeliyim ki,değişim olmuş evet ama hala büyük ve uzun bir burun. Belki sen öyle seviyorsun tabi bilemiyorum ama benim için bir felaket olurdu,oldu da zaten. Doktor benim burnumu da uzun bırakmış revizyon yolları görünüyor ama 1 yılım dolmadi daha 4ncu ayimdayim hem bir de tekrar masraf tekrar doktor arayışı bunlar çok zor işler. Ama ne kadar güzel ki sen mutlusun ben böyle bir burunla asla mutlu olamazdım doktor kim ise gerçekten çok kötü yapmış. Allah sana sabır versin canım benim 😢

Burun kotu degil tabiki guzel cok doğal ama bende estetik oldum ve burnumla dudağım arasında oyle bir goruntu oluştu. Gulunce tuhaf duruyor ve revizyon olmak zorundayım . Bu doktorunuz hatası. Ayrıca burun daha kucuk olsa yüzünüze daha cok yakisirdi. Siz doktora kucuk istiyorum dedikten sonra mi boyle oldu acaba ? Yoksa size mi bırakıyorum dediniz ? Eger revizyon düşünürseniz doktora simdiden belli edin paranizi iade edebilir belki ? Ayni doktorada olmayan . Belli ki cok iyi degil. Unutmayın o kadar zaman o kadar para harcadınız ..

Burun kotu degil tabiki guzel cok doğal ama bende estetik oldum ve burnumla dudağım arasında oyle bir goruntu oluştu. Gulunce tuhaf duruyor ve revizyon olmak zorundayım . Bu doktorunuz hatası. Ayrıca burun daha kucuk olsa yüzünüze daha cok yakisirdi. Siz doktora kucuk istiyorum dedikten sonra mi boyle oldu acaba ? Yoksa size mi bırakıyorum dediniz ? Eger revizyon düşünürseniz doktora simdiden belli edin paranizi iade edebilir belki ? Ayni doktorada olmayan . Belli ki cok iyi degil. Unutmayın o kadar zaman o kadar para harcadınız ..
Evet küçük istiyorum dedim bu kadar küçültmüş tekrar görüşmeye gittim de verdiğim paranın yarısını daha istedi revizyon yapmak için, ben de öğrenciyim veremem dedim maalesef kaldı öyle alışmaya calısıcam

Back
X