• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişmiş miyim sizce??

değişmişsiniz elbette. Kendi burnunuz yüzünüze göre büyükmüş gerçekten.

Doktor elinden geçmiş gibi durmuyor aşırı doğal görünüyor. Bana kalırsa daha küçük yapılabilirmiş ama bazı burunlar ancak belli bir miktar küçültülebiliyor ki herkes tek tip fındık burunlu olmak zorunda da değil.

Ben de 1.5 yıl önce oldum. Bende aşırı kavisli minik istemedim mesela çünkü bana doğal gelmiyor.

değişmişsiniz elbette. Kendi burnunuz yüzünüze göre büyükmüş gerçekten.

Doktor elinden geçmiş gibi durmuyor aşırı doğal görünüyor. Bana kalırsa daha küçük yapılabilirmiş ama bazı burunlar ancak belli bir miktar küçültülebiliyor ki herkes tek tip fındık burunlu olmak zorunda da değil.

Ben de 1.5 yıl önce oldum. Bende aşırı kavisli minik istemedim mesela çünkü bana doğal gelmiyor.
Ben de bu kadar doğal istememiştim ama fazla doğal oldu😂

Evet küçük istiyorum dedim bu kadar küçültmüş tekrar görüşmeye gittim de verdiğim paranın yarısını daha istedi revizyon yapmak için, ben de öğrenciyim veremem dedim maalesef kaldı öyle alışmaya calısıcam
Sanirim göze batma nedeni ust dudaktan kaynaklı. burun kalkınca arası tuhaf durmuş . Dudaklariniza biraz dolgu yaparsanız oda hic belli olmaz. Hem her yüze kucuk burun gitmiyor. Bunuda akılda tutmak lazim

Back
X