biz ilkokuldayken bir çocuk vardı soyadı akkoyunluoğlu idi, çok zorlanırdı çocuk söylerken veya adını biryere yazacağında falan
hak veriyorum size değiştirin bencede....
bizim soyadımız da uzun olduğu için ben iki isim sevmeme rağmen çocuğuma tek isim koydum mecburen, zaten soyadımız uzun birde ismi iki olursa çok zorlanır ilerde diye....
benim bekarlık soyadım kısaydı, eşime diyorum gel seni benim soyadıma alayım onu kullanalım diyorumyok diyor...
Aydogan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hanzade hahahaha çok zengin duruyor :) bizimki şahin :) yani eşimin :))
Uysal, Coşkun, Özsoy, Özkan, Aktay, Aktaş, Arslan, Demir
aklıma bunlar geldi
Uzun uzun kasvetlendirmiş sizi..
Kısa olsun
Ak gibi
Teşekkürler
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Ben arslan soyismini çok severim ama bu sefer de arslan mı aslan mı diye sorun çıkabilir. O yüzden: haznedar, turan, gökalp diyorum.
Sabancı, Koç, Ağaoğlu, Sahenk
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bayıldım bunlara ;-) madem değiştireceksiniz bari hatırı sayılır bi soyisminiz olsunEkşioğlu, Sahsuvaroglu, Osmanoglu da benden :) ;-)
Ekşioğlu bizim buralarda pek sevilmez sırf soyadlarından dolayıYıldırım da olabilir...
İki arkadaşım değiştirdi soyadını.
Biri Ayaz diğeri Deniz yaptı.
Belki fikir verir diye yazayım dedim :)
Bir de Demir, Şahin, Yılmaz, Çelik ve Kaya soyadları Türkiye'de en fazla kullanılanlarmış.
Çok sık kullanılması da sorun bence.
Hem vize işlemleri de uzun sürüyormuş aynı adla pek çok kişi olunca.
Yani demem o ki çok sıradan bir soyisim seçmemenizde fayda olabilir :)
Ulusoy, Arısoy, Öztürk, Albayrak, Bayraktar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?