benim kendi soyadım 5 harfli ama ilk söylediğimde anlaşılmaz genelde, çok defa da yanlış yazıldığı oldu. türkiye'de tek bizim sülalemizde var, hayatta değiştirmezdim her ne kadar anlaşılmasa da. evlendim eşimin soyadını yanına ekledim. o da yanlış anlaşılıyo ama olsun :))
bence değiştirmeyin.
Hepsi çok güzel. Özellikle Atahan. Teşekkürler
Evlenirimm oglnla :))
oohhh soyadini da bulduk gelini de bulduk [/QUOT
DAHA ne istiyosun allahtan ahahah:)))
Cnm ya babam degistirtirmisti ben o zamanlar 12 yasinda falandim.iki sahit buluyormussun biz bu soy isimle taniniyoruz falan diye beyan veriyorsun sahitlerde tasdikliyo sonra degisiyor canoglu yaptik biz.sonra gazeteye ilan veriyorsun.elindeki soyisim tasdikli kagitla degisimlerinizu yapiyorsunuz
Benim icin sakincasi yok ama esime soz verdim soylemeyecegime dair. 3 tane soyismin birlesimi gibi
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Şöyle karizmatik güzel soy isimleri düsünelim
Demir, Öztürk, Turan, Bozkurt, Ongur, Tatlıtuğ, Türkeş, Atılgan, Korkmaz
Sabancı, Koç, Ağaoğlu, Sahenk
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cnm ya babam degistirtirmisti ben o zamanlar 12 yasinda falandim.iki sahit buluyormussun biz bu soy isimle taniniyoruz falan diye beyan veriyorsun sahitlerde tasdikliyo sonra degisiyor canoglu yaptik biz.sonra gazeteye ilan veriyorsun.elindeki soyisim tasdikli kagitla degisimlerinizu yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?