onursal..........çok karizmatik bence ya da içinde TÜRK geçen bişey de olabilir...
seçenekleri 5 e filan indirdiğinizde bi anket açın bence yoksa bu kadar fazla seçenekle karar vermek zor olacak.
Yavuz olsun bence:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin kızlık soyismini alın bence
Kızlık soyismin ne ?
Gerçi Eşin bunu büyük ihtimalle istemez
Üöıçş gibi harfler kesinlikle olmasın bence yurtdışında falan zorluk oluyor ya da internette mail adreslerinde falan
kendi soyadımı tavsıye ederim
benim soyadım yabancıözelden söyleyebilirim ancak ama sosyal aglarda patlamak ıstemem sımdı
Soyadınız neydi acaba cnm merak ettimde :)
Genelde uzun soyadlarında kısaltılarak değişim yapılır.Mesela hacıkozanoğlu ise ya hacı ya hacı kozan ya da kozan olur.Başka bir soyadı bilmiyorum yani,ilk defa duydum.
Evet kesinlikle:) ama muhtemelen istemeyecektir
Evet ben de anket olayini dusunuyorum. Onursal guzelmis. Teşekkürler
Bence mevcut soyadınızı kısaltarak kullansanız daha güzel olmazmı..Yani tamamen değiştirmek garip geldi...Kızlık soyadınızı alın hem anlamlı olur :))
Hepsini okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum ama; Ulusoy, Ata, Atasoy çok hoşuma gidenlerden...
TeşekkürlerAgac isimleri samimi geliyor, cinar goknar vb.
Hayvan isimleri de olabilir ozellikle kus :) mesela kuzgun zeki ve karizmatik bir kus turu.
TeşekkürlerCanım umut,batu,ata,çınar,yılmaz(her 3 kişiden birinin soyadı) , tandoğan ya da doğan , akın, güneş,deniz.... :)
Teşekkürlerbence eşiniz ve sizin isminizden bir kombinasyon yaratın . orjinal bir şey bulursanız böylelikle kendi soyağacınızın tohumlarını atmış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?