bir sonuca varamadınız mı
iyiymiş ha gayret.180 den 3 e indirdik şimdi anket ekliyorum
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim fikirleriniz icin
180 civarinda soyisimden 3 e düsürdük esimle.
Eleme yaparken bikaç şeye dikkat ettik. Özenti dursun istemedik. Mesela haznedar çok güzel ancak bizim için özenti gibi olacakti. Birde ğ,ü,ç,ö gibi harflarin birden fazla olmamasina dikkat ettik. Tabi söylemesi kolay kulağa hoş gelsin istedik.
Şimdi anket açiyorum. Hepinize çoooook teşekkürler
Ayyy bizim soyadımız da 16 harf
Çok sorun yaşıyorum...
Keşke eşim de değiştirmeyi düşünse...
Ben değiştirecek olsam iki harfli bir şey düşünürüm herhalde, yazmaktan yoruluyorum
Belki yazılmıştır diğer yorumları okumadım, Kartal, Çınar ilk aklıma gelenler...
Umarım kısa ve öz bir soyisim bulursunuz..
İsimlerinizle uyumlu olsun, isim ile söylendiğinde kulağa hoş gelsin, seçme şansınız var ne güzel..
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Bütün fikirler için teşekkürler :) 3seçenek arasinda kaldik anket actim. Bakarsaniz çok mutlu olurum.
Anketi göremiyorum telefondan, seçenekler neler çok merak ettiim :)
size özel-aşkınızı anlatan birşey olabilir mi?
bir anınız varsa,mesela yağmurlu bir gecede tanışmışsanız GECE falan gibi..
Eşim malesefki o kadar romantik değil. Yani daha ağır biseyler istiyor. 3 seçenek için anket açtim oy kullanmak isterseniz
Bnce harflerin enerjilerini araştırın m ne de olsa bazı insanların evlendikten sonra haytlarinin degismesi tesadüf değil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa yakın zamanda mi değistirdiniz. Size de sorsam degistirmek icin nasil bir yol izlediniz?[/QUOTE
Hatırladığım kadarıyla yazayım. Dilekçe verip davayı açıyorsunuz ( dilekçe örneklerini netten bulabilirsiniz sanırım ). Mahkeme günleriniz farklı olabilir. Her biriniz için şahit isteniyor. Birbirinize şahitlik yapabilirsiniz. Sonra gazeteye ilan veriyorsunuz ve gazete ilanını adliyeye götürüyorsunuz. Sanırım onlar da nüfus müdürlüğüne yazı gönderiyordu. Veeee mutlu son yeni nüfus cüzdanlarınızı alıyorsunuz :) Alışmak zor ama eskisinden kurtulmuş olmak inanın çok güzel bir duygu :) Keşke çok daha önceden değiştirseydim diyorum.
Aa yakın zamanda mi değistirdiniz. Size de sorsam degistirmek icin nasil bir yol izlediniz?[/QUOTE
Hatırladığım kadarıyla yazayım. Dilekçe verip davayı açıyorsunuz ( dilekçe örneklerini netten bulabilirsiniz sanırım ). Mahkeme günleriniz farklı olabilir. Her biriniz için şahit isteniyor. Birbirinize şahitlik yapabilirsiniz. Sonra gazeteye ilan veriyorsunuz ve gazete ilanını adliyeye götürüyorsunuz. Sanırım onlar da nüfus müdürlüğüne yazı gönderiyordu. Veeee mutlu son yeni nüfus cüzdanlarınızı alıyorsunuz :) Alışmak zor ama eskisinden kurtulmuş olmak inanın çok güzel bir duygu :) Keşke çok daha önceden değiştirseydim diyorum.
İnanın o günü sabırsızlikla bekliyorum :) inşallah biz de kolayca hallederiz çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?