degistirdik

karasız kaldığımız 3 seçenek

• Egemen

OY: 22 17,9%
  • Saygıner

OY: 64 52,0%
  • Türker

OY: 37 30,1%

• Ankete Katılan
    123
Arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim fikirleriniz icin
180 civarinda soyisimden 3 e düsürdük esimle.
Eleme yaparken bikaç şeye dikkat ettik. Özenti dursun istemedik. Mesela haznedar çok güzel ancak bizim için özenti gibi olacakti. Birde ğ,ü,ç,ö gibi harflarin birden fazla olmamasina dikkat ettik. Tabi söylemesi kolay kulağa hoş gelsin istedik.
Şimdi anket açiyorum. Hepinize çoooook teşekkürler

Ayyy bizim soyadımız da 16 harf
Çok sorun yaşıyorum...
Keşke eşim de değiştirmeyi düşünse...
Ben değiştirecek olsam iki harfli bir şey düşünürüm herhalde, yazmaktan yoruluyorum

Belki yazılmıştır diğer yorumları okumadım, Kartal, Çınar ilk aklıma gelenler...
Umarım kısa ve öz bir soyisim bulursunuz..

İsimlerinizle uyumlu olsun, isim ile söylendiğinde kulağa hoş gelsin, seçme şansınız var ne güzel..

Bence ikna edin eşinizi. Çok sıkıntılı bişey. İnanın değişeceği günü sabırsızlikla bekliyorum

Anketi göremiyorum telefondan, seçenekler neler çok merak ettiim :)

size özel-aşkınızı anlatan birşey olabilir mi?
bir anınız varsa,mesela yağmurlu bir gecede tanışmışsanız GECE falan gibi..

size özel-aşkınızı anlatan birşey olabilir mi?
bir anınız varsa,mesela yağmurlu bir gecede tanışmışsanız GECE falan gibi..

Eşim malesefki o kadar romantik değil. Yani daha ağır biseyler istiyor. 3 seçenek için anket açtim oy kullanmak isterseniz

Bnce harflerin enerjilerini araştırın m ne de olsa bazı insanların evlendikten sonra haytlarinin degismesi tesadüf değil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce harflerin enerjilerini araştırın m ne de olsa bazı insanların evlendikten sonra haytlarinin degismesi tesadüf değil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anketten secmem gerekse türker ama bana kalırsa dayanç agır ve erdemli bir soy isim arkadasımın soy adı benim cok hoşuma gitmişti

Anketten en iyisi türker ama bence Öztürk daha karizmatik.

Eski spikerlerinden birinin soyadı da cok uzundu,belki hatırlayan olur,Kaan Yakuphanogullarından. Adamcağızın ismi ekrana sigmazdi. Bir zaman sonra sadece Yakuphan yazmaya başladı. Yani siz yine sukredin,daha beterleri de var,tam 20 harf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…