- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
canım değiştirmek değil ki bu istediğin hale getirmek biraz olsn mayası neyse o çünkü kişi bence . Neden mesj atmıosn neden aramıosn şu aşamada bana mantklı gelmiyo. Ben dedikten sonra sırf ben istiyorum die mesj atması araması bni tatmin eder mi bilmiyorum cidden ...
sevgisini ilgisini duymak istemen gayet normal...ama sen söylemeden çok değişmez ki yapmıssın ama faaliyet hala yok benm eşimde öle anca anca yapmaya basladı..ama daha önceden olan erkek arkadasm hiç böyle degildi yani sanırım gercekten yapı meselesi..bende senin gibiym..değiştirmek bence iki taraf içinde yanlışş çok gerekli şeylerin dışında..
geçenlerde bir söz duydum çok hoşuma gitti; kadın aşık olacağı adamı doğurur...
yani kadınlar şikayet ederler, değiştirmeye çalışırlar, gerçekten tam anlamıyla istedikleri erkeği yaratmaya çalışırlar.
sen bugüne kadar sadece bunu yapmışsın.
fedakarlık, çift taraflı olunca fedakarlıktır. tek taraflıysa eğer bir süre sonra "kullanılma" olur.
sen de kendini törpüleyeceksin sevgilin de. eğer sadece kendinden ödün verirsen, karşı tarafa bu ilişki için sorumluluk yüklemezsen rahata alışır.
ister ki herşeyi sen yap, o sadece bir sevgili sahibi olsun.
ne kadar güzel. karşı taraf her türlü emek harcasın, kendisini benim istediğim kıvama getirsin. ben "ben buyum" diyerek sıyrılayım. böyle bir ilişkiyi kim istemez ki.
Ben kimsenin değişeceğine inanmıyorum
sadece değiştirdiğimizi zannediyoruz okadar.
zaman geçtikten sonra bir bakıyoruz başladığımız yere geri dönmüşüz...
insanların değişebilecek özellikleri vardır ve asla değişmeyecek olan özellikleri.
Mesela duygusal olmayan bir insanı,zorla duygusallaştıramazsınız...
Ya da romantik olmayan birinide...
Düşüncesiz bir insanıda bir yere kadar düşünmesini sağlaya bilirsiniz.
daha sonradan emin olun özüne döner...
İnsanın içinden gelecek olan duygular bunlar,etrafımıza baktığımızda
kimisi odun gibi,kimisi bir kadından daha duygusal daha hassas ve daha ilgili
yani çeşit çeşit anlayacağın...
Bir insanı olduğu gibi kabul edemezsen mutlu olamazsın...
dediğim gibi çünkü,kimse değişmiyor sadece değiştiğini zannediyoruz hepsi bu.
karakter değişmez doğuştandır..
sadece huylar değişir sonradan oluştukları için..(sigara-alkol v.s.)
olduğu gibi kabullenmek varken neden değiştirmeye çalışırız.. Kendimiz gibi olmasını isteriz?
İnsan, kendi yansımasına aşık olamazki....
farklılıklar olucakki ilişkiyi çekilir hale getirsin..
Üşenmedim,saydım,sorununu yazarken tam 10 kere değişmek kelimesi kullanmışsın.İşin ilginci,erkek arkadaşının mesajında da çok geçiyor bu kelime.Sizin ilişkiniz buna dayalı gibi görünüyor.
Bence sürekli bunu dayatmayın birbirinize.
Bazı ortak alışkanlıklar birlikte oldukça,zamanla oluşur.Baştan kural koymakla,uyarmakla şıp diye birşey değişmez.Huy hiç değişmez ama,senin dediğin özel günleri hatırlamak filan uyum sağlamakla ilgili,onlar önemli değil,değişir.
Ama eğer karakter olarak sana uygun olmayan birisi ise,ne kadar çabalasan da uyduramazsın.
merhaba melezgüzel..
sana kendimden örnek vereyim istedim...
bizde eşimle aynı sorunları yaşıyoruz ne yazıkki... ama bi fark var.. benim eşim evlenmeden önce böyle değildi...
şimdi çok ilgisiz.. illa benim kaktırmamla oluyor bazı şeyler.. evleneli daha 3,5 sene olmasına rağmen, ben inani bıktım... evlenince bunlar daha çok batacak sana.. arkadaşlarının eşini karşılaştıracaksın, onlar mutlu olduğu zaman daha çok üzüleceksin ve bu da kavga sebebi olacak.. ben her türlü fedakarlığı verdim ama ondan bunun karşılığını göremeyince inan çok üzülüyorum... siz daha evli değilsiniz.. otur bi düşün.. ben bu adamı ömür boyu böyle çekebilirmiyim de..iyi yönlerini kötü yönlerini tart.. biz ne desek boş... kendin görmelisin bazı şeyleri..
Canım öncelikle ilgin ve içtenliğin için çok teşekkür ederim
Ben de bunu çok düşünüyorum, ilerde nasıl olur ne olur diye...
Hatta yanımda canlı bir örnek var, babam. Öyle biriyle evli olmak nasıl olurdu diyorum kendi kendime hep:26:
Ve görüyorum ki söylediğin gibi bunların eksikliği ilerde de büyük problemler yaratır benim için.
Ben mantık değil duygu insanıyım malesef tipik bir yengeç burcuyum:95: :99:
Sadece sevgi, saygı, dürüstlük yetmiyor malesef bana, ekmek su gibi ilgiye de ihtiyacım oluyor her zaman.
Ve zamanla bu konuda birbirimizi anlayıp uyum sağlayamazsak zaten istesek de bir geleceğimiz olamaz malesef
Elimden geleni yapıyorum ben onun istekleri doğrultusunda, o da aynı şeyi yapar beni biraz anlamaya çalışırsa güzelce yürür ama aksi durumda ya ayrılık ya da mutsuzluk kaçınılmaz olur:26::85:
maalesef evet... ilk başta kendi mutluluğunu hiçe sayıyorsun yeterki huzursuzluk çıkmasın diye.. ama sonradan insanın kafasına dank ediyor.. bende mutlu olmak istiyorum diyosun, ama karşı taraf huyundan vazgeçemiyor.. yani bizde böyle.. süre veriyorsun o süre zarfında çok iyi, baktı gördü artık mutlusunuz, geri eski haline dönüyor... sende yaşamışsın.. baban da olsa görmüşsün nasıl olduğunu... dediğim gibi.. ona sıkıntını anlat, eer tamam derse ve bunu sana kanıtlarsa ne mutlu sana.. ama eğeer olmuyosa da zorlama bence... zülen hep kadınlar oluyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?