Degmezmis

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
gururumu birak, icimden kalmamisi icin yinede ona mesajlar yazdim. bir onceki konumda bahsetmistim, nikaha yakin sebebsiz terkedildim diye.

kiminiz dedi icindekileri dok kiminiz yazma.

dayanamadim yazdim. sessizligini suskunlugunu anlayamadim. beni engellememis ama numarami da silmis. profil resmi gorunmuyor.

cevap vermiyor, okudu ama cevap yok. pes edecegimi bekliyor sanirim. vicdanini rahatlatmak icin. bilemedim. yoluma bakiyorum ama bunu da haketmemistim. neyse kizlar hayirli cumalariniz olsun. icimi dokmek istedim.

Belki şimdi birşey hissetmeyecek ama 2-3 belki 5 ay sonra sana mesaj atacağına o kadar eminim ki vicdan azabına dayanamayacak o zaman beni hatırla zuzu doğru söylemiş dersin.

O vakit sıra sana geçecek cevap verme ki vicdan ve hüzün muhakemesinde kavrulup dursun.👍🏻

Belki şimdi birşey hissetmeyecek ama 2-3 belki 5 ay sonra sana mesaj atacağına o kadar eminim ki vicdan azabına dayanamayacak o zaman beni hatırla zuzu doğru söylemiş dersin.

O vakit sıra sana geçecek cevap verme ki vicdan ve hüzün muhakemesinde kavrulup dursun.👍🏻
insallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?

gururumu birak, icimden kalmamisi icin yinede ona mesajlar yazdim. bir onceki konumda bahsetmistim, nikaha yakin sebebsiz terkedildim diye.

dayanamadim yazdim. sessizligini suskunlugunu anlayamadim. beni engellememis ama numarami da silmis. profil resmi gorunmuyor.

cevap vermiyor, okudu ama cevap yok. pes edecegimi bekliyor sanirim. vicdanini rahatlatmak icin. bilemedim. yoluma bakiyorum ama bunu da haketmemistim. neyse kizlar hayirli cumalariniz olsun. icimi dokmek istedim.
Her şey zamanını bekler . Senin iyileşmen , yol Alman , hatta yeni insanlarla tanışman ....
Aynı şey karşı taraf için de geçerli. O da vicdan azabı duyacak eğer hata yaptıysa , pişman olacak .
Allah ikinizi de hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Onu unutmak için bir sebep daha bak. Seni silmiş, numaranı silmiş okumuş cevap vermemiş.
Bence yazdığın mesajı umursamadı bile üzgünüm. Zaten bir mesajdan etkilenecek adam oldaydı, her şey hazırken sizi bırakıp gidemezdi.

Erkekler kadınlar gibi değiller maalesef. Vicdan yaptım döndüm dedikleri zaman bile altta yatan başka bir sebep oluyor.

Kendine bir iyilik yap, numarayı ve adamın kendisini hayatından silip at. Yoluna devam et. Yoksa yıpranan sadece sen olacaksın.

Burcu neki bu adamın

Olsun yinede sen içindekileri dökmüşün yapmasaydın yapamadım diyecektin bırak herkes lagini bulur hayatına bak aynen değmez

Umursaayn adam olsaydı geri dönüş yapıp cevap yazardı.
Sonuç umursamıyor kendi hayatına bakıyor.
Değmez bir kişilik sahibiymiş.

insallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?
Cevap verecek neyi var? Bahanesini nasıl anlatabilir eğer söylerse ne kadar şeref yoksunu ve namussuz olduğunu mu söyleyecek? Erkekliğin %90’ I kaçmaktır diye boşuna dememişler 😂

Insanlar ah almayi nasil göze aliyor hic bilmiyor. Gecenlerde sahit oldum. Aldatilip, terk edilen bir kadinin ahi öyle bir tuttu ki (siz yinede beddua etmeyin) ben bile tirstim. Bu insan sizi öyle veya böyle yari yolda birakirdi. Simdi caniniz yaniyor anliyorum, ama.hayatinizi en iyi sekilde devam ettirmeye odaklanin. En iyi sekilde yasamak, en iyi intikamdir

Peki yazdin ne oldu?Önceden bir duruşun vardi simdi yazdın cevap gelmedi daha da değer kaybettin..Ne gerek var yazınca ne değişecek bırakın istemiyorsa istemesin sizi istemeyeni siz de istemeyin

Cok geçmiş olsun. Inanın bana evrimini tamamlayamamis bir okuzden kurtuldunuz. Sizin 12 saat ulaşamayınca sonra siz yakinlarina sordugunuz için sizi tanistiran ablalara olmayacagini anladim diyen durum mu bu?

Back
X