Değmezmişşş

htekin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
90
5
6
35
Ankara
Arkadaşlar, dün nişanlımdan ayrılmıştım, onun beni kısıtlaması ve aşırı kıskançlığı yüzünden... Açtığım konulara bakarsanız zor götürüyorduk zaten... Dün gece beni aradı ve bana 10gün sonra hayatıma biri ya da birileri girerse üzülme, benim kalbimde sadece sen varsın, ben yalnız kalamıyorum, birileriyle konuşmadan, görüşmeden edemiyorum ama sen hayatına kimseyi sokma hep böyle temiz kal falan dedi. Şuan ona o kadar kızgınımki benim hayatımı mahvetti yaa, ben bu insanla evlenecektim az kalsın, ben utanıyorum arkadaşlar, içim çok yanıyor, ne kadar körmüşüm meğer, nişanı attığımın ilk günü bana dediklerine bakın... Ben bu lafları haketcek hiçbişey yapmadım, şu an içim nasıl kan ağlıyor bir bilseniz, Rabbim'e yalvarıyorum onu içimden söküp alsın diye... Nasıl toparlanırım bilmiyorum...

oldu canım başka isteği varmıymış

Salla gitsin ya yokmuş gibi davran zaten nişanı atmışsın daha ne konuşuyorsun sen o adamla :) adama bak dk 1 gol 1 yani cvp bile verme prim yaptırtma az güçlü durun ya :)

Eski nişanlınıza nasıl bir tepki verdiniz bilemiyorum ama bence ağlayıp ''nolur yapma biz yeniden barışalım başkasıyla çıkma görüşme'' demenizi beklemiş.. çok gitmez sizi tekrar arayacaktır

Erkekteki özgüvene bak sen.
Ongün sonra başkası olursa üzülme derken keşke deseydin ben seni çoktan unuttum diye

Cakal...
En azindan dogru yaptigini gordun, sikma canini, herkes cekiyor ask acisini, yarin bir gun hatirlamayacaksin bile...
Biraz sabret...

Ben senin yokluğunda daldan dala konabilirim ama sen amannn başkalarıyla fingirdeme belki barışırız falan o zaman ben kabul edemem bu halinle seni bakk hıııı demek istemiş kibarca. Kötü niyetli miyim bilmiyorum ama ben bunu anladım. Yol verin gitsin bence.

Sizin gibi iyi niyetli bir insanın yüreğinde rabbimin sevgisi varsa, öyle pis bir insanın yerinin silinmesine az kalmış demektir.. zülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…