- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
Slm kizlar ben cuma gunu geblik testi yaptrmistim sonucum 54.39 cikmisti bugun tekrar yaptrdim 123 cikti degr azmi bana cok az geldi sonuclari yarin doktora gostericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ypmam gerekio simdiEvet malesef az 2 günde 2 katı artış beklenir sağlıklı gebeliklerde
Kac gunAdetim cok gecikti ama
En son 9 eylulde oldum ama hep bir hafta ileri atar yani ben 35bazen 36 gunde adet olurum 14 unde olmam gerekirdiKac gun
Değeriniz az artmış maalesef
Ama ben burada bir konu görmüştüm değeri artmadigi az arttığı halde kese görmüşlerdi iyi ilerliyordu en son
Allahtan ümit kesilmez inşallah sizin için hayırlısı olur
Nabim beklimmi doktora gidimmjDeğeriniz az artmış maalesef
Ama ben burada bir konu görmüştüm değeri artmadigi az arttığı halde kese görmüşlerdi iyi ilerliyordu en son
Allahtan ümit kesilmez inşallah sizin için hayırlısı olur .
tahmını 250 300 arası cıkmalıydı canım. evet dusuk ama cuma tekrar olcturmende fayda var. arada artıp dusmeye baslamıs olabılır bu bılınmedıgınden kımyasal olabılme olasılıgını da soyleyım .Slm kizlar ben cuma gunu geblik testi yaptrmistim sonucum 54.39 cikmisti bugun tekrar yaptrdim 123 cikti degr azmi bana cok az geldi sonuclari yarin doktora gostericem
Yarın tekrar ver kan ama bence kimyasal gebelikEn son 9 eylulde oldum ama hep bir hafta ileri atar yani ben 35bazen 36 gunde adet olurum 14 unde olmam gerekirdik
Kafam cok karistitahmını 250 300 arası cıkmalıydı canım. evet dusuk ama cuma tekrar olcturmende fayda var. arada artıp dusmeye baslamıs olabılır bu bılınmedıgınden kımyasal olabılme olasılıgını da soyleyım .
Tabi ki kontrollerini aksatma doktor en mantıklı şekilde açıklama yapacaktırNabim beklimmi doktora gidimmj
Gorunuse gore oyle gozukuyorYarın tekrar ver kan ama bence kimyasal gebelik
Peki hemn teshis koyarmi yoksa bekltrmiTabi ki kontrollerini aksatma doktor en mantıklı şekilde açıklama yapacaktır
Tekrar kan alır 2 gün arayla o şekilde tanı koyar canım kan testlerine değerine görePeki hemn teshis koyarmi yoksa bekltrmi
Evet bayağı düşük sağlıklı gebelik de 2 günde iki kat artması gerekiyor maalesef kimyasalYani simdi nolucak duscekmi
KesinmiEvet bayağı düşük sağlıklı gebelik de 2 günde iki kat artması gerekiyor maalesef kimyasal