Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abiye - Gece Elbisesi - TuvaletlerDekolte Elbiseler + 18
ne kadar gereksiz kıyafetler bunlar böyle. yarın bir gün evlendiğimde bile giymem ben bunları kocamın yanında filan. bir sürü güzel model iççamaşırları var rengarek, babydoller vs. neyinize yetmiyor allah aşkına. bunlar giyilecek şey mi. bazıları da yazmış eşiniz gelmeden giyinin kapıyı böyle açın diye. oldu canım :) çıplak karşılarım ama bunları yine giymem ben, böyle şeyler çok demode artık, eski Türk filmlerinde ki fantezilerde kaldı hepsi.
tulumların bazıları giyilebilir, bir siyah elbise var o da giyilebilir, hatta bi kahverengi pembe var o da giyilebilir, ama diğerleri ı ıh... belki italyada yaşıor olsam giyebilirdim, zira tvlerde kadınlar bunlardan da açık giyiniorlar...
sadece düz siyah, ince asklı , kuyruklu modeli beğendim . Bunun haricindekilerin hepsi bana göre çok baya , frapan kıyafetler hizmet sektöründe çalışan bayanların giyeceği türden.